Twee exclusieve dips voor bij een schaaltje Bugles! - Charlie's Kitchen

Charlie’s Kitchen bestaat gewoon 10 jaar!

Om dit bijzondere jubileum te vieren, bundel ik mijn meest bekeken en geliefde recepten van de afgelopen 10 jaar in mijn derde boek. Dit unieke exemplaar is alléén tijdens de jubileumperiode verkrijgbaar, dus grijp je kans!

Twee exclusieve dips voor bij een schaaltje Bugles!

Wat denk je als ik zeg; pulled chicken-dip en kaas-dip met peer? Trust me, dit wil je! Twee exclusieve dips de je niet wilt missen op jouw Bugles® feestje!

Bugles, wie kent het niet? De ultieme snack voor de vrijdagavond om te dippen of scheppen! 

De beste dips voor het weekend

Wij van #teamcharlie mochten mee doen met ‘The Ultimate Dip Off’ van Bugles. En wat vonden wij dit tof zeg, want laten we eerlijk zijn; een wijntje en bakje Bugles om te dippen in het weekend vinden wij #echtinbalans!

Met 5 andere foodbloggers werden wij uitgedaagd om de lekkerste nieuwe dip te creëren. Een superleuke middag, waar heel wat Bugles gedipt zijn!

Charlotte maakte twee heerlijke dips voor bij een bakje Bugles.

Helaas zelf niet gewonnen maar er is wel een heerlijke winnaar, namelijk; Eefkooktzo!

Een heerlijke dip (of twee!) voor bij een schaaltje Bugles.

Coockoo caramel onion

Ook wel kaasdip met peer en gekarameliseerde ui.

Wat heb je nodig?

  • 1 ui gesnipperd
  • 1 peer in stukjes
  • 150 gr mayonaise
  • 125 ml room
  • 150 gr Danish Blue
  • 1 tl honing
  1. Verhit een beetje olie in een koekenpan en bak de ui lichtbruin op middelhoog vuur. Voeg de peer toe en bak deze 5 minuten mee. Laat afkoelen.
  2. Mix de mayonaise, room, honing en Danish Blue in de keukenmachine tot een egale massa. Voeg dit bij het ui-peer mengsel en roer goed door. Geniet!
 
Charlotte maakte twee heerlijke dips voor bij een bakje Bugles.

Buffalo Bang Bang

Pulled chicken met BBQ-saus en uien

  • 250 gr Griekse yoghurt
  • 225 gr mozzarella geraspt
  • 100 gr barbecuesaus
  • 75 gr blauwe kaas
  • 250 gr kipfilet uit elkaar getrokken
  • 3 lente-uitjes in ringetjes
  • 1 tl uienpoeder
  1.  Verwarm je oven voor op 180 graden.
  2. Meng alle ingrediënten door elkaar, doe het in een ovenvaste pan en zet in de oven voor ongeveer 25 minuten.
  3. Laat 10 minuutjes afkoelen en strooi nog wat lente-ui en blauwe kaas over de schaal. Serveer met een mooie schaal Bugles.

Ga jij beide dips proberen?

Een heerlijke dip (of twee!) voor bij een schaaltje Bugles.
 
WINACTIE!
Ik geef een geheel verzorgd Bugles pakket weg. Ga snel naar mijn Instastories en geef antwoord op mijn vraag (klik hier en doe mee)
 
De winnaar wordt zaterdag bekend gemaakt.
Gefeliciteerd Jeanne Reuten!

Dit is een samenwerking (klik hier) en dat werkt zo (klik hier).

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders