De week zonder vlees start je met de Tex Mex crispy corn tortilla pizza!

Wij van #teamcharlie zijn er heel trots op dat we deze Nationale Week Zonder Vlees af mogen trappen met een hele toffe nieuwe samenwerking met Santa Maria en een gruwelijk lekkere vegetarische pizza!

Even geen vlees!

De Nationale Week Zonder Vlees roept alle Nederlanders op om een week geen vlees te eten. Hier doen wij graag aan mee en we starten met deze lekkere crispy corn tortilla pizza. Makkelijk te maken, gezond en gewoon gruwelijk lekker!

Wist je dat de Tex Mex keuken heel makkelijk vega kan zijn? De meeste mensen denken bij de Tex Mex keuken meteen aan vlees, terwijl je juist zo lekker kan variëren met vis en vega!

Nationale week zonder vlees, crispy corn tortilla pizza, Santa Maria

Crispy corn tortilla pizza

Wat heb je nodig:
(voor 4 personen)

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier;
  2. Leg de Santa Maria Super Soft Medium Tortilla’s op de bakplaat. Verdeel hierover de Santa Maria Chunky Wrap Salsa Medium;
  3. Mocht je niet van al te rauwe groente houden, bak de paprika’s en courgette dan een paar minuten in een pan met wat olie. Als je rauwere groenten geen probleem vindt, kun je deze stap overslaan;
  4. Leg een laagje Santa Maria Crispy Corn Tortilla Chips op de Tortilla ‘pizzabodem’. Verdeel daarover de paprika, courgette en maïs, leg daarop weer wat Tortilla Chips en weer een laagje groenten. Strooi hierover tenslotte de kaas;
  5. Schuif in de voorverwarmde oven voor ongeveer 10 minuten;
  6. Haal uit de oven, strooi wat ringetjes lente-ui over de Tex Mex pizza en serveer warm!

No more boring meals!

Het komende jaar zullen wij jullie inspireren met de producten van Santa Maria en daar zijn wij zo blij mee. Een toffe samenwerking omdat we beiden meer mensen de keuken in willen krijgen om lekkere gerechten te maken! Met de Santa Maria producten kun je gemakkelijk een smaakvolle en voedzame maaltijd op tafel zetten, elke dag weer!
Zo zullen wij dit jaar aan de slag gaan met de taco’s, burrito’s en tortilla’s, maar ook met de kruidenmixen en sauzen.

De Tex Mex keuken staat net als Charlie’s Kitchen voor gezellig samen eten en aandacht hebben voor je maaltijd. We willen jullie enthousiast maken om ook te gaan koken! Deze feestelijke pizza’s lenen zich er erg voor, dus dat kan heel makkelijk op het menu voor deze week. Bovendien eet je deze pizza met je handen, en vieze vingers betekent dat de telefoon er niet wordt bijgepakt! Echt eten. We love it!

Heb je vragen of zoek je inspiratie? Laat het ons weten onder dit artikel, dan nemen we dat mee in onze planning!

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR

2 gedachtes op “De week zonder vlees start je met de Tex Mex crispy corn tortilla pizza!”

  1. Pingback: Snelle recepten voor Tex Mex Taco Tubs - Charlie's Kitchen

  2. Pingback: 3 heerlijke variaties op guacamole voor de borrelplank! - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches