Naanbrood tosti met kiptandoori - Charlie's Kitchen

Charlie’s Kitchen bestaat gewoon 10 jaar!

Om dit bijzondere jubileum te vieren, bundel ik mijn meest bekeken en geliefde recepten van de afgelopen 10 jaar in mijn derde boek. Dit unieke exemplaar is alléén tijdens de jubileumperiode verkrijgbaar, dus grijp je kans!

Naanbrood tosti met kiptandoori

Een oerhollandse tosti op wit casino brood is zo 2016. Dit jaar is het jaar van de hippe tosti, de meest bizarre recepten vliegen je om de oren. Wij houden het nog even netjes maar wel origineel!

Het ultieme Tostiboek

Hi! Ik ben Kim en speur door de stapels kookboeken die wekelijks verschijnen naar de leukste en deel daaruit de lekkerste recepten. Deze keer: Het Ultieme Tostiboek.

Boek: Het Ultieme Tostiboek
Auteur: Jasper Kool van Happy Tosti

Waarom moeten we allemaal aan de tosti?
Het is de ultieme manier om van al jouw leftovers af te komen! En eigenlijk zijn tosti’s het ultieme comfortfood!

Wat vonden we tof aan het boek?
Ok, toegegeven. Sommige recepten zijn open deuren, maar als de tostichefs los gaan met ingrediënten heb je meteen bizar verrassende combinaties. Wat dacht je van een tosti met makreel en smeerkaas (en ja dat is lekker). Of een tosti spruitjes en gorgonzolasaus? Ja, echt! Ik heb mijn glutenintolerantie een paar keer aan de kant geschoven om een paar van deze tostibriljantjes uit te proberen. En mag je echt geen gluten? Tussen wraps doen de belegcombinaties het ook prima!

 

Naanbrood tosti met kiptandoori

Wat heb je nodig:
(voor 1 persoon)

  • 1 naanbrood doormidden gesneden
  • 50 gram kipfilet in blokjes
  • 1 tl tandoorikruiden
  • 2 tl olie
  • 3 el crème fraîche
  • 7 centimeter komkommer (geraspt)
  • 2 takjes koriander (gehakt)
  • 2 blaadjes munt (gehakt)
  • 30 gram Old Amsterdam (geraspt)
  • 1 handje rucola
  • Zout en zwarte peper

Extra: mango chutney

  1. Marineer de kipfilet in de kruiden, olie, zout en peper.
  2. Bak de kip gaar in ongeveer 8 minuten op middelhoog vuur.
  3. Meng de crème fraîche, komkommer, koriander en munt. Smeer over de helft van de naan.
  4. Leg de kip erop en daarna de Old Amsterdam eroverheen.
  5. Klap de naan dicht en grill in de oven op 180 graden voor vijf minuten tot de kaas gesmolten is.
  6. Leg de rucola tussen de naan nadat je deze uit de oven hebt gehaald, serveer met de mango chutney om te dopen.

Liefs,
Charlie & Kim

PS: Deze tosti met cheddar al eens geprobeerd? (klik hier)

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders