Mijn favoriete planners van Structuurjunkie - Charlie's Kitchen

Mijn favoriete planners van Structuurjunkie

Een goede planning is het halve werk. Door gestructureerd te werken, krijg je meer gedaan in een kortere periode, houd je meer energie over en voel je je meer in balans! Vandaag deel ik mijn favoriete planners van Structuurjunkie. 

Structuurjunkie

Cynthia van structuurjunkie.nl woont in Zwolle en onderneemt al sinds haar negentiende. Je kent haar misschien wel van haar tienerjaren waarin ze dagelijks blogde voor Miss Lipgloss. Dit was een van de grootste beauty blogs van Nederland! 

In de tien jaar dat ze onderneemt heeft ze heel wat verschillende dingen gedaan. En ook tegelijk. Iets met enthousiast zijn en een echte onderneemster met vele talenten zijn met als gevolg alle ballen tegelijk hoog willen houden! 

Dit moest echt anders!

Ik herken mij zo in het verhaal van Cynthia. Voor mijn burn-out dacht ik het allemaal wel op een rij te hebben in mijn hoofd. En ik had de overtuiging dat een planning maken veel tijd zou kosten en spontaniteit zou weghalen.

NOT!

Door harde keuzes te maken, beter te leren plannen, vaker nee te zeggen en precies te weten wat ik wel en vooral ook niet wilde, leef ik nu een energiek en vooral VRIJ leven. Een leven #ECHTINBALANS.

Zowel voor mij als voor Cynthia geldt dat de burn-out ons veel geleerd heeft. Wie willen we zijn en hoe willen we ons voelen.

Plannen geeft rust en de ruimte!

denkplanner

De ruimte om te doen waar jij blij van wordt en wat jij leuk vindt. De ruimte om de dingen te doen die bijdragen aan hoe jij je wil voelen!

Een goede planning is voor iedereen het halve werk. Door gestructureerd te werken, krijg je meer gedaan in een kortere periode én houd je meer tijd over voor leuke dingen. 

Ik ga beginnen bij mijn all time favourite planner. Ik ben namelijk met DEZE begonnen 3 jaar terug. Puur omdat het makkelijk is, iedereen snapt deze planner en hij is ook nog eens mega praktisch. Je ziet alles in een mooi overzicht!

Bekijk hier mijn #1 favoriete planner: De Deskplanner

#2 de ongedateerde planner

Toen ik eenmaal de smaak te pakken had en Cynthia begon te volgen op Instagram wilde ik mijn planlijn lekker uitbreiden. Iets met van dingen kopen houden en dan van alles meer willen. Herkenbaar?

Ik kocht de meest uitgebreide ongedateerde planner, dat echt een “boek” is met harde kaft. Prachtig ingetogen design!

Hou je daar ook van?Dan is misschien mijn #2 favoriet – de donkerblauwe uitvoering met gunmetal details  iets voor jou. Deze heeft meer opties dan de deskplanner. Deze planner heeft duidelijke jaaroverzichten, 12 maandoverzichten én van het hele jaar weekoverzichten. Daarbij vind je achterin ook nog eens voldoende ruimte voor notities of braindumps en een handige envelop voor je losse papieren. Heel handig voor een sloddervos als ik 😁

Ik denk wel dat je begrijpt dat dit absoluut een favoriet is in huize Charlie’s Kitchen. 

Bekijk hier de planner

En dan mijn laatste favoriet!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik het geluk heb gehad dat ik Cynthia ontmoet heb op Texel voor werk. Dat was ZO gezellig dat wij samen een soort van workcation hebben gedaan op Texel. Schreef ik trouwens ook een leuk artikel over, lees dat HIER.

Tijdens dit bezoekje kreeg ik een cadeautje van haar en dat was deze planner. Die noemt ze de planner EXTRA’S
Deze zorgt ervoor dat ik nog meer uit mijn Structuurjunkie-planner avontuur haal! Je kunt je planner aanvullen met pagina’s waarop je je doelen kunt uitwerken of vooruitblikken, braindumps, dromen, tekenen, maand- en weekevaluaties en twaalf uitdagingen noteren.
Lekker afscheurbaar- hou ik van, is easy – zo kan ik ze in mijn planner steken daarna!

Bekijk hier de planner EXTRA’S.

Maar hoe plan je dan en WAT plan je?

Hele goede vraag, mijn hoofd liep ook over in het begin. Plan je alles? Zakelijk? Privé of zet je ook je pauze’s erop enz. enz. Daarom heb ik de plan training gedaan van Cynthia. Maar je kan ook starten met een mini-training.
Ik zal hier later nog eens een blog over schrijven hoe dat mij bevallen is.

En deze manier werkt voor mij, wellicht werkt een andere planner beter voor jou. Kijk hier even op haar site, daar staan ze allemaal op een rij.

Liefs,
Charlie

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Mexicaanse bietenwrap
Avondeten

Mexicaanse bietenwraps vega of niet!

Corndog Bake
Avondeten

Corn Dog Bake

shoarmaschotel, ovenschotelbijbel, Janneke Philippi
Avondeten

Shoarmaschotel uit de oven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders