Mijn favoriete schoencadeautjes van de Hema + winactie - Charlie's Kitchen

Mijn favoriete schoencadeautjes van de Hema + winactie

Hema is een van de fijnste winkels en waar wij Nederlanders maar wat graag komen! Ik kocht een tas vol schoencadeautjes voor de familie. En ik geef een zak vol cadeaus weg! Toch leuk zo met Sinterklaas!

ECHT HEMA​

Er is niks gezelliger dan shoppen rondom de feestdagen. Ik kom supergraag bij de Hema en omdat jullie zo mega enthousiast reageerden op Instagram besloot ik weer alle leuke dingen voor je te delen. Delen in de vorm van tips om te shoppen, maar ook delen van een mega toffe winactie. Scroll snel door om te zien wat je kan winnen!

schoencadeautjes, sinterklaas, Hema

WIN EEN TAS VOL CADEAUTJES!

Precies wat ik heb gekocht als schoencadeautjes geef ik ook weg in samenwerking met Sinterklaas en Piet 🙂

Wat dacht je van taai taai? Of chocolade pepernoten en schuimpjes. Maar ook leuke dingen voor de kleintjes zoals het sinterklaasrad, een adventskalender en een Jip en Janneke schooltas!

En laten we het maar niet hebben over de heerlijke chocoladeletters die ze verkopen bij de Hema. Yummie!

Je kan hier ook alles vinden op hun site!

En hier staan trouwens ook hele leuke dingen:

https://www.hema.nl/sinterklaas/schoencadeautjes.

Maar zelf gaan shoppen is natuurlijk het allerleukste!

schoencadeautjes, sinterklaas, Hema

Wat kun jij doen om deze geweldige zak te winnen?

We houden het lekker simpel. Laat een reactie achter onder dit artikel. Dus scroll helemaal naar beneden en laat ons weten waarom jij ook zo’n fan ben van de Hema!

Liefs,
Charlotte

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

96 reacties op “Mijn favoriete schoencadeautjes van de Hema + winactie”

 1. Avatar

  Hema is mijn favoriet, omdat ze voor groot en klein alles in huis hebben! Van speelgoed tot keukengerei, van kleding (groot en mini’s) tot unieke cadeautjes en van make-up tot bloembollen. Ik houd er van!
  Onze kleine pietjes (2 & 0) zullen dit fantastisch vinden! Ons zoontje zit om 18.00 uur klaar voor het Sinterklaasjournaal en speelt geregeld als Piet, waarbij mama als zn speelgoed cadeau krijgt

 2. Avatar

  Hier een fan van Hema om allemaal leuke knutselspulletjes te halen voor mijn zoon en dochter. Nu lekker Sinterklaas en Pietjes aan het knutselen. Ook zijn we fan van Hema’s houten speelgoed en pikt deze mama tijdens het shoppen voor de kids nog een mooie panty mee!

 3. Avatar

  Hema is het he(le)ma(aal)! Ze hebben bijna alles, goede kwaliteit en voor eerlijke prijzen! Hema is in elke kamer van ons huis wel te vinden, van wc tot zolder tot schuur!
  Leuk de hema sinterklaascadeautjes voor onze dochter van 20maanden die voor het eerst Sinterklaas gaat vieren 🙂

 4. Avatar

  Bij Hema je kan erg veeel vinden van knutselen tot de heerlijke Hema worst. En superr leuke sint cadeautjes voor groot en klein

  1. Avatar

   Hier een grote dan van hema! Helemaal sinds mijn dochtertje ruim 2 jaar geboren is. Ze hebben veel hele leuke kinderkleren!
   Al toen ik op de middelbare school zat was ik fan van de afdeling met kantoorartikelen. Gelpennen in alle mogelijke kleuren!
   Deze zak vol hema zou heel leuk zijn voor het sintfeest wat ze nu voor het eerst bewust meemaakt.

   1. Avatar

    Omdat wij op Aruba leven in deze sinterklaastijd, en onze kleinkinderen wel leuke kadootjes mogen krijgen van sint

 5. Avatar

  Duim duim!
  Als wij aan de Hema denken dan denken we aan gezellig koffie drinken bij de Hema, en de lekkere ontbijtjes!! Om daarna gezellig rond te kijken en te snuffelen in de Hema!!
  Alles is er leuk!!

 6. Avatar

  Zoals de slogan al zegt: HEMA maakt het dagelijks leven echt leuker en gemakkelijker!
  Voor een lekker ontbijt of lunch, fantastische (ansicht)kaarten, stevige handdoeken, heerlijke pyjama’s, handige artikelen voor op het kantoor/knutselen, kwaliteit speelgoed en de overheerlijke tompoucen(vlaai)!

 7. Avatar

  Als ik aan de HEMA denk, denk aan vroeger. De warme rookworst op een koude winterdag. En de lunches tijdens een shop dag met mijn moeder en zusje. Ik krijg er echt een warm en blij gevoel van.

 8. Avatar

  Altijd kom ik met meer thuis dan gepland! Hema heeft echt mooie spullen voor een leuke prijs. Mijn dochter van drie jaar zou nu ook al het liefst de hele winkel leegkopen!

 9. Avatar

  Ik ben super fan van hema! Het heeft een goede kwaliteit voor een leuke prijs. De babykleertjes worden dan ook volop gekocht bij deze winkel. En de takkie collectie van dit moment vind ik geweldig!

  1. Avatar

   Allereerst wat een leuke winactie

   De liefde voor de Hema wordt hier al generaties lang doorgegeven. Van babykleding tot school spullen, van dames- en herenkleding tot de versafdeling. Alles wordt bij de Hema gehaald.

   Ik zou graag het Sinterklaas pakket willen winnen voor mijn neefje zijn eerste Sinterklaas hij is helemaal gek van Jip & Janneke en vooral Takkie.

   1. Avatar
    Doortje Nicolai

    Hartstikke leuke actie! Ik houd van de Hema omdat hun spullen van goede kwaliteit zijn en toch goedkoop! Mijn oma ging al graag naar de hema, daarna mijn moeder en ikzelf en nu ook mijn schoondochters! Van ondergoed tot huishoudelijke artikelen, schoolbenodigdheden en speelgoed: ik slaag hier altijd! Kortom: ik ben een echte HEMA-FIEL ! 😉

 10. Avatar

  Hema is m’n favoriete winkel. Ze hebben een groot assortiment van een hoge kwaliteit en een mooie prijs. Daarnaast vind ik het ook geweldig dat ze tegenwoordig n leuk vegan assortiment hebben. Dus ja, ik ben echt n Hema fan!!

 11. Avatar

  He Charlotte, wat een leuke winactie. Wij zijn al jaren fan van hema en komen er geregeld. Op dit moment vind ik de schriftjes en knutselspulletjes erg fijn. Ook de chocolade is niet te doen zo lekker.

 12. Avatar

  Jaaaa Hema is echt mega fijn! Ik haal er vaak make-up, kaarsen, handschoenen, kinderkleding en zoveel meer, dit zou echt een verwennerij zijn voor mij en mijn kinderen

 13. Avatar

  Jaaa HEMA is helemaal mijn favoriet geworden! Nu ik zwanger ben helemaal, wat een te leuke baby items hebben ze bij de HEMA! De kledingkast van de kleine hangt van met leuke pakjes, fijne rompertjes en handige hydrofiele doelen van de HEMA! En dan de rest.. fijn ondergoed, leuke schrijfboekjes, mooie kaarsen en fijne beauty producten! Ik kom altijd met veel meer de winkel uit dan de planning was!

 14. Avatar

  Och alweer zo’n geweldig leuke actie Charlie! Ik wil deze heel graag winnen omdat ik bij de Hema altijd ontzettend leuke kleertjes, speelgoed & snoepjes kan vinden voor de belangrijkste mensen in mijn leven…. Mijn neefje en nichtje. Ik ben zo dankbaar dat ik hun in mijn leven heb!

 15. Avatar

  Waarom ik fan ben van HEMA, ik hou van die gezellig kneuterige spulletjes ik woon practisch naast de HEMA dus is eigenlijk altijd m’n eerste go to voor een kaart, cadeautje, wat lekkers of nieuwe kleding

 16. Avatar

  zoooo leuk!!!!! ik en mijn oppaskindjes meisje van 6 en een jonge van 8 waar ik al 6 jaar voor zorg en zo ontzettend mooie liefdevolle band heb opgebouwd!! zouden wij heel blij worden van dit pakket!! spelletje spelen met veel lekkers is altijd gezelliger door al die lekkere producten van hema helemaal deze tijd van het jaar!! wil graag normeer herinneringen met ze maken omdat ik zoveel van ze hou!!!

 17. Avatar

  Hoe heerlijk dat er nog een echte Hollandse icoon bestaat waar je super lekkere en leuke echt Hollandse spulletjes kan hallen❣️❣️

 18. Avatar

  Toen ik 30 jaar geleden een dochter kreeg kwamen de eerste kadootjes van de HEMA zo ook alle cadeautjes voor neefjes en nichtjes.
  Zoveel leuks altijd te vinden in de winkel van kleding tot speelgoed tot snoepgoef
  Nu zou ik mijn kleinkinderen heel graag willen verwennen met dit pakket wauw wat een mooi pakket dus ja ik waag graag een kans❤

 19. Avatar

  Wat leuk! Ik sleur mijn gezin altijd mee de hema in, waar we ook zijn als ik een hema zie moet ik kijken. Waarom ik fan ben, je vind er alles! En ik vind alles meestal leuk, dat ook nog….. het is gewoon ontspannend om door de hema te lopen. Doe graag mee voor deze prijs, ben ik niet alleen blij, mijn gezin maak ik er ook blij mee!

 20. Avatar

  Hema is zo’n winkel waar je kunt vinden wat je nodig hebt en ook waar je dingen vindt waarvan je niet wist dat je het nodig had. We wonen in een dorp en het winkelaanbod is niet super maar de Hema hier maakt dat ruimschoots goed.

 21. Avatar

  Hema is een hele toegankelijke winkel die producten aanbiedt voor elke smaak. Bovendien is alles ook superbetaalbaar en trendy. Top dus!

 22. Avatar

  HEMA is mijn all-time favorite! Voor mij een winkel waar je voor je eigen ontspanning even heerlijk doorheen loopt. Lekker neuzen en altijd met iets naar buiten komen. Kleertjes voor mijn kleine meisje, huishoudelijke items, cadeautjes voor de mensen die ik lief heb of gewoon verwennerij voor mezelf, een relaxmomentje met de beautyproducten. Love it!

 23. Avatar

  Groot fan van de HEMA. Voor gordijnen, make-up, huidverzorging, kleding, handdoeken, cadeautjes en nog veel meer loop ik binnen bij HEMA . Leuk om een pakket te winnen

 24. Avatar

  HEMA is mijn favoriete winkel, en die van m’n 2 jarige dochter, omdat je er bijna alles kan kopen. Eerlijke prijzen, mooie producten en hele toffe prints en motieven.
  Ik kan eigenlijk niks opnoemen dat ik niet zou willen. Dat is ook meteen het probleem van de HEMA, ik kan er nooit rondlopen en niets kopen….

 25. Avatar

  Hey Charlotte,
  Wat een leuke winactie!! Ben ook echt fan van de HEMA! Het assortiment is zo leuk en betaalbaar! Ik koop er graag rompers en kleding voor m’n zoontje, schoencadeautjes voor hem en m’n bonusdochter, gebak voor de verjaardagen (ik kan iedere droomtaart ontwerpen die m’n bonusdochter maar wenst) en zo kan ik nog wel even doorgaan.
  Alleen al het meedoen met deze actie voor mijn kindjes vind ik super leuk! Wie weet!

 26. Avatar

  Char!
  Wat een gave actie!!! Ik zou heel graag mee doen voor mijn kindjes van 4 en 6 jaar.
  Waarom? Omdat kadootjes altijd leuk zijn voor de mannen en zeker als het van de HEMA is! Denk dat iedereen HEMA fan is toch?

  Mooie dag

 27. Avatar

  Owwww, wat een leuke actie! Ook ik ben natuurlijk super fan van Hema; je vind hier altijd de meest originele kadootjes waar kinderen creatief mee kunnen spelen. Bovendien zijn de producten altijd heerlijk eenvoudig, maar super kleurrijk en altijd van goede kwaliteit! Met een zoontje die na de kerstvakantie naar school gaat, zal in ieder geval de rugzak heel welkom zijn. Verder duim ik op ontzettend veel geluk om deze tas bezorgd te krijgen voor de ultieme pakjesavond!

 28. Avatar

  Hallo, wie houdt er niet van de Hema! Heb ik iets nodig kijk ik eerst of Hema het heeft en 9 van de 10 keer hebben ze het ook!

  Als ik win wil ik de zak graag doneren aan gezinnen die niet de middelen hebben om schoen kadootjes te kopen!

 29. Avatar
  Berendina Jaasma

  Ik ben fan van de Hema omdat ze betaalbare spullen verkopen van goede kwaliteit.
  Ook erg lekkere dingen bij de gebakafdeling 😉 Speelgoed en snoep koop ik er ook vaak voor mijn lieve kleinkinderen.
  Leuk om deze tas voor onze kleinkinderen te winnen

 30. Avatar

  Wow,wat een leuke winactie! Altijd al fan van de HEMA,van eten tm kleding, van sportkleding tm make-up. Wat hebben ze eigenlijk niet. Een hele fijne winkel waar je je best een tijdje kunt vermaken . Je kunt het natuurlijk allemaal ook voor jezelf kopen dit pakket maar winnen is des te leuker,dus fingers ☺️.

 31. Avatar

  Sinds oktober ben ik verhuisd naar noorwegen, ik mis dus het sinterklaas feest met mijn familie. Ik zou het fantastisch vinden om de kleine van mijn zus en broer te verassen met dit pakket van de Hema. Hema mijn favoriet en heb hier veel voor hen gekocht: speelgoed, kleertjes etc.
  Heel erg duimen om dit pakket te winnen voor ze, dan ben ik op die manier toch een beetje bij ze.

 32. Avatar

  Wat een super gave winactie! Dit jaar vieren we voor het eerst echt sinterklaas. Ik ben fan van hema. Ze hebben fantastische kleding, vooral de rompers, pyjama’s en maillots zijn favoriet, en speelgoed voor mijn dochter. Ik slaag hier ook eigenlijk altijd voor haar. Daarnaast ben ik gek op al het lekkers van de hema. Cadeautjes koop ik hier dan ook geregeld. Er is echt voor ieder wat wils.

 33. Avatar

  voor mij staat de HEMA voor ouderwets hollands koopgenot / – gemak. dit begint al bij binnenkomst, de geur van die heerlijke rookworst en het verse brood. het aanbod en de keuzemogelijkheden van bijvoorbeeld textiel,servies, wenskaarten is ongekend. en alles ook nog eens van zeer goede kwaliteit. ik koop er ook graag knutselmateriaal voor mijn creatieve zoontje. kortom, de kans is maar klein dat ik niet slaag bij de HEMA.

 34. Avatar

  Super leuk!
  Helemaal gek op Hema!
  Altijd hele mooie fijne kleding voor mijn kindjes!
  Leuke artikelen om lekker creatief bezig te zijn!
  Jaaa, shop er heel graag!!!

 35. Avatar

  Hema. De winkel waar ik altijd wel iets kan vinden als ik binnen loop.
  Gewoon voor mij of mijn gezin. Of last minute voor een verjaardag of feestje.
  Hema. Zo’n leuk en fijn assortiment. Mijn favoriet!

 36. Avatar

  Wat super leuk doe sintcadeautjes van Charlie en Hema!
  Ik vind Hema echt tof voor alles. En alles lijkt er ook alleen maar leuker te worden!! Zo’n leuke stijl! Kun je alleen maar van genieten

 37. Avatar

  Hema is mijn favoriet omdat ze goede spullen hebben voor een schappelijke prijs, en dan praat ik nog niet over hun heerlijke taarten , gebak en rookworsten.

 38. Avatar

  Ik kom graag bij de Hema omdat ik hier veel van mijn gading kan vinden! Alles prettig geprijst en voor de kinderen zulke onwijs leuke setjes kleding. Ook kijk ik altijd naar het verdere assortiment, zoals eten en drinken! Leuke cadeautjes vind ik er bij de vleet en ik hoop dat Sinterklaas ons tijdens Pakjesavond niet vergeet!

 39. Avatar

  Omdat wij, gastouderopvang, vanmiddag aan het knutselen waren en gouden glitterverf nodig hadden. En de enige die het heeft was de Hema natuurlijk! Weglaten leggen en gelijk opgehaald! Toppie!

  (Leuke actie trouwens!)

 40. Avatar

  Wat een gave actie Charlotte!
  HEMA, de winkel waar je naartoe gaat voor van alles en nog wat. Goede kwaliteit, kleren, beddegoed, alles blijft mooi en gaat lang mee. Mijn agenda haal ik al jaren daar.

  Mocht ik winnen, gaat de zak naar de helpende handjes voor hen die geen middelen hebben om Sint te vieren.

 41. Avatar
  Dorian van Haren

  Wat een lief gebaar! Ik doe graag mee voor mijn zusje, lieve alleenstaande moeder waar dit cadeau zo welkom is! Zonder Charlies’s KitchenAid is er geen zak aan het Heerlijk Avondje .. 😉

 42. Avatar

  Voor de leukste, lekkerste en gezelligste cadeautjes voor groot en klein, moet je natuurlijk bij de Hema zijn!

  Beste Charlotte, ik geef les aan volwassen Syriers en Eritreeers . De meesten hebben nog (kleine) kinderen.
  Nu lijkt het mij geweldig om zo’n klas met 16 volwassen Nieuwkomers te verrassen met leuke schoencadeautjes.
  Deze mensen hebben het absoluut niet breed, maar hebben met zo’n leuk schoencadeautje toch ook een leuke Sinterklaas! En daar gaat het toch om!

 43. Avatar

  Hema heeft alles en goede kwaliteit! Dus kom er graag en vaak.
  Leuk om zo’n pakket te winnen.

  Als ik win geef ik het pakket weg aan gezin dat het niet breed heeft. Dit wil ik via school van dochter regelen.

 44. Avatar

  Als 16-jarige heeeeeel lang (een mensenleven bijna) geleden als zaterdaghulp op de gordijnafdeling gewerkt terwijl 15-jarige zus gezellig op de gebakafdeling werkte. Af en toe met een taart op z’n kant op de Vespa Ciao naar huis gereden samen.
  Altijd fan gebleven van onze eerste werkgever ooit ! Dus zo’n verrassingssinterklaasvolcadeautjeszak -van mijn lang geleden werkgever- wil ik (inmiddels al lang (o)mama) best wel welkom heten in onze inmiddels steeds groter wordende familie ❤️

 45. Avatar

  HEMA is altijd een uitje…. Jaaaa we gaan lekker bij de Hema lunchen…. En dan ook even de rookworst voor de stamppot mee naar huis nemen heerlijk!

  Ik kom ook graag bij de HEMA voor de leuke kadootjes, taarten, panty’s, t shirts beddengoed… je kan er gewoon alles vinden en het personeel is ook altijd zo spontaan en aardig daarom is de HEMA een heerlijke plek om te winkelen!

 46. Avatar

  Leuk ik doe graag mee . Bij de HEMA kom ik toch vaak voor de leuke kleine cadeautjes voor de kleinkinderen/
  Ik slaag er eigenlijk altijd wel .
  Chocolaatjes , panty’s ,schrijfwaren en natuurlijk de rookworst zijn toch wel van die dingen waarvoor ik terugkom 😉

 47. Avatar
  Zwaniek Hakkers

  Ik hou van de Hema! Ze hebben voor school altijd super leuke dingetjes, maar ook huishoudelijke dingen zijn daar altijd super tof! Voor cadeautjes loop ik ook al-tijd even de Hema in!

 48. Avatar

  Ik doe graag mee! Als alleenstaande moeder van 2 opgroeiende jongens van 8 en 10 jaar shop ik voor vele dingen bij de Hema. Daar heb je kwaliteit voor een betaalbare prijs, zoals ondergoed, sokken, make-up, benodigdheden voor in de keuken etc. De Hema zit op een steenworp afstand van mij, dus als ik iets nodig heb ga ik lopend naar deze vestiging.

 49. Avatar
  Jolien van der Sloot

  LOVE de Hema!!! Zeker in de periode van babykleertjes was ik verkocht aan de Hema. En inmiddels ben ik er helemaal
  Blijven hangen voor zoveel dingen!
  Kids vieren dit jaar Sinterklaas zonder papa dus hoe leuk is een extra zak met cadeaus

 50. Avatar

  Hema heeft nog steeds bijna alles en dan ook nog eens behoorlijk goed van kwaliteit maar dan wel voordelig. Steeds meer duurzame producten en minder “weggooizooi”.

 51. Avatar

  Hema is hier vooral favoriet voor de baby rompers!!! Beide kindjes dragen ze, wil niks anders meer haha. En uiteraard halen we er wel meer, maar de rompers staan voorop :D!

 52. Avatar

  De HEMA is een heerlijke winkel! Mooie, goede kwaliteit kleding voor kinderen en volwassenen. Heb er veel van in mijn kast hangen, altijd blij mee! Cadeautjes zijn er voor iedereen te vinden, zo super fijn! De Sint en Piet cadeautjes zou ik heel graag aan mijn lieve nichtje en neefje willen geven!

 53. Avatar

  Het is gewoon een gezellige winkel waar zoveel leuks te vinden is. Voor jong en oud. Ik vind het fijn om er lekker rond te snuffelen en een kopje koffie met iets lekkers erbij te nemen bij het restaurant. Ze hebben er ook een hele lekkere vlaai trouwens en natuurlijk voor de rookworst komen we langs. Of voor een schattig pakje als kraamcadeautje of voor wat niet eigenlijk 😉

 54. Avatar
  Liesbeth de Weerd

  Hier 1 van de grootste HEMA -fans; al vier generaties fan van HEMA. Mijn 90 jarige oma komt nog bij de HEMA, mijn moeder nam mij altijd mee als kind, ik en mijn dochter komen er ook zo graag!. Ik koop er bijna alle kinderkleding, ondergoed en pyjama’s & favoriet zijn bij mij de schrijfboekjes en agenda’s! ❤️

 55. Avatar
  Suzanne Schippers

  Ik ben fan van de Hema vanwege de Rookworst , de lekkere taarten en de leuke kinderkleding.
  En de chocolade en de…
  En en en en …….

 56. Avatar

  Waarom ik zo hou van de hema? Ze hebben de allerfijnste hemdjes, meest kleurrijke kantoorartikelen (lees: ik ben verzót op notitie boekjes en pennen) en ALS er iemand van mijn vriendinnen zwanger is slaag ik altijd voor de meest fantastische aandoenlijke babykleertjes ever. Ohja, ik zou bijna de tompoezen vergeten..
  Echt hema, blijft het beste.

 57. Avatar

  Tja.. Het heet niet voor niets ‘echt HEMA’. Je koopt er echt van alles, voor elk te verzinnen thema.
  Ik vind de hema erg fijn voor (kinder) kleren, maar ook voor makeup slaag ik meerdere keren.
  Ook met speelgoed shop je bij Hema altijd wijs, educatief, hout of knutsel voor een super mooie prijs.
  En het allerlekkerste nog wel vinden wij, is die hotdog waar we met liefe op wachten – ook al staat er een rij.

 58. Avatar

  Omdat Sint in het land is,
  Ga ik rijmen en dat is niet mis.
  HEMA is mijn absolute favoriet,
  Naar buiten met lege handen kan ik niet.
  Van heerlijk snoepgoed en lekkernij,
  Ook accessoires en speelgoed erbij.
  Of leuke make-up en een nieuwe broek,
  Zelfs sokken en ondergoed in de hoek.
  Kortom HEMA: ik kan niet zonder,
  Net zoals ik Charlotte bewonder! 🙂

 59. Avatar

  Wat leuk! Het is moeilijker om geen fan te zijn van Hema met zo’n breed assortiment. Er is altijd wel iets leuks te vinden. Ik loop er ook altijd binnen als ik een cadeautje zoek en geen inspiratie heb, je slaagt er altijd!

 60. Avatar

  Wat een top actie Charlie ben echt een mega Hema fan. Gewoon de winkel die alles heeft en altijd top is qua prijs kwaliteit verhouding. Ik hou ervan

 61. Avatar

  Heerlijk zeg!! Ik hou zo van de hema, ze hebben altijd iets leuks voor mijzelf, kinderen of vriendinnen! Ik doe dan ook graag mee!

 62. Avatar

  I like de HEMA al heel wat jaartjes en kom er heel graag vanwegen de lekkere rookworst en betaalbare vleeswaren en ook de betaalbare mode voor het hele gezin dus doe graag mee

 63. Avatar

  De Hema en ik….. ach ja…. mijmer… mijmer…. ik kan mij geen leven voorstellen zonder de Hema!! Vanaf mijn vroegste jeugd kwam ik daar al met mijn ouders 🙂 alleen maar mooie herinneringen aan!

 64. Avatar

  Hier een favoriete mama en dochter van 6 van de Hema voor de ondergoes en kleding voor mijn dochter en alle leuke knutselspullen. En als alleenstaande mama kun je helaas niet altijd van die leuke kleren kopen bij de Hema.

 65. Avatar

  Bij de Hema kun je alles kopen om jezelf, je gezin en je huis te laten stralen! Van super mooie of stoere kleding tot gezelligheid met kaarsjes en een lekker hapje erbij!.

 66. Avatar

  Ik was altijd al groot fan van de Hema, maar sinds mijn kleine man er is sinds afgelopen augustus ben ik er niet weg te slaan. Wat een leuke babykleertjes en speelgoed! Mijn favoriet, de overslagrompers! Makkelijk aan te trekken bij de kleine man. Uiteraard koop ik er ook regelmatig wat voor mezelf, maar ook een ideale winkel voor leuke kleine kadotjes voor tijdens een Sint dobbelspel!

 67. Avatar

  Hi! Ik ben fan van HEMA omdat ze de beste teckel merch hebben als trotse eigenaar van een teckel zijn alle takkie spullen dus helemaal geweldig!
  HEMA heeft ook altijd superleuke cadeautjes en babykleding zo schattig! I ❤️ HEMA

 68. Avatar
  Nederland in corona crisis

  Sorry dat ik het zeg maar je draagt je mondneusmasker niet goed. Deze hoort hoger op je neus te zitten en met het ijzertje aansluitend op je gezicht. Want anders blaas en adem je nog steeds door de openingen die langs je neus ontstaan.

 69. Avatar

  Hema
  Daar groei je mee op
  Van fijne baby spullen
  Prachtig kinderkleding
  Heerlijke crème voor oma
  Daarom ben ik zo’n fan
  Voor iedereen goede kwaliteit spullen voor mooie prijs
  Heel heel graag zouden wij deze zak winnen, daar zouden wij erg blij van worden.

 70. Avatar

  Wat een super gave, lieve actie!! Ik ben dol op de Hema omdat je er echt alles kan vinden en het kwalitatieve goede spullen zijn voor een mooi prijsje!

 71. Avatar
  Linsey de Silva

  Hema is al jaren mijn favoriete winkel. Ze verkopen er werkelijk bijna alles wat wij als gezin nodig hebben. We zijn er dan ook heel vaak te vinden. Zoeen zak kadootjes winnen zouden wij heel graag, dan heeft mama ook een sint kado dit jaar.

 72. Avatar

  HEMA is een winkel welke nooit mag verdwijnen. Op allerlei vlakken kun je er dingen kopen voor een in het algemeen betaalbare prijs. Topketen!!

 73. Avatar

  Super leuk zeg!
  De Hema heeft altijd leuke dingetjes maar ik ben vooral dol op hun prints en designs! En dat het goed betaalbaar is, dat is een mooie meevaller!

 74. Avatar
  Klasine Leegstra

  Ik vind hema geweldig omdat echt voor alle leeftijden wat hebben en voor knutseldingen en sticker en fotoboeken en boekjes,sticker, pennen en slaag daar altijd supergoed ook als ik een kadootje moet kopen voor en verjaardag of een jubileum is daar als voor te vinden en de hema ik vind een geweldig winkel ook voor foto’s uitprinten het is super hun service ik ook helemaal top!

 75. Avatar
  Jet van Wiggen

  Van Hema word ik blij! Heel veel leuke artikelen voor een redelijke prijs. De kwaliteit is altijd goed en de kleurstellingen vind ik top!
  Van kleding tot woonaccessoires maar zeker ook niet de artikelen voor de jongste onder ons. Knutsel spullen, speelgoed en kleding……maar het allerliefst heb ik de Hema worst

 76. Avatar

  Hema is altijd lekker goedkoop en ze hebben de beste producten. Ik gebruik bijvoorbeeld al jaren de basic douchegel. De enige douchegel die je huid echt spaart. Ik doe dan ook graag mee met deze actie!

 77. Avatar

  Altijd leuke spulletjes voor in en om het huis….heerlijk gebak…mooie kleding..
  En niet te vergeten de heerlijke rookworst..

 78. Avatar

  Omdat de Hema echt alles heeft. Alles. En ik ontzettende fan ben van de tompouce ☺ Buiten dat ook nog eens nostalgie! Ik ken de Hema al m’n hele leven en was ook nog niet van plan er afscheid van te nemen

 79. Avatar

  Een bezoek aan HEMA, voelt altijd vertrouwd: de geur van saucijzenbroodjes en rookworsten, de lekkerste tompoucen en producten van goede kwaliteit die er leuk uit zien.

 80. Avatar

  Ik hou van de Hema! Ben er echt mee opgegroeid! En heb er nog gewerkt! Ze hebben er altijd leuke keren voor mijn dochter! En leuke cadeautjes! Ik slaag altijd bij de Hema! Echt Hema! Haha ik doe mee voor mijn kinderen en neefje ❤️

 81. Avatar

  Hema, mijn winkel. Ik heb wel eens ooit gezegd: als ze failliet gaan, blijf ik een week onder mijn dekbed liggen! Vooral de koffiecorner is mijn favoriet. Gewoon een Latte Machiato drinken in mijn eentje, spannender word het niet. Maar des te leuker.

 82. Avatar

  Hema, mijn winkel. Ik heb wel eens ooit gezegd: als ze failliet gaan, blijf ik een week onder mijn dekbed liggen! Vooral de koffiecorner is mijn favoriet. Gewoon een Latte Machiato drinken in mijn eentje, spannender word het niet. Maar des te leuker.

 83. Avatar

  Hema is de winkel, als je ergens op zoek naar bent het ALTIJD heeft! Daarnaast vind ik de kinderkleding van de Hema altijd te gek! Wij zijn echt zo’n fan van ze! Maar ook de seizoensartikelen zoals Sint en Piet en de kerst die eraankomt … wij zijn fan

 84. Avatar

  De Hema is toch niet meer weg te denken! Kwam er al als klein meisje, daarna met 4 opgroeiende knullen en nu bijna 15 kleinkinderen verder! Ik koop daar nog steeds veel! Van kleding voor de (klein)kids tot cadeautjes en vandaag nog kaarsen, chocolade en snoepgoed om in de kerstboom te hangen! Ideaal ECHT HEMA

 85. Avatar

  Hoogzwanger van ons eerste kindje had me mijn verlof en straks kraambezoek iets anders voorgesteld. Hou van de feestdagen maar willen geen risico lopen dua een kerst en oud en nieuw samen met manlief. Daarna in alle rust van ons meisje genieten. Ergens stiekem heerlijk dit pakket zou een heel leuk cadeau zijn!

 86. Pingback: Hema Nl Win | hema.vriendenloterij.nl - Inlog NL

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders