fbpx

Snelle recepten voor Tex Mex Taco Tubs

Deze snelle recepten met o.a. kip, zalm en tonijn voor de Tex Mex Taco Tubs worden een hit tijdens jouw paasbrunch/borrel met de familie. En het fijne is, we gaan niet ingewikkeld doen, ze zijn gewoon verkrijgbaar in de supermarkt!

Paashaas

Pasen lijkt tegenwoordig wel op Kerst. We nodigen het liefst de hele familie uit of een groep vrienden. Gezelligheid en vooral lekker eten. Wij helpen jullie graag deze tafel extra feestelijk en gezellig te maken!

Tex mex Tubs

Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees deelde ik een fantastisch recept voor de crispy corn tortilla pizza (klik hier voor het volledige recept) in samenwerking met Santa Maria. In de loop van dit jaar zullen wij jullie nog meer inspireren met Tex Mex gerechten!

Tonijn-avocadosalade met gele curry mayo

Wat heb je nodig:
(8 personen)

Laten we starten met 2 pakken Santa Maria Tex Mex Mini Taco Tubs voor alle drie recepten. En verder:

  • 250 gram verse tonijn
  • 1 avocado
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 1,5 eetlepel gele curry pasta
  • 1 eetlepel zwart sesamzaad
  1. Snijd de tonijn in mooie kleine blokjes van ongeveer een 0,5 centimeter. Doe hetzelfde met de avocado. Meng voorzichtig door elkaar;
  2. Meng de mayonaise met de curry pasta;
  3. Verdeel het tonijn-avocado mengsel over 8 Santa Maria Tex Mex Tubs;
  4. Druppel de curry mayonaise over de Tubs en strooi er tenslotte het zwarte sesamzaad over.

Romige avocado-zalmsalade met frisse komkommer

Wat heb je nodig:
(8 personen)

  • 250 gram verse zalm
  • 1/4 komkommer
  • 1/2 rijpe avocado
  • 1 eetlepel wit sesamzaad
  • 1 hand alfalfa
  1. Snijd de zalm in kleine blokjes van ongeveer een 1/2 centimeter;
  2. Verwijder de schil en zaadlijsten van de komkommer. Snijd deze, samen met de avocado, in kleine blokjes. Meng dit met de zalm;
  3. Vul 8 Santa Maria Tex Mex Mini Taco Tubs met het mengsel;
  4. Strooi het sesamzaad er overheen. Maak tenslotte af met een plukje alfalfa.

American Ranch kipsalade met zoete mango en knapperige mais

Wat heb je nodig:
(8 personen)

  1. Bak de kipfilet met wat zout en peper gaar. Laat afkoelen;
  2. Snijd de mango in kleine blokjes. Doe dit ook met de afgekoelde kipfilet;
  3. Meng de mango en kip met de uitgelekte mais;
  4. Meng de Santa Maria Tex Mex Dip Mix American Ranch met de zure room;
  5. Vul 8 Santa Maria Tex Mex Mini Taco Tubs met het kipmengsel en verdeel daar de American Ranch dip overheen;
  6. Snijd de lente-ui in mooie ringetjes en strooi die over de Tubs.

 

TIP: serveer alles direct!

 

 

 

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Healthy snacks

Knapperige bananenchips

hot chocolate smoothie, chocolate, smoothie
Ontbijt

Hot chocolate smoothie

Hartige taarten/cakes

Paddenstoelenquiche met blauwkaas

1 gedachte op “Snelle recepten voor Tex Mex Taco Tubs”

  1. Pingback: 3 heerlijke variaties op guacamole voor de borrelplank! - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches