Wat denk je als ik zeg; pulled chicken-dip en kaas-dip met peer? Trust me, dit wil je! Twee exclusieve dips de je niet wilt missen op jouw Bugles® feestje!
Bugles, wie kent het niet? De ultieme snack voor de vrijdagavond om te dippen of scheppen!
De beste dips voor het weekend
Wij van #teamcharlie mochten mee doen met ‘The Ultimate Dip Off’ van Bugles. En wat vonden wij dit tof zeg, want laten we eerlijk zijn; een wijntje en bakje Bugles om te dippen in het weekend vinden wij #echtinbalans!
Met 5 andere foodbloggers werden wij uitgedaagd om de lekkerste nieuwe dip te creëren. Een superleuke middag, waar heel wat Bugles gedipt zijn!
Helaas zelf niet gewonnen maar er is wel een heerlijke winnaar, namelijk; Eefkooktzo!
Coockoo caramel onion
Ook wel kaasdip met peer en gekarameliseerde ui.
Wat heb je nodig?
- 1 ui gesnipperd
- 1 peer in stukjes
- 150 gr mayonaise
- 125 ml room
- 150 gr Danish Blue
- 1 tl honing
- Verhit een beetje olie in een koekenpan en bak de ui lichtbruin op middelhoog vuur. Voeg de peer toe en bak deze 5 minuten mee. Laat afkoelen.
- Mix de mayonaise, room, honing en Danish Blue in de keukenmachine tot een egale massa. Voeg dit bij het ui-peer mengsel en roer goed door. Geniet!
Buffalo Bang Bang
Pulled chicken met BBQ-saus en uien
- 250 gr Griekse yoghurt
- 225 gr mozzarella geraspt
- 100 gr barbecuesaus
- 75 gr blauwe kaas
- 250 gr kipfilet uit elkaar getrokken
- 3 lente-uitjes in ringetjes
- 1 tl uienpoeder
- Verwarm je oven voor op 180 graden.
- Meng alle ingrediënten door elkaar, doe het in een ovenvaste pan en zet in de oven voor ongeveer 25 minuten.
- Laat 10 minuutjes afkoelen en strooi nog wat lente-ui en blauwe kaas over de schaal. Serveer met een mooie schaal Bugles.
Ga jij beide dips proberen?
Dit is een samenwerking (klik hier) en dat werkt zo (klik hier).