Taco's op z'n Grieks - Charlie's Kitchen

Taco’s op z’n Grieks

Ik kan toch zo genieten van een snelle comfort food maaltijd. Ik hield samen met mijn moeder een Tex Mex avond met Tacos op zijn Grieks, waarbij wij lekker konden genieten van krachtige smaken die samenkomen met mooie herinneringen aan onze vakantie op Kreta!

taco’s op z’n Grieks, Tex Mex, Santa Maria
Een gezellige avond met Taco’s op zijn Grieks samen met mijn moeder.

Voor deze Taco’s op z’n Grieks maken we gebruik van de producten van Santa Maria. Ik ben enorme fan van de tortilla’s, taco’s en Ranch dip! Deze producten zijn zonder conserveermiddelen en in de sauzen zit geen toegevoegd suiker. Het assortiment van Santa Maria heeft echt voor elk wat wils, je kan alle klassiekers makkelijk zelf maken en lekker gevarieerd eten. 

Mijn moeder en ik vinden gezelligheid aan tafel heel erg belangrijk. De keuken is echt #THEPLACETOBE bij ons thuis. Waar eten is, is gezelligheid en liefde!

Dat we fan zijn van de producten van Santa Maria, daar maken we geen geheim van. Zo kunnen we snel een lekkere maaltijd op tafel zetten wanneer we de familie over de vloer hebben en genieten van het eten en tafelen.  Zeg nu eerlijk, hoe korter je in de keuken hoeft te staan, hoe langer je gezellig aan tafel zit. Uiteraard met een wijntje erbij 😉

taco’s op z’n Grieks, Tex Mex, Santa Maria

Moeders en ik houden van een maaltijd die veel smaken heeft, maar vooral lekker snel op tafel staat. Ik kan je verzekeren, dit gerecht staat binnen 12 minuten op tafel. 

Taco’s op z’n Grieks!

Wat heb je nodig:
(4 personen)

1) Verwarm de oven voor op 150 graden.
2) Maak de Santa Maria Ranch Dip. Zet weg.
3) Leg de taco’s in de oven en verwarm ze.
4) Bak het gehakt rul en voeg de kruiden toe. Zodra het gehakt gaar is, voeg je de olijven toe. Bak kort mee.
5) Haal de pan van het vuur. Voeg de tomaten en de feta toe. Roer goed door.
6) Serveer meteen met de taco’s en eventueel met een frisse Griekse salade.

Durf te vragen!

Eten jullie wel eens taco’s of hebben jullie een ander product van Santa Maria waar je fan van bent? 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders