Bloggen en geld verdienen

33 reacties

 1. Je bent goed bezig
  En zeurpieten hou je altijd
  Zo verfrissend jou stijl van schrijven en koken
  Ben niet echt je doelgroep denk ik
  Ben dit jaar 60 geworden maar leescrvht graag jou blog en volg je ook op insta
  Dat je er geld mee verdient alleen maar fijn voor jou
  Ik zei t al
  Maar nogmaals ga zo verder
  Ik ben er blij mee

 2. Wat een mooi duidelijk eerlijk verhaal! Tuurlijk moet je geld verdienen en dit soort dingen zijn helemaal van deze tijd, dus keileuk toch! Iedereen blij! Geniet maar van je stoere avonturen en dromen! Jezelf blijven, want dat maakt jou nou juist zo leuk!

 3. Interessant stuk! Ben zelf een beginnend blogger. zijn bedrijven (advertorials/banners) vanzelf naar je toe gekomen om een samenwerking aan te gaan? Heb nu een adsense banner, maar geeft nog weinig resultaat. Niet erg, want het is in eerste instantie hobby, maar toch leuk als ik er een zakcentje mee kan (gaan) verdienen. 4. Mooi geschreven! Ik ben mijn blog nu ook groter aan het (proberen) te krijgen zodat ik mij bij een media bureau kan aansluiten. Je bent echt een voorbeeld in het opzicht van eerlijkheid tegenover je volgers voor mij, en dit soort artikelen over hoe jij je blog bijhoud of hoe jij dingen regelt qua geld vind ik dus ook reuze interessant. Liefs,
  Maartje (www.gezonderecptjes.nl)

 5. Geld verdienen met bloggen is niks erg aan. Met bloggen werk je namelijk super hard en dat vergeten mensen. Ik ben zelf een half jaar geleden begonnen met bloggen en doe het met zoveel plezier. Deze hobby is voor mij uitgegroeid tot mijn passie en besteed er ieder vrij uurtje aan.

  Wat ik mij dus alleen afvraag is op welk moment mediabureau’s je benaderen. Je had het over ‘hoe hoger de bezoekersaantallen hoe hoger je waarde is.’ Bedrijven willen natuurlijk niet adverteren als jouw bezoekersaantal 10 per dag is. Heeft het daar alleen mee te maken? Of is er nog een andere manier?Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

1 × 5 =