Hoe ging de Oh My Detox by Charlie? - Charlie's Kitchen

Hoe ging de Oh My Detox by Charlie?

Kim van #teamcharlie deed de grote detox-test van Charlie’s eigen box in samenwerking met OhMyGuts! Hoe gingen deze drie dagen, waren de plantaardige maaltijden lekker, had ze honger en wat was het resultaat? Lees snel mee!
 

Let’s go Kim!

Detox? Je vindt het niets of je houdt ervan. Ik hoor zeker tot de laatste groep: ieder jaar doe ik een detox om mijn lichaam even rust te gunnen en mij drie dagen lang niet druk te maken over wat ik moet eten.
 
Normaal onderwerp ik me aan drie dagen met sapjes, maar dit jaar had ik de eer om aan de allereerste week van de eetbare “Oh My Detox” mee te mogen doen van OhMyGuts & Charlie’s Kitchen. En ja, ook die vond ik geweldig.
 

Kim, Oh My Detox, OhMyGuts!


Een paar dagen voor de detox werd ik een beetje onrustig. Ik had er zin in! Drie dagen een gevarieerd menu met ontbijt, snack, lunch met een salade en een sapje, een diner met een dessert, om de dag af te sluiten met een heerlijke dampende kop thee. En dat allemaal in een doos die op de avond voor de detox thuis werd afgeleverd, met een heuse guide erbij wat ik allemaal ging eten deze dagen.
 
Wow! Wat een variatie en geen dag hetzelfde. Om het makkelijk te maken, zijn alle bio-afbreekbare verpakkingen ook nog eens genummerd. Als ik mij overgeef aan de sapjes dan drink ik drie dagen hetzelfde. Het enige wat iedere dag overeenkomt, zijn de shot bleekselderij en thee aan het einde van de dag.
 

Wat zit er allemaal in?

De ontbijtjes uit de box zijn zonder enige uitzondering pareltjes. Alsof er iedere ochtend een engeltje op je tong piest. Mijn favoriet was de açaíbowl met pindakaas-granola, die mag je me iedere ochtend wel serveren. Voordat je die naar binnen mag lepelen, moet er nog wel een shot bleekselderijsap naar binnen. En ja, ik vond het aanvankelijk ook moeilijk, maar die smaak was stiekem best te doen.
 

açaíbowl pindakaas-granola

De snack kwam voor mij een beetje vroeg: die zou ik zelf liever oppeuzelen na mijn lunch. De lunch is uitgebreid: een volle bak salade met een fijn sapje. Iedere dag staat er een nieuwe combinatie op het menu. De ene salade zul je ongetwijfeld lekkerder vinden dan de ander: de linzensalade met hummus en gegrilde groenten schoof ik met veel plezier naar binnen. Het slurpen van het sapje met bieten ging me minder goed af. Maar de combinaties zijn vullend en fijn!
 
Op naar het diner: soep, curry… Charlie en OhMyGuts hebben hun best gedaan op een gevarieerde maaltijd! Heerlijk met een bord op schoot op de bank. En je voelt je na afloop heerlijk warm en rozig. De dag sluit je af met een verwennerij van Sue of een heerlijke warme drank (OMG! Die chocolademelk!).

Lunch ohmydetox

Wat was het fysieke effect?

Ik ga eerlijk toegeven: ik heb het kouder dan normaal gehad. Niet zo gek als je op minder calorieën dan normaal teert. Maar ik was wel ontspannen en mijn hoofd was rustig. Best knap voor iemand met ADHD.

Ik had al een tijdje last van een opgezwollen buik, maar tijdens de detox kwamen mijn darmen heerlijk tot rust en mijn huid was heerlijk aan het shinen.

Ben ik fan?

Absoluut! Zo bewust bezig zijn met je lichaam rust gunnen en goede voeding is superfijn. Vooral omdat je zelf niet hoeft na te denken wat er nu wel of niet in jouw menu zou moeten zitten. Daarbij is de detox overzichtelijk en zijn alle maaltijden genummerd, plus je krijgt er een boekje met waardevolle opdrachten bij. Ik ben fan en doe volgend jaar weer mee.

Speciaal voor jullie

Ben jij helemaal warmgedraaid door Kim en wil jij ook goed voor jouw lichaam zorgen? Dat kan! Ik heb een heel tof cadeau voor je, jij krijgt namelijk 20 euro korting met de code detoxbycharlie (klik hier)!

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders