fbpx

Van droom naar werkelijkheid… Mijn eerste boek!

Charlie’s Kitchen, boek

Eind november durfde ik mijn droom uit te spreken: ik wil een eigen boek. Ik heb de laatste maanden keihard gewerkt achter de schermen en in september verschijnt hij. Hoe ik dat heb gedaan en wat jij nodig hebt om ook je dromen uit te laten komen lees je in dit artikel!

Ja ik wil

Het is nu 23 augustus wanneer ik deze blog schrijf, nog precies 1 maand en mijn allereerste boek Charlie’s Kitchen ligt in de boekenwinkel. Kan iemand mij knijpen? Kan iemand mij vertellen dat het ECHT ZO IS?

Ik  heb een dromen boekje. In dit boekje herschrijf ik dagelijks mijn verhaal, schrijf ik dromen uit en transformeer ik niet helpende gedachten naar helpende gedachten (uitleg hoor je in deze podcast)

Mijn verhaal is hoe ik mijzelf graag zie en waar ik naartoe werk. Ongeveer 3 jaar geleden schreef ik het volgende op tijdens het event Maximal Potential van Michael Pilarczyk.

Ik ben Charlotte, een energieke krachtige fitte vrouw die positief in het leven staat. Een succesvolle onderneemster die dagelijks tientallen vrouwen helpt aan meer zelfvertrouwen, energie en balans in hun leven. Ik woon in een prachtig ruim huis met veel licht, ramen en een grote keuken nabij de natuur.

Vertrouwen is voor mij heel erg belangrijk. Het vertrouwen in mijzelf, de ander en vertrouwen in het leven. Ik heb een heerlijke sterke grote vent en een liefdevolle relatie vol mooie gesprekken en avontuur. Verbinding met mijzelf, mijn vrienden en familie vind ik belangrijk.

Ik schrijf mijn eerste boek, een bestseller waarmee ik duizenden mensen verbind en weer met plezier laat koken en laat zien dat gezond eten niet alleen ontzettend lekker is maar ook heel erg makkelijk. Ik sta ontspannen in het leven, ik droom groot, ik hoor anderen, zie anderen maar ik oordeel nooit.

Op het moment dat ik mijn eerste verhaal schreef bij Michael had ik nog geen programma, had ik dit huis nog niet (al woon ik niet meer in de natuur en is mijn keuken niet mega groot, maar is het wel een prachtig tussenstation) en had ik al helemaal geen boek. En die man is er ook nog niet, maar die gaat wel komen ;). Iets met vertrouwen en loslaten.

Zo manifesteer je jouw dromen

Je dromen laten uitkomen start bij opschrijven. Opschrijven zonder niet-helpende gedachten als: dat ga ik toch nooit bereiken, kan ik dit wel of dat is niet voor mij weggelegd. Nee, neem eens de tijd om te dromen en te voelen. Als alles kon, wat zou jij dan ECHT willen, wie zou jij willen zijn?

 1. Schrijf je dromen op en blijf schrijven en dromen, elke dag weer.
 2. Maak het zichtbaar door middel van een visionboard.
 3. Spreek het vol vertrouwen uit naar de mensen om je heen: Ik wil op een dag een boek schrijven en honderden mensen inspireren meer tijd in de keuken door te brengen, met elkaar te verbinden, gezond te laten eten en ze zich daardoor energieker te laten voelen”
 4. Heb heel helder voor jezelf WAAROM je dit zo graag wil. De BIG WHY is jouw brandstof tot succes!
 5. Kom in beweging.

En met in beweging komen bedoel ik: ga kleine stapjes zetten. Kleine stapjes brengen immers grote dingen. Zo begon ik al met een mapje aanmaken in mijn drive: mijn boek. Een eerste stapje. Een paar weken later begon ik dat mapje te vullen wat wat teksten waarom ik dacht dat ik dat wilde delen. Ik verzamelde allemaal bladen en liet mij inspireren door foto’s en recepten en begon langzaam recepten uit te tikken. Geen haast. Puur uit JOY en vertrouwen.

van droom naar werkelijkheid, droom, boek, kookboek

Ik zal nooit meer vergeten dat Danny Jansen (van o.a. 24 Kitchen) mij eind 2019 belde en zei dat hij een kleine uitgeverij had gesproken die nog jonge talenten zochten die hun passie wilden bundelen. En dit was het teken dat ik in actie mocht komen. Want doordat ik mijn droom zo helder had, vol in mijzelf geloofde, mijn droom met iedereen deelde en precies wist WAAROM ik dit wilde kwam dit op mijn pad. Zo werkt het echt 😉

Thank you Universe 🙏 !

 

Ik liet hun mijn dromenboekje zien, mijn moodboard en mijn BIG WHY filmpje.

December 2019 tekende ik mijn contract bij Becht en begon mijn boekavontuur. Een geweldig en heel spannend avontuur dat mij volledig uit mijn comfortzone heeft getrokken, maar ook zoveel heeft geleerd!

En nu is het zover, het is af! Nog maar 1 maand en MIJN boek ligt in alle winkels. Terwijl ik dit typ zit ik helemaal nerveus te giechelen en ondertussen straal ik aan alle kanten. MEN… WAT IS DIT GAAF!

In mijn boek vind je 70 makkelijke, lekkere en voedzame recepten. Mijn persoonlijke verhaal en alles om jou te helpen naar een gezonde relatie met eten, meer energie en een leven #ECHTINBALANS.

Echt een cadeautje dat ik dit heb mogen doen en al staat het boek maar bij drie gezinnen in de keuken. Als deze drie gezinnen super blij worden van mijn boek en met plezier samen staan te koken en meer energie ervaren. JA, dan ben ik echt een gelukkig mens en is dit voor mij al een groot succes!

Nieuwsgierig? Pre-order HIER mijn boek en dan heb je hem 23 september als eerste op de deurmat!!!

Liefs,
Charlotte

 

 

 

======================================================================

Wil jij ook meer energie maar vooral meer balans, rust in je hoofd en een slank en gezond lichaam?

De #ECHTINBALANS groep van vorig jaar
Herken je dit?
 • Heb jij het gevoel dat je alle ballen moet hooghouden?
 • Heb jij het gevoel dat je geleefd wordt?
 • Voel jij je niet goed genoeg en ben je bang ergens tekort te schieten?
 • Voel jij je met regelmaat moe, futloos of leeg?
 • Heb je vaak negatieve gedachten?
 • Heb je moeite een gezond eetpatroon vast te houden en kies je snel voor makkelijk en minder gezond?
 • Maak je je vaak druk over wat anderen van jou vinden?
Verlang je naar:
 • rust
 • energie
 • balans
 • een gezonde relatie met eten
 • ritme
 • structuur
 • een gezonde dosis aan zelfvertrouwen
En heb je behoefte aan simpele, praktische handvatten die je dagelijks kunt toepassen voor het bovenstaande?
 
Zit je nu hard ja te knikken? YES!
Dan kan ik je helpen met mijn 12-weekse programma volgens de #ECHTINBALANS methode.
 
Wat krijg je allemaal voor 197 euro (normaal 499 euro!!!):
 • 12-weeks programma volgens de #ECHTINBALANS methode
 • Het Charlie’s Kitchen leefstijl boek inclusief 70 recepten voor meer energie en balans!
 • 12 weken lang toegang tot mijn besloten community met gelijkgestemden
 • 12 weken lang dagelijkse coaching van mij (Charlotte) en Naomi
 • Elke dinsdagavond om 20:00 uur een live (online) training (altijd terug te kijken als je er niet bij kunt zijn) plus Q&A
 • Toegang tot meer dan 50 video’s voor meer energie, balans en rust in je hoofd.
 • 2 weken BONUS materiaal

Benieuwd wat oud-deelnemers van mijn programma vinden? Klik dan hier → www.echtinbalans.nl

Is dit wat jij ook graag wilt?

Meld je dan hier aan of klik op de knop hieronder

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
frittata
Avondeten

Zoete aardappel frittata met pit

Lunch

Poké bowl maar dan glutenvrij

Borreltijd

Gezonde chocoladetruffels met pompoen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform