fbpx
Charlie’s Kitchen, boek

HET IS BIJNA ZOVER! MIJN EIGEN KOOKBOEK!

De afgelopen maanden ben ik achter de schermen keihard bezig geweest met mijn droom:
een eigen kookboek uitbrengen. Nu is het bijna zover, nog een paar nachtjes slapen en dan is het boek te koop.

Wil jij ook met gemak gezonde en lekkere recepten op tafel zetten?
Pre-order mijn eerste kookboek dan >>>HIER<<<

Poffertjes met fruit en kokosbloesemsuiker

Poffertjes met fruit en bosbessen

Poffertjes doen mij echt denken aan vroeger. Het geeft me haast een nostalgisch gevoel. Als papa die grote poffertjespan pakte werd ik al helemaal gek. Nu, jaren later, ben ik nog steeds dol op poffertjes!

Lekker Hollands

Waarschijnlijk kennen we ze allemaal wel. Het is nu eenmaal een typisch Nederlands gerecht en alle toeristen in Amsterdam staan in de rij om het te proberen. In tegenstelling tot pannenkoeken worden poffertjes tijdens het bereiden omgedraaid als het beslag nog niet helemaal bruin is. Daardoor zijn ze van binnen nog wat zachter en worden ze mooi rond.

Ik heb vaak genoeg mijn poffertjes belegd met een laag stroop, jam, poedersuiker of Nutella, maar vandaag gaan we voor een gezondere versie. Bosbessen, aardbeien en kokosbloesemsuiker!

Poffertjes met fruit en bosbessen
Zijn deze poffertjes niet een heerlijk weekend ontbijtje?

Poffertjes

Wat heb je nodig:
(voor 1 portie)

  • 4 el havermeel (fijngemalen havermout)
  • 2 el amandelmeel
  • 2 eieren
  • 1/2 tl bakpoeder
  • 1 el honing
  • 1 klein handje aardbeien
  • 100 ml amandelmelk
  • 1 klein handje blauwe bessen
  • 1 tl kokosbloesemsuiker
  1. Kluts de eieren samen met de amandelmelk in een grote kom. Ik deed dit zelf in de blender, wel zo handig en snel!
  2. Meng in een andere kom het havermeel, amandelmeel en bakpoeder.
  3. Doe nu de droge ingrediënten bij het eimengsel en meng dit goed door elkaar.
  4. Voeg nu ook de honing toe.
  5. Is je beslag nog wat te dik? Dan kun je wat extra amandelmelk toevoegen.
  6. Vet de poffertjespan in met wat kokosolie. Vul de pan met het beslag en bak de poffertjes aan beide kanten tot ze mooi goudbruin zijn.
  7. Snijd de aardbeien en beleg de poffertjes met het fruit. Bestrooi met de kokosbloesemsuiker.

Is dit geen feestelijk ontbijtje voor het weekend? 

Liefs,
Charlie’s Kitchen

======================================================================

Wil jij ook meer energie maar vooral meer balans, rust in je hoofd en een slank en gezond lichaam?

De #ECHTINBALANS groep van vorig jaar
Herken je dit?
  • Heb jij het gevoel dat je alle ballen moet hooghouden?
  • Heb jij het gevoel dat je geleefd wordt?
  • Voel jij je niet goed genoeg en ben je bang ergens tekort te schieten?
  • Voel jij je met regelmaat moe, futloos of leeg?
  • Heb je vaak negatieve gedachten?
  • Heb je moeite een gezond eetpatroon vast te houden en kies je snel voor makkelijk en minder gezond?
  • Maak je je vaak druk over wat anderen van jou vinden?
Verlang je naar:
  • rust
  • energie
  • balans
  • een gezonde relatie met eten
  • ritme
  • structuur
  • een gezonde dosis aan zelfvertrouwen
En heb je behoefte aan simpele, praktische handvatten die je dagelijks kunt toepassen voor het bovenstaande?
 
Zit je nu hard ja te knikken? YES!
Dan kan ik je helpen met mijn 12-weekse programma volgens de #ECHTINBALANS methode.
 
Wat krijg je allemaal voor 97 euro (normaal 499 euro!!!):
  • 12-weeks programma volgens de #ECHTINBALANS methode
  • 12 weken lang toegang tot mijn besloten community met gelijkgestemden
  • 12 weken lang dagelijkse coaching van mij (Charlotte) en Naomi
  • Elke dinsdagavond om 20:00 uur een live (online) training (altijd terug te kijken als je er niet bij kunt zijn) plus Q&A
  • Toegang tot meer dan 50 video’s voor meer energie, balans en rust in je hoofd.
  • 2 weken BONUS materiaal

Benieuwd wat oud-deelnemers van mijn programma vinden? Klik dan hier → www.echtinbalans.nl

Is dit wat jij ook graag wilt?

Meld je dan hier aan of klik op de knop hieronder

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Blog

Dear Good Morning belooft een energieke ochtend!

5 redenen om wijn te drinken
Blog

5 redenen om wijn te drinken

Avondeten

Zalm ceviche van The Lemon Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform