Ik kan toch zo genieten van een snelle comfort food maaltijd. Ik hield samen met mijn moeder een Tex Mex avond met Tacos op zijn Grieks, waarbij wij lekker konden genieten van krachtige smaken die samenkomen met mooie herinneringen aan onze vakantie op Kreta!

taco’s op z’n Grieks, Tex Mex, Santa Maria

Een gezellige avond met Taco’s op zijn Grieks samen met mijn moeder.

Voor deze Taco’s op z’n Grieks maken we gebruik van de producten van Santa Maria. Ik ben enorme fan van de tortilla’s, taco’s en Ranch dip! Deze producten zijn zonder conserveermiddelen en in de sauzen zit geen toegevoegd suiker. Het assortiment van Santa Maria heeft echt voor elk wat wils, je kan alle klassiekers makkelijk zelf maken en lekker gevarieerd eten. 

Mijn moeder en ik vinden gezelligheid aan tafel heel erg belangrijk. De keuken is echt #THEPLACETOBE bij ons thuis. Waar eten is, is gezelligheid en liefde!

Dat we fan zijn van de producten van Santa Maria, daar maken we geen geheim van. Zo kunnen we snel een lekkere maaltijd op tafel zetten wanneer we de familie over de vloer hebben en genieten van het eten en tafelen.  Zeg nu eerlijk, hoe korter je in de keuken hoeft te staan, hoe langer je gezellig aan tafel zit. Uiteraard met een wijntje erbij 😉

taco’s op z’n Grieks, Tex Mex, Santa Maria

Moeders en ik houden van een maaltijd die veel smaken heeft, maar vooral lekker snel op tafel staat. Ik kan je verzekeren, dit gerecht staat binnen 12 minuten op tafel. 

Taco’s op z’n Grieks!

Wat heb je nodig:
(4 personen)

1) Verwarm de oven voor op 150 graden.
2) Maak de Santa Maria Ranch Dip. Zet weg.
3) Leg de taco’s in de oven en verwarm ze.
4) Bak het gehakt rul en voeg de kruiden toe. Zodra het gehakt gaar is, voeg je de olijven toe. Bak kort mee.
5) Haal de pan van het vuur. Voeg de tomaten en de feta toe. Roer goed door.
6) Serveer meteen met de taco’s en eventueel met een frisse Griekse salade.

Durf te vragen!

Eten jullie wel eens taco’s of hebben jullie een ander product van Santa Maria waar je fan van bent?