Superfoodies Sleep Tight - Charlie's Kitchen

Superfoodies Sleep Tight

Een goede nachtrust is superbelangrijk voor onze gezondheid en om voldoende energie te hebben om te doen waar jij blij van wordt! Daarom ben ik enorme fan van Superfoodies Sleep Tight. Zelf gekocht trouwens😉

Sleep tight

Een kwalitatieve nachtrust  is onmisbaar voor onze gezondheid. Een energieke dag start bij een goede nachtrust. Een diepe ontspanning zodat jouw lichaam zich helemaal kan klaarmaken voor een nieuwe dag.

Superfoodies Sleep Tight is 100% natuurlijk, wat ik zelf erg belangrijk vind als ik hulpmiddelen inschakel. Daarnaast bevat het geen dierlijke producten (vegan) en is het een heilzame combinatie van Sint-janskruid, Ashwagandha en Mulungu. Lastige namen hè? Ik leg er later iets meer over uit. 

Maar met simpel een paar druppels onder de tong wordt het gewenste effect  om beter te slapen al bereikt. Ik gebruik slecht 3 druppels na een hele drukke werkdag met prikkels. 

Sleep Tight helpt dus bij slecht slapen en ondersteunt je lichaam om zelf beter in slaap te vallen en door te slapen.

En deze zin (letterlijk van hun overgenomen) vind ikzelf ook heel erg belangrijk: Er ontstaat GEEN afhankelijkheid, de kruiden dragen bij aan een lange termijn oplossing voor blijvend goede nachtrust.

Meer informatie vind je HIER.

slapen, Sleep Tight

Dus....

Een goed slaapritme is zeer belangrijk. Je bevordert dit door stress te verlagen, de spieren te ontspannen, het hoofd tot rust te brengen. In een staat van “zorgeloosheid” komen noem ik dat ook wel. 

Sleep Tight bevat de volgende kruiden die bovenstaande bevordert: 

Sint-janskruid

Sint-janskruid wordt al eeuwenlang gebruikt voor allerlei medicinale doeleinden en is terug te vinden in medicinale kruidenboeken uit onder andere de 14e en 16e eeuw. Sinds eind jaren 80 wordt Sint-janskruid ook toegepast binnen de moderne geneeskunde vanwege de bewezen antidepressieve werking!

Ashwagandha

Deze plant staat ook wel bekend als de Slapende bes. Of misschien ken jij hem zo: Indiase ginseng, Paardenwortel of Winterkers. Ashwagandha wordt beschouwd als een natuurlijke adoptgeen. Een adoptgeen is een stof of verbinding die ons lichaam ondersteunt met het herstellen van de balans in geval van stress en onrust. Deze plant wordt al duizenden jaren toegepast in de Ayurvedische geneeskunde.

Mulungu

Mulungu is enorme boom die groeit in moerasachtige gebieden. Deze boom heeft zeer grote koraalachtige bloemen in de kleur oranje/geel. Het geheim van deze boom bevindt zich in de schors. Het laat de geest kalmeren. Met als gevolg rust in je hoofd!

Ook klaar met slecht slapen?

Bestel dan snel je eerste flesje Sleep Tight

Extra leuk weetje...

Wist je dat Sleep Tight ook kan worden ingezet als anti-stress middel? Met een dosering van 1-2 druppels verlaagt het gevoelens van angst, stress en onzekerheid. 

Liefs,
Charlotte

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Corndog Bake
Avondeten

Corn Dog Bake

shoarmaschotel, ovenschotelbijbel, Janneke Philippi
Avondeten

Shoarmaschotel uit de oven

Gevulde croissant met scrambled eggs
Ontbijt

Croissant gevuld met scrambled egg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders