Mexicaanse kaasfondue met nacho's - Charlie's Kitchen

Charlie’s Kitchen bestaat gewoon 10 jaar!

Om dit bijzondere jubileum te vieren, bundel ik mijn meest bekeken en geliefde recepten van de afgelopen 10 jaar in mijn derde boek. Dit unieke exemplaar is alléén tijdens de jubileumperiode verkrijgbaar, dus grijp je kans!

Mexicaanse kaasfondue met nacho’s

Wie er echt een feestje van wil maken bij de borrel, mag heel snel verder gaan scrollen. Dit fantastische recept voor Mexicaanse kaasfondue uit het kookboek Hitparade Gerechten voor iedere dag van Elle Eten is heerlijk met nacho’s of vers brood om in te dippen.

Mexicaanse kaasfondue

 

Wat heb je nodig:
(voor 4-6 personen)

  • 300 gram jong belegen kaas (geraspt)
  • 1 el maizena
  • 1/2 el olijfolie
  • 1 flinke teen knoflook (fijngesneden)
  • 100 ml Corona

Voor de salsa quemada

  • 1 jalapeño peper
  • 1 grote ui
  • 500 gr tomaten
  • 1 handje verse koriander
  • sap van 1/2 limoen
  • 1 tl zoete paprikapoeder
  • Olijfolie

On the side: extra brood en tortillachips

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snijd de tomaten door de helft, de ui in ringen en halveer de peper. Leg alles in een ovenschaal en besprenkel dit met olijfolie. Zet de schaal 10 minuten in de oven. Schep de inhoud daarna om en zet de groenten nog eens 10 minuten in de oven. Controleer wel of de uien niet te zwart worden. Haal ze anders, indien nodig, uit de mix.
  3. Zodra de groenten zacht zijn, doe je ze samen met paprikapoeder, koriander en limoensap in de blender tot het een mooie egale salsa is. Breng het op smaak met peper en zout.
  4. Meng voor de queso fundido de geraspte kaas met de maizena.
  5. Verhit daarna in een hittebestendige pan de olie en fruit de knoflook 30 seconden.
  6. Schenk het bier erbij en breng aan de kook. Zet het vuur lager en voeg de kaas beetje bij beetje toe. Neem de pan van het vuur als de kaas mooi vloeibaar is en begint te borrelen. Serveer direct met de salsa. Houd de kaas warm op een theelichtje.

Liefs,

#TEAMCHARLIE

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders