Terugblik op mijn droomreis naar Toscane met Bertolli - Charlie's Kitchen

Terugblik op mijn droomreis naar Toscane met Bertolli

Mijn mooiste les van deze reis is, dat het allemaal om de beleving gaat. Welke beleving geeft een product jou? Bertolli olijfolie liet mij zien, voelen en proeven waar Bertolli olijfolie voor staat. Deze prachtige reis door Toscane wil je niet missen. Een kleine samenvatting van mij voor jou!

Charlie's reis naar Toscane voor Bertolli

Ik was nog nooit in Italië geweest, alleen de reis ernaartoe was al adembenemend. Op het vliegveld stond een chauffeur mij op te wachten. Het was echt prachtig weer en alles was zo mooi groen!

Uitzicht villa Toscane

Aangekomen bij de villa in Toscane dacht ik dat het een droom was. De villa en het uitzicht waren samen echt een plaatje. Een groot groen landschap, supermooie kamers en een fantastische keuken waar ik mij meteen thuis voelde.

Het Bertolli team stond mij al met wijn op te wachten, wat een verwennerij. Giuseppe, de chef, liet mij meteen een stukje brood dopen in een olijfolie van Bertolli. Perfecto met de wijn natuurlijk. Al snel moest ik aan het werk, je zou het bijna vergeten… Maar daarvoor was ik natuurlijk in Toscane. Werk.

Uitzicht vanuit de villa in Toscane

Opnames met Bertolli

De beelden vertellen je denk ik al genoeg…

Nog meer prachtig uitzicht in Toscane

Maar waarom Toscane? 

Bertolli olijfolie heeft mij, samen met 7 andere influencers, voor een week uitgenodigd in Toscane. We leerden daar het verhaal achter het merk en het product kennen, zodat we dit op onze beurt overal kunnen verspreiden. Daarmee was direct ons doel gezet!

  1. Thailand
  2. Italië
  3. Verenigde Staten
  4. Nederland (ik!)
  5. Finland
  6. Duitsland
  7. Australië
  8. Indië

Tijdens ons verblijf hebben we alles gezien van en geleerd over de achtergrond van Bertolli. Ook hebben we Mr. Bertolli Junior ontmoet én zijn we naar Lucca geweest, waar Bertolli vandaan komt.

De hele week stond in het teken van content maken. Content om het verhaal samen te verspreiden, of beter gezegd: de beleving.

Het verhaal achter het product maakt het product!

Charlie met Mr. Bertolli Jr.

Kookklas met Bertolli en influencers

De eerste dag begonnen we met een cooking-class met Bertolli olijfolie om alvast in de mood te komen. Daar hielp de wijn natuurlijk goed bij. Ik weet niet of jullie de mensen herkennen, maar zo zat onder andere de Amerikaanse Lauria Vitale, die meer dan 1,3 miljoen volgers op YouTube heeft, bij mij aan tafel.

Ik volgde Melanie uit Australië al 2 jaar op Instagram en ook zij was aanwezig. Iemand die je dagelijks op je feed ziet, zit dan ineens tegenover je!

Charlotte aan de kook

Genieten in Toscane met Bertolli

Tijd om wat meer sfeer te proeven!

Dit is een van de video’s die wij hebben opgenomen tijdens mijn verblijf in Toscane voor Bertolli.

Het recept moet makkelijk zijn. Lekker en voedzaam eten, zonder daar al teveel moeite voor te doen. Bertolli olijfolie staat dan ook standaard in mijn keukenkastje. Echte goede olijfolie vinden is zo makkelijk nog niet. Gelukkig heb ik er hier in Toscane alles over geleerd, dankzij een workshop ‘olijfolie proeven’.

Ik heb letterlijk een hele week staan shinen voor de camera. Genoten van al het lekkere eten. Zoveel geleerd van de chef die ons alles vertelde over de combinaties met olijfolie. Goede vetten. Vetten die ons lichaam voeden, maar ook beschermen.

Bertolli is meer dan olijfolie. Bertolli is saamhorigheid, gezelligheid en warmte. Wat dacht je van passie en smaak? 

Filmen met Bertolli

En dit hier: de leukste foodie influencers van de wereld, zijn nu mijn vrienden en daar ben ik zo dankbaar voor!

Gezelligheid met influencers bij Bertolli

Koken met Bertolli Olijfolie

Bertolli en Toscane, jullie waren geweldig!

En omdat dit zo bijzonder was wil ik een Bertolli olijfolie droompakket weggegeven. Meedoen is heel simpel, deel het artikel op op Facebook en ik kies volgende week vrijdag de winnaar!

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

1 reactie op “Terugblik op mijn droomreis naar Toscane met Bertolli”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders