Deze pasta met romige fetasaus en zalm is echt een smaaksensatie in je mond. Makkelijk te maken, ontzettend lekker en een bommetje aan ENERGIE!
Olivia
In deze pasta ziten heerlijke olijven verwerkt. Het beste is om ze mee blenden bij de saus, want zo lust iedereen ze. Olijven zijn echt belangrijk voor onze gezondheid. Zo zijn ze rijk aan gezonde vetten. En wist je dat olijven ook kunnen worden ingezet tegen hoofdpijn of het verbeteren van de stoelgang en huid? Kortom: vaker een handje verse olijven!
Pasta met romige fetasaus en zalm
Wat heb je nodig:
(voor 2 personen)
- 120 gram spaghetti of linguine
- 200 gram zalmsnippers
- 2 handjes rucola
- 100 gram verse zongedroogde tomaten
- 100 gram feta
- 100 gram groene knoflookolijven
- 100 – 150 ml kookroom
- Blend voor de saus de zongedroogde tomaten, feta, de olijven en kookroom. Voeg peper en zout toe.
- Kook de pasta, giet af, zet met de saus en zalm op laag vuur totdat het warm is.
- Serveer met rucola on top.
Hoe simpel kan het zijn, maar simpel is vaak ook heel lekker, dat bewijst dit recept maar weer.
Vis en pasta is trouwens een fantastische combi. Wat dacht je van deze met tonijn?