Groene mugcake met banaan en kokos - Charlie's Kitchen

Groene mugcake met banaan en kokos

Nu de dagen weer kouder worden vind ik de dag starten met een warm ontbijt heerlijk. Maar natuurlijk wel met een boost energie! Deze groene mugcake met banaan en kokos draagt bij aan een energieke dag!

GROEN?

YES, we mogen meer groen eten en ook gaan ontdekken dat het gewoon hartstikke lekker is!

Van mugcake tot smoothies en warme bakjes havermout. Er is zoveel variatie mogelijk op een simpele manier. Daarom heb ik natuurlijk ook mijn Charlie’s Kitchen boek gemaakt. Om jullie te helpen  om meer te variëren in de keuken. De basis mag echt groente, fruit, noten en zaden zijn voor je energieniveau.

Je weet wat ze zeggen: wat je geeft krijg je terug. Je kan aan je huid, gewicht, energieniveau, haren, nagels etc. zien hoe goed jij jouw lichaam voedt. En nu weet ik dat heel veel mensen zeggen dat ze best gezond eten. Vaak als eerste stapje ja, maar dan zijn er toch nog veel tekorten in het lichaam. We vragen heel veel van ons lichaam dus mogen we ook meer gaan geven. Voed jezelf in plaats van vullen. Geef je lichaam wat het echt nodig heeft!

Superfoodies Green Juice, Green Juice, groene mugcake met banaan en kokos, mugcake

Groene mugcake met banaan en kokos

Wat heb je nodig:
(voor 1 persoon)

  • ½ banaan
  • 50 gram havermout
  • 1 tl Superfoodies Green Juice
  • 1 ei
  • 1 el kokos

Optioneel: 2 el kokosmelk

  1. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en schep in een kom of een mok.
  2. Zet voor 90 seconden in de magnetron op de hoogste stand.
  3. Versier met vers fruit of maak af met een lepel kwark of yoghurt.

Nog meer lekkere ontbijtsuggesties met Green Juice? Deze smoothie is ook heerlijk!

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

1 reactie op “Groene mugcake met banaan en kokos”

  1. Pingback: Recepten met de green juice • lislovescooking

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders