Van droom naar werkelijkheid... Mijn eerste boek! - Charlie's Kitchen

Van droom naar werkelijkheid… Mijn eerste boek!

Charlie’s Kitchen, boek

Eind november durfde ik mijn droom uit te spreken: ik wil een eigen boek. Ik heb de laatste maanden keihard gewerkt achter de schermen en in september verschijnt hij. Hoe ik dat heb gedaan en wat jij nodig hebt om ook je dromen uit te laten komen lees je in dit artikel!

Ja ik wil

Het is nu 23 augustus wanneer ik deze blog schrijf, nog precies 1 maand en mijn allereerste boek Charlie’s Kitchen ligt in de boekenwinkel. Kan iemand mij knijpen? Kan iemand mij vertellen dat het ECHT ZO IS?

Ik  heb een dromen boekje. In dit boekje herschrijf ik dagelijks mijn verhaal, schrijf ik dromen uit en transformeer ik niet helpende gedachten naar helpende gedachten (uitleg hoor je in deze podcast)

Mijn verhaal is hoe ik mijzelf graag zie en waar ik naartoe werk. Ongeveer 3 jaar geleden schreef ik het volgende op tijdens het event Maximal Potential van Michael Pilarczyk.

Ik ben Charlotte, een energieke krachtige fitte vrouw die positief in het leven staat. Een succesvolle onderneemster die dagelijks tientallen vrouwen helpt aan meer zelfvertrouwen, energie en balans in hun leven. Ik woon in een prachtig ruim huis met veel licht, ramen en een grote keuken nabij de natuur.

Vertrouwen is voor mij heel erg belangrijk. Het vertrouwen in mijzelf, de ander en vertrouwen in het leven. Ik heb een heerlijke sterke grote vent en een liefdevolle relatie vol mooie gesprekken en avontuur. Verbinding met mijzelf, mijn vrienden en familie vind ik belangrijk.

Ik schrijf mijn eerste boek, een bestseller waarmee ik duizenden mensen verbind en weer met plezier laat koken en laat zien dat gezond eten niet alleen ontzettend lekker is maar ook heel erg makkelijk. Ik sta ontspannen in het leven, ik droom groot, ik hoor anderen, zie anderen maar ik oordeel nooit.

Op het moment dat ik mijn eerste verhaal schreef bij Michael had ik nog geen programma, had ik dit huis nog niet (al woon ik niet meer in de natuur en is mijn keuken niet mega groot, maar is het wel een prachtig tussenstation) en had ik al helemaal geen boek. En die man is er ook nog niet, maar die gaat wel komen ;). Iets met vertrouwen en loslaten.

Zo manifesteer je jouw dromen

Je dromen laten uitkomen start bij opschrijven. Opschrijven zonder niet-helpende gedachten als: dat ga ik toch nooit bereiken, kan ik dit wel of dat is niet voor mij weggelegd. Nee, neem eens de tijd om te dromen en te voelen. Als alles kon, wat zou jij dan ECHT willen, wie zou jij willen zijn?

  1. Schrijf je dromen op en blijf schrijven en dromen, elke dag weer.
  2. Maak het zichtbaar door middel van een visionboard.
  3. Spreek het vol vertrouwen uit naar de mensen om je heen: Ik wil op een dag een boek schrijven en honderden mensen inspireren meer tijd in de keuken door te brengen, met elkaar te verbinden, gezond te laten eten en ze zich daardoor energieker te laten voelen”
  4. Heb heel helder voor jezelf WAAROM je dit zo graag wil. De BIG WHY is jouw brandstof tot succes!
  5. Kom in beweging.

En met in beweging komen bedoel ik: ga kleine stapjes zetten. Kleine stapjes brengen immers grote dingen. Zo begon ik al met een mapje aanmaken in mijn drive: mijn boek. Een eerste stapje. Een paar weken later begon ik dat mapje te vullen wat wat teksten waarom ik dacht dat ik dat wilde delen. Ik verzamelde allemaal bladen en liet mij inspireren door foto’s en recepten en begon langzaam recepten uit te tikken. Geen haast. Puur uit JOY en vertrouwen.

van droom naar werkelijkheid, droom, boek, kookboek

Ik zal nooit meer vergeten dat Danny Jansen (van o.a. 24 Kitchen) mij eind 2019 belde en zei dat hij een kleine uitgeverij had gesproken die nog jonge talenten zochten die hun passie wilden bundelen. En dit was het teken dat ik in actie mocht komen. Want doordat ik mijn droom zo helder had, vol in mijzelf geloofde, mijn droom met iedereen deelde en precies wist WAAROM ik dit wilde kwam dit op mijn pad. Zo werkt het echt 😉

Thank you Universe 🙏 !

 

Ik liet hun mijn dromenboekje zien, mijn moodboard en mijn BIG WHY filmpje.

December 2019 tekende ik mijn contract bij Becht en begon mijn boekavontuur. Een geweldig en heel spannend avontuur dat mij volledig uit mijn comfortzone heeft getrokken, maar ook zoveel heeft geleerd!

En nu is het zover, het is af! Nog maar 1 maand en MIJN boek ligt in alle winkels. Terwijl ik dit typ zit ik helemaal nerveus te giechelen en ondertussen straal ik aan alle kanten. MEN… WAT IS DIT GAAF!

In mijn boek vind je 70 makkelijke, lekkere en voedzame recepten. Mijn persoonlijke verhaal en alles om jou te helpen naar een gezonde relatie met eten, meer energie en een leven #ECHTINBALANS.

Echt een cadeautje dat ik dit heb mogen doen en al staat het boek maar bij drie gezinnen in de keuken. Als deze drie gezinnen super blij worden van mijn boek en met plezier samen staan te koken en meer energie ervaren. JA, dan ben ik echt een gelukkig mens en is dit voor mij al een groot succes!

Nieuwsgierig? Pre-order HIER mijn boek en dan heb je hem 23 september als eerste op de deurmat!!!

Liefs,
Charlotte

 

 

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders