Mijn mooiste les van deze reis is, dat het allemaal om de beleving gaat. Welke beleving geeft een product jou? Bertolli olijfolie liet mij zien, voelen en proeven waar Bertolli olijfolie voor staat. Deze prachtige reis door Toscane wil je niet missen. Een kleine samenvatting van mij voor jou!

Charlie's reis naar Toscane voor Bertolli

Ik was nog nooit in Italië geweest, alleen de reis ernaartoe was al adembenemend. Op het vliegveld stond een chauffeur mij op te wachten. Het was echt prachtig weer en alles was zo mooi groen!

Uitzicht villa Toscane

Aangekomen bij de villa in Toscane dacht ik dat het een droom was. De villa en het uitzicht waren samen echt een plaatje. Een groot groen landschap, supermooie kamers en een fantastische keuken waar ik mij meteen thuis voelde.

Het Bertolli team stond mij al met wijn op te wachten, wat een verwennerij. Giuseppe, de chef, liet mij meteen een stukje brood dopen in een olijfolie van Bertolli. Perfecto met de wijn natuurlijk. Al snel moest ik aan het werk, je zou het bijna vergeten… Maar daarvoor was ik natuurlijk in Toscane. Werk.

Uitzicht vanuit de villa in Toscane

Opnames met Bertolli

De beelden vertellen je denk ik al genoeg…

Nog meer prachtig uitzicht in Toscane

Maar waarom Toscane? 

Bertolli olijfolie heeft mij, samen met 7 andere influencers, voor een week uitgenodigd in Toscane. We leerden daar het verhaal achter het merk en het product kennen, zodat we dit op onze beurt overal kunnen verspreiden. Daarmee was direct ons doel gezet!

  1. Thailand
  2. Italië
  3. Verenigde Staten
  4. Nederland (ik!)
  5. Finland
  6. Duitsland
  7. Australië
  8. Indië

Tijdens ons verblijf hebben we alles gezien van en geleerd over de achtergrond van Bertolli. Ook hebben we Mr. Bertolli Junior ontmoet én zijn we naar Lucca geweest, waar Bertolli vandaan komt.

De hele week stond in het teken van content maken. Content om het verhaal samen te verspreiden, of beter gezegd: de beleving.

Het verhaal achter het product maakt het product!

Charlie met Mr. Bertolli Jr.

Kookklas met Bertolli en influencers

De eerste dag begonnen we met een cooking-class met Bertolli olijfolie om alvast in de mood te komen. Daar hielp de wijn natuurlijk goed bij. Ik weet niet of jullie de mensen herkennen, maar zo zat onder andere de Amerikaanse Lauria Vitale, die meer dan 1,3 miljoen volgers op YouTube heeft, bij mij aan tafel.

Ik volgde Melanie uit Australië al 2 jaar op Instagram en ook zij was aanwezig. Iemand die je dagelijks op je feed ziet, zit dan ineens tegenover je!

Charlotte aan de kook

Genieten in Toscane met Bertolli

Tijd om wat meer sfeer te proeven!

Dit is een van de video’s die wij hebben opgenomen tijdens mijn verblijf in Toscane voor Bertolli.

Het recept moet makkelijk zijn. Lekker en voedzaam eten, zonder daar al teveel moeite voor te doen. Bertolli olijfolie staat dan ook standaard in mijn keukenkastje. Echte goede olijfolie vinden is zo makkelijk nog niet. Gelukkig heb ik er hier in Toscane alles over geleerd, dankzij een workshop ‘olijfolie proeven’.

Ik heb letterlijk een hele week staan shinen voor de camera. Genoten van al het lekkere eten. Zoveel geleerd van de chef die ons alles vertelde over de combinaties met olijfolie. Goede vetten. Vetten die ons lichaam voeden, maar ook beschermen.

Bertolli is meer dan olijfolie. Bertolli is saamhorigheid, gezelligheid en warmte. Wat dacht je van passie en smaak? 

Filmen met Bertolli

En dit hier: de leukste foodie influencers van de wereld, zijn nu mijn vrienden en daar ben ik zo dankbaar voor!

Gezelligheid met influencers bij Bertolli

Koken met Bertolli Olijfolie

Bertolli en Toscane, jullie waren geweldig!

En omdat dit zo bijzonder was wil ik een Bertolli olijfolie droompakket weggegeven. Meedoen is heel simpel, deel het artikel op op Facebook en ik kies volgende week vrijdag de winnaar!