Noodlesoep uit Oezbekistan: Laghman - Charlie's Kitchen

Charlie’s Kitchen bestaat gewoon 10 jaar!

Om dit bijzondere jubileum te vieren, bundel ik mijn meest bekeken en geliefde recepten van de afgelopen 10 jaar in mijn derde boek. Dit unieke exemplaar is alléén tijdens de jubileumperiode verkrijgbaar, dus grijp je kans!

Noodlesoep uit Oezbekistan: Laghman

noodlesoep uit Oezbekistan, noedelsoep, Laghman, noodlesoup

Kim haar vrienden zijn een nogal bont gezelschap van internationale bijzondere exemplaren. Dus kom je soms de leukste recepten tegen. Een van mijn favoriete figuren komt oorspronkelijk uit Oezbekistan en kwam na drie jaar zeuren – en dat kan Kim bijzonder goed – met dit recept voor Noodlesoep uit Oezbekistan: Laghman!

Laghman?

Een runderstoofsoep met noodles en allerlei invloeden uit midden-Azië. Toen ik de ingrediëntenlijst zag, dacht ik: wat moet dit worden??? Maar kruiden zorgen voor een waanzinnige smaakexplosie en stiekem is Laghman helemaal niet zoveel werk. Je moet even wachten, maar dan heb je ook wel iets heel erg lekkers. Perfect voor de herfst en winter!

noodlesoep uit Oezbekistan, Laghman, noodlesoup, noedelsoep

Noodlesoep uit Oezbekistan: Laghman

Wat heb je nodig:
(voor 4 personen)

  • 500 gram riblappen in blokjes
  • 1 ui gesnipperd
  • 3 tenen knoflook, fijn gehakt
  • 2 wortels in plakjes
  • 1 koolraap in blokjes
  • 1 paprika in blokjes
  • 2 aardappels, geschild en in blokjes
  • 1 blik gepelde tomaten
  • 1 tl paprikapoeder
  • 2 steranijs
  • 1 tl chilipoeder
  • 1 tl gemalen korianderzaad
  • 100 gram noodles
  1. Zet een stoofpan op het vuur en verhit er een lepel olie in. Bak de blokjes riblap bruin op hoog vuur.
  2. Gooi de ui en knoflook erbij, zet het vuur iets minder hoog en bak tot ze glazig zijn.
  3. Voeg de overige groenten toe en het blik gepelde tomaten. Laat 10 minuten mee pruttelen.
  4. Doe de kruiden in de pan en voeg 0,75 liter water toe. Breng langzaam aan de kook en laat daarna een uur pruttelen tot het vlees zacht is.
  5. Verwijder de steranijs.
  6. Verwarm de noodles in de soep, zodra deze gaar zijn, kun je de Laghman meteen serveren. 

Een beetje in buitenlandse sferen blijven? Probeer deze curry dan ook eens.

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders