Ik voel een nieuwe verslaving aankomen… Een tosti met geitenkaas, peer, walnoten en honing! Wauw, zo ontzettend lekker op een dikke Italiaanse bol en dan hoppa, onder de grill.
Van brood word je toch dik?
Yes mensen, ik eet gewoon brood hoor! We kennen allemaal de gewone tosti ham/kaas op wit casinobrood. Niet verkeerd, maar wel ontzettend saai hoor. Ik vond dat het tijd werd voor wat nieuwe hippe tosti’s. Die met geitenkaas en avocado heb ik al eens gemaakt. Het recept kun je hier nog even nalezen. Ditmaal een recept voor een tosti met geitenkaas, peer, walnoten en honing. Zeker niet verkeerd!
En nee, van brood word je niet dik. Van teveel eten en te weinig bewegen wel 😉
Tosti met geitenkaas, peer, walnoten en honing
Wat heb je nodig:
(voor 1 tosti)
- 1 Italiaanse bol
- 1/2 peer
- 5 walnoten
- 1 el honing
- 2 plakken Bettine geitenkaas
- Snijd de Italiaanse bol doormidden.
- Snijd de geitenkaas in plakken en beleg het broodje hiermee.
- Snijd de peer in reepjes en leg deze, samen met de walnoten en honing op de geitenkaas.
- Even onder de grill of in het tosti-apparaat en voilà… smikkelen maar!
Liefs,
Charlie’s Kitchen