Bloggen en geld verdienen deel 2

19 reacties

 1. Lieve Charlie,

  Ik volg je blog al een hele tijd en met veel plezier! Normaal gesproken ben ik niet zo heel erg van het reageren, maar in dit geval moest het eigenlijk wel even.
  Onvoorstelbaar dat er kennelijk mensen zijn die het nodig vinden om je negatieve en vervelende berichten te sturen. Ik heb altijd geleerd, als je niets positiefs te zeggen hebt dat je dan maar beter je mond kunt houden….
  ik hoop dat je nog lang met veel plezier aan je blog mag werken, zodat ik er nog lang met veel plezier mag rondsnuffelen 🙂

  Liefs van Mirjam

  1. Lieve Mirjam,

   Ook jou had ik persoonlijk al geantwoord via een privé bericht. Maar ook via deze weg wil ik je nog zeggen dat ik je bericht super lief vind!

   Liefs,
   Charlie

 2. Lieve Charlie,
  Helemaal gelijk wat je zegt. Doe waar jij je goed bij voelt, en als andere er anders over denken is dat hun probleem. Ga vooral door met al je leuke, lekkere en inspirerende blogs.
  Liefs Pauline

  1. Pauline, YOU ROCK! Bedankt voor het achterlaten van dit positieve bericht (L)

 3. Hoi Charlie,

  Ik houd van je eerlijkheid en oprechtheid! Dit soort blogs zijn juist goed om met iedereen te delen, want niet iedereen heeft altijd door wat negativiteit met een ander kan doen. Alsof je van karton moet zijn en moet kunnen blijven incasseren.

  Ik ben zelf werkzaam voor Justitie en mijn cliënten zijn (jammer genoeg) ook niet altijd even blij met mij. Dit is soms hard, maar ook ik werk met een passie. En ik blijf gewoon doorgaan!
  Zelf denk ik wel eens dat het juist positief is als je kritiek krijgt. Dat betekent dat je blijkbaar zo goed bezig bent, dat mensen dit moeten gaan bekritiseren ;-).
  Daarbij merk ik ook op dat velen onder ons via social media veel lelijkere dingen zeggen dan wanneer ze je face-to-face zouden zien.
  Blijf gewoon lekker jezelf en doe waar jij je goed bij voelt. Alleen dan blijft Charlie’s Kitchen een groot succes!

  Ik reageer zelf eigenlijk nooit op iemand zijn blogs, maar je bericht raakte mij.

  Groetjes, een trouwe lezer!

  1. Ik had je al prive een mailtje gestuurd maar wil je via deze weg nog even bedanken voor een lieve vooral positieve bericht. Liefs Charlie

 4. Dit is voor het grote publiek Man of Vrouw die gezond en 100% serieus in de verkoop van hun nieren moet dringend contact op te nemen Irua Hospital Center te informeren. Zoals we hebben veel van de patiënten die hier zijn voor niertransplantatie, Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw nier voor geld te verkopen als gevolg van financiële breken en wij zullen u $ 300,000.00 USD voor uw nier te bieden. Mijn naam is Dokter Francis Hartley, ik ben een Neurology in Irua Hospital Center Surgical Hospital. Ons ziekenhuis is gespecialiseerd in de nier Chirurgie / transplantatie en andere organen behandeling, we ook te maken met het kopen en transplantatie van nieren met een woon- en gezonde donor. Wij zijn gevestigd in India, de verenigde staten, colombia, bangladesh e.t.c. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen van uw nieren bent, aarzel dan niet om ons te contacteren via: E-mail: francishartley619@gmail.com

 5. Geachte heer mevrouw,

  Wilt u uw nier te verkopen? Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw nier voor geld te verkopen als gevolg van financiële breken en je weet niet wat te doen, neem dan contact met ons vandaag en wij zullen u goed bedrag aanbieding voor uw nier. Mijn naam is Dr.Raymond. Ben een Phrenologist in UBTH Specialist Hospital. Ons ziekenhuis is gespecialiseerd in de nier operaties en we ook te maken met het kopen en transplantatie van nieren met een overeenkomstige Donor. Wij zijn gevestigd in Spanje, UK, USA, Maleisië. Als u geïnteresseerd in het verkopen of kopen van zijn nieren aarzel dan niet om contact met ons op via e-mail: (drkennethraymond@outlook.com of Adamfred24@gmail.com) kunt u tekst of bel ons op 18144768385
Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

1 × vijf =