Vegetarische gevulde paprika's - Charlie's Kitchen

Charlie’s Kitchen bestaat gewoon 10 jaar!

Om dit bijzondere jubileum te vieren, bundel ik mijn meest bekeken en geliefde recepten van de afgelopen 10 jaar in mijn derde boek. Dit unieke exemplaar is alléén tijdens de jubileumperiode verkrijgbaar, dus grijp je kans!

Vegetarische gevulde paprika’s

Hoe meer kleur op je bord, hoe meer energie voor jou. Deze vegetarische gevulde paprika’s zijn – naast mega lekker – ook nog eens supergezond. Rijk aan eiwitten en een bommetje aan voedingsstoffen!

Paprika's en zo

Vandaag in het zonnetje de – misschien naast komkommer en wortel – meest gegeten rauwkost in Nederland: de paprika’s. Echte vitamine C bommetjes, rijk aan vezels en mineralen. Kortom: veel energie voor jouw lichaam!

vegetarische gevulde paprika’s, paprika

Vegetarische gevulde paprika's met quinoa

Wat heb je nodig:
(voor 2 persoon)

  • 4 paprika’s
  • 200 gram quinoa
  • 1 courgette
  • 200 gram champignons
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 150 gram fetakaas
  • 1 groentebouillon blokje
  • 3 el pijnboompitten
  • Handje peterselie
  • Peper naar smaak
  1. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verwarm de oven voor tot 200 graden. (voor mijn oven was 180 graden de beste temperatuur, dus houd het goed in de gaten). 
  2. Was de paprika’s, snijd ze doormidden en haal de zaadlijsten eruit.
  3. Leg de helften op de bakplaat en zet ze voor ongeveer 25 minuten in de oven zodat ze zachter en gaar worden.
  4. Bereid ondertussen de quinoa volgens de verpakking met het groentebouillon blokje.
  5. Snipper de knoflook, snijd de courgette in stukjes en de champignons in plakjes.
  6. Verhit de olie in de koekenpan en fruit de knoflook. Voeg als de knoflook glazig is de courgette en champignons toe en roerbak deze totdat het meeste vocht uit de groente verdwenen is.
  7. Roer de gekookte quinoa door het groentemengsel en breng op smaak met peper.
  8. Rooster de pijnboompitjes, verbrokkel de feta en snijd de peterselie fijn.
  9. Als de paprika’s klaar zijn vul je ze met het quinoa- en groentemengsel en verdeel je de feta hierover.
  10. Zet ze optioneel nog voor 5 minuten in de oven.
  11. Serveer met de geroosterde pijnboompitten en peterselie.

EXTRA LEKKER MET KAAS 😉

Liefs,
Charlie & Melissa van lislovescooking.nl

PS Nog meer fijne glutenvrije recepten? Probeer deze dan ook eens.

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders