Mijn favoriete producten van Green People + korting! - Charlie's Kitchen

Mijn favoriete producten van Green People + korting!

Na Corona kwam ik te zitten met een extreem droge huid. Zo kwam ik via via terecht bij Biocareonline.nl. Met hun zeer vriendelijke hulp ging ik aan de slag met nieuwe producten voor mij.  Namelijk natuurlijke gezichtsproducten, zonder meuk, biologisch en vegan.

Wist je dat jouw huid je grootste orgaan is?

Jouw huid neemt elke dag als een spons alles op wat jij er opsmeert. Ik had dan ook werkelijk geen idee hoeveel schadelijke stoffen er zaten in de producten die ik in mijn kastje had staan en elke dag opsmeerde. Doordat ik in aanraking kwam met Biocareonline.nl leerde ik meer over welke stoffen schadelijk zijn en waarom en hoe je je huid wel op een natuurlijke manier kan voeden!

Mijn favoriete producten van Green people!

Gewoon op willekeurige volgorde, want ik ben van alle drie even groot fan!

Green People Age Defy+ sleep mask

Dit masker gaf mijn huid direct op de eerste avond dat ik het opsmeerde een intense hydratatie. Super handig, want het is een leave-on masker. Dus opsmeren voor het slapen gaan en laten zitten 😀!

Dit “HALLELUJA” masker stimuleert de aanmaak van collageen en houdt vocht vast terwijl je slaapt. Ik word hier zo blij van, in de ochtend een prachtige gezonde en gevoede huid!

Waarom ik nog meer fan ben?
Het masker is natuurlijk, biologisch en vegan. Het bevordert – naast de geweldige hydratatie – ook het herstel van de huid, werkt anti-aging (hallo… 35 jaar, ik mag ermee beginnen 😉). Het is geschikt voor mijn overgevoelige huid en… en… en… NIET op dieren getest!

Hoe te gebruiken?
Reinig de huid en breng vervolgens het masker ’s avonds aan op het hele gezicht. Masseer het masker gelijkmatig in de huid en laat het masker de hele nacht intrekken. Reinig ‘s morgens zoals je dat normaal ook doet.

Er wordt geadviseerd om dit masker 2-3 keer per week te gebruiken.

Bestel hier Green People Age Defy+ Sleep Mask

👉🏻 Kortingscode = CHARLIE10

Nog wat leuke tips!

Ik gebruik ook de Green People Age Defy+ Exfoliator. Dit is een milde scrub die dode huidcellen verwijdert en zorgt voor een betere huidstructuur en opname van het masker. 

Bestel hier
👉🏻 Kortingscode = CHARLIE10

Luister hier ook de podcast met huidexpert van Suzanne van Biocareonline.nl

Green People Age Defy+ Body Oil

Toen mijn gezicht weer mooi en stralend was (gevoed) vroeg ik Suzanne van Biocareonline wat ik voor de rest van mijn lijf kon gebruiken om te voeden. Niet vetten maar voeden.

Deze natuurlijke en vegan lichaamsolie is speciaal voor de rijpere huid en ook niet op dieren getest! Deze body oil is verrijkt met 23 actieve stoffen om de huid te verstevigen, te hydrateren en de elasticiteit van de huid te verbeteren. Dit alles zorgt voor een gezonde, strakke huid.

Ook geschikt voor mensen met een zeer gevoelige huid, eczeem of psoriasis!

Beste tip ever!
Breng de olie direct aan na het douchen of baden terwijl de huid nog vochtig is voor een intense hydratatie. De lichaamsolie kan ‘s morgens en ‘s avonds gebruikt worden.

Bestel hier de Green People Age Defy+ Body Oil
👉🏻 Kortingscode = CHARLIE10

Green People Age Defy+ Tinted DD Cream SPF15 

Ik heb nooit kleuren op mijn gezicht gesmeerd, ik haat een “plamuur” laag. Ik bescherm mijn huid nu regelmatig – als ik er net iets mooier uit wil zien – met deze natuurlijke DD cream van Green People. LOVE IT!

Deze crème is ontwikkeld om de huid te beschermen tegen zonschade en tegelijkertijd de huid te verjongen door collageen aanmaak te stimuleren. And again… LOVE IT!

Wat eigenschappen op een rijtje

 • Natuurlijke, biologische en vegan DD crème met SPF15.
 • Versmelt op natuurlijke wijze met de huid voor een egale huidskleur.
 • Stimuleert de celvernieuwing en de collageen aanmaak.
 • Verhoogt het hydratatieniveau en bevordert huidverjonging.
 • Vermindert roodheid van de huid en fijne lijntjes.
 • Verlicht, verstevigt en vernieuwt de huid. 
 • Verrijkt met 35 schoonheidsbevorderende actieve stoffen.
 • Met natuurlijke SPF15 die beschermt tegen beschadiging door UVA en UVB.
 • Geconcentreerde formule: een klein beetje is voldoende.
 • Vrij van alcohol, petrochemicals, methylisothiazolinone en synthetische kleurstoffen.

Ze zijn er in deze kleuren:

 • Ivory: voor de lichte huidtint.
 • Light: voor de lichte tot medium huidtint.
 • Medium: voor de medium huidtint.

Mocht je twijfelen kijk dan even op hun site

Hoe gebruik ik de tinted DD?
Voor een lichte dekking van de huid neem je een kleine hoeveelheid DD Cream op je vingers en breng je dit met tappende bewegingen aan op de huid over je dagverzorging heen. 

Bestel hier de Green People Age Defy+ Tinted DD Cream SPF15 

👉🏻 Kortingscode = CHARLIE10

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Corndog Bake
Avondeten

Corn Dog Bake

shoarmaschotel, ovenschotelbijbel, Janneke Philippi
Avondeten

Shoarmaschotel uit de oven

Gevulde croissant met scrambled eggs
Ontbijt

Croissant gevuld met scrambled egg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders