fbpx

Bloggen en geld verdienen deel 2

blog

Lieve volgers,

Zoals jullie een aantal weken geleden hebben kunnen lezen ben ik super trots op het feit dat ik nu van mijn hobby en passie mijn werk kan maken. Ik schreef een blog over hoe je nu geld verdiend als foodblogger en hoe eerlijk en oprecht ik naar jullie zou blijven. (lees hier)

Het is niet niets om “food” blogger zijn, recepten te bedenken, mee te gaan met trends of toch niet? Want de ene dag kun je succesvol zijn en de andere dag ben je vergeten. Elke week nieuwe goede ontwerpen voor een blog, de leukste hotspots bezoeken en de site up-to-date houden. En dat zijn nog maar de grote lijnen. Ik bedenk met veel passie nieuwe recepten, word geïnspireerd door anderen, doe heel graag boodschappen, sta met liefde alles klaar te maken om het vervolgens super enthousiast met jullie te delen. Ik doe op dit moment nog steeds alles alleen, beantwoord al jullie vragen persoonlijk, doe mijn hele mailing zelf en zorg voor 10 posts per week. Maar ook al is je hobby je werk lieve mensen, het is wel een werkdag. Ik steek er ontzettend veel tijd in om het beter en succesvoller te laten worden en jullie elke dag weer te verrassen met iets nieuws.

Als je dan een mail krijgt van iemand met de boodschap dat Charlie’s Kitchen niet meer is wat zij er van verwacht doet dat pijn. Ik ben niet van steen. Als ik dan een mail krijg of mijn foto’s misschien iets professioneler kunnen, word ik onzeker. En als ik dan negatieve reacties krijg op gesponsorde posts, krijg ik er slappe benen van. Ik heb ook gevoel en ik weet donders goed dat bij succesvol zijn ook dingen komen kijken als negatieve reacties enz.

kickoff

Ik ben nu iets meer dan een jaar online, heb elke maand meer unieke bezoekers en krijg ook zulke lieve berichtjes van jullie. Ik had nooit durven dromen dat ik zou staan waar ik nu sta en dat maakt me soms heel onzeker. Ik bedoel hoeveel foodbloggers zijn er? Hoe ga ik het verschil maken? Maar ook, hoe meer je groeit, hoe meer veranderingen er komen. Blijven je volgers je trouw?

Een van die veranderingen is geld verdienen met mijn passie, het bloggen, waar ik dus eerder een blog over heb geschreven. Als je gaat koken met producten die gesponsord zijn, geloven de volgers je dan nog? Ik kan jullie wel een ding vertellen, Charlie’s Kitchen heb ik bewust gekozen als naam. Charlie’s Kitchen staat voor een dosis positieve energie, heerlijke gezonde maar ook guilty pleasure recepten. Letterlijk alles wat ik eet en geloof me, ik eet best veel. En als dit misschien ingrediënten of producten zijn die jullie zelf liever niet gebruiken om welke reden dan ook, dan is dat helemaal prima. Ik vind dat iedereen moet doen waar hij of zij zich goed bij voelt.

Ik werk alleen met producten of ingrediënten die ik zelf ook wel eens gebruik of die me aantrekken. Als ik iets niet lekker vind, ergens niet achter sta of te duur vind, zou ik hier nooit over schrijven.

Misschien denken jullie nu, moet je hier serieus een heel blog over schrijven? Laat je jezelf zo kennen? Misschien wel! Want jullie, mijn volgers, zijn het allerbelangrijkste voor mij. Zonder jullie was Charlie’s Kitchen niet wat het nu is, ik wil eerlijk tegen jullie zijn en alles delen.

En ja, het deed pijn dat er op een van mijn eerste gesponsorde berichten heel veel negatieve reacties kwamen en zelfs persoonlijke mailtjes met hele gemene dingen. Ik heb ook gevoel en werd hier oprecht verdrietig van. Ik zou jullie ook nooit veroordelen, ik laat jullie ook in je waarde. Dus laten we allemaal een beetje liever voor elkaar zijn en ga lekker rondsnuffelen op mijn site naar dingen die jou aanspreken. Want ik probeer zo gevarieerd mogelijk te posten. Laten we elkaar inspireren, enthousiast maken en vooral, laten we lekker koken!

Leuke Dingen

Liefs,
Charlie’s Kitchen

 

 

 

 

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

18 reacties op “Bloggen en geld verdienen deel 2”

  1. Avatar

    Lieve Charlie,

    Ik volg je blog al een hele tijd en met veel plezier! Normaal gesproken ben ik niet zo heel erg van het reageren, maar in dit geval moest het eigenlijk wel even.
    Onvoorstelbaar dat er kennelijk mensen zijn die het nodig vinden om je negatieve en vervelende berichten te sturen. Ik heb altijd geleerd, als je niets positiefs te zeggen hebt dat je dan maar beter je mond kunt houden….
    ik hoop dat je nog lang met veel plezier aan je blog mag werken, zodat ik er nog lang met veel plezier mag rondsnuffelen 🙂

    Liefs van Mirjam

    1. Avatar
      Charlie's Kitchen

      Lieve Mirjam,

      Ook jou had ik persoonlijk al geantwoord via een privé bericht. Maar ook via deze weg wil ik je nog zeggen dat ik je bericht super lief vind!

      Liefs,
      Charlie

  2. Avatar

    Lieve Charlie,
    Helemaal gelijk wat je zegt. Doe waar jij je goed bij voelt, en als andere er anders over denken is dat hun probleem. Ga vooral door met al je leuke, lekkere en inspirerende blogs.
    Liefs Pauline

  3. Avatar

    Hoi Charlie,

    Ik houd van je eerlijkheid en oprechtheid! Dit soort blogs zijn juist goed om met iedereen te delen, want niet iedereen heeft altijd door wat negativiteit met een ander kan doen. Alsof je van karton moet zijn en moet kunnen blijven incasseren.

    Ik ben zelf werkzaam voor Justitie en mijn cliënten zijn (jammer genoeg) ook niet altijd even blij met mij. Dit is soms hard, maar ook ik werk met een passie. En ik blijf gewoon doorgaan!
    Zelf denk ik wel eens dat het juist positief is als je kritiek krijgt. Dat betekent dat je blijkbaar zo goed bezig bent, dat mensen dit moeten gaan bekritiseren ;-).
    Daarbij merk ik ook op dat velen onder ons via social media veel lelijkere dingen zeggen dan wanneer ze je face-to-face zouden zien.
    Blijf gewoon lekker jezelf en doe waar jij je goed bij voelt. Alleen dan blijft Charlie’s Kitchen een groot succes!

    Ik reageer zelf eigenlijk nooit op iemand zijn blogs, maar je bericht raakte mij.

    Groetjes, een trouwe lezer!

  4. Avatar

    Dit is voor het grote publiek Man of Vrouw die gezond en 100% serieus in de verkoop van hun nieren moet dringend contact op te nemen Irua Hospital Center te informeren. Zoals we hebben veel van de patiënten die hier zijn voor niertransplantatie, Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw nier voor geld te verkopen als gevolg van financiële breken en wij zullen u $ 300,000.00 USD voor uw nier te bieden. Mijn naam is Dokter Francis Hartley, ik ben een Neurology in Irua Hospital Center Surgical Hospital. Ons ziekenhuis is gespecialiseerd in de nier Chirurgie / transplantatie en andere organen behandeling, we ook te maken met het kopen en transplantatie van nieren met een woon- en gezonde donor. Wij zijn gevestigd in India, de verenigde staten, colombia, bangladesh e.t.c. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen van uw nieren bent, aarzel dan niet om ons te contacteren via: E-mail: francishartley619@gmail.com

  5. Pingback: De nieuwe smaaksensaties van walnoot, kokos met amandel of avocado met een vleugje limoen - Charlie's Kitchen

  6. Pingback: Simpel en bewust afvallen met jouw nieuwe persoonlijke coach - Charlie's Kitchen

  7. Pingback: Gek in mijn “bolletje” met deze mannen tijdens het ontbijt event - Charlie's Kitchen

  8. Pingback: Puur natuur kun je proeven, kijk maar mee! - Charlie's Kitchen

  9. Pingback: 5 redenen waarom ik bloggen zo leuk vind - Charlie's Kitchen

  10. Pingback: Ik ging op zoek naar het verhaal achter soja - Charlie's Kitchen

  11. Pingback: Zo start jij je dag licht maar ook voedzaam - Charlie's Kitchen

  12. Pingback: Winterse soezen met verrassende vulling - Charlie's Kitchen

  13. Pingback: Met deze mannen wil ik de dag wel licht beginnen - Charlie's Kitchen

  14. Pingback: De meest toffe samenwerkingen van 2017 - Charlie's Kitchen

  15. Pingback: Glutenvrije pasta met pittige garnalen - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches