Luminous Beauty Shake: verbeter je huid van binnenuit - Charlie's Kitchen

Luminous Beauty Shake: verbeter je huid van binnenuit

Maar liefst 33 wetenschappelijke studies hebben bewezen dat de Luminous Beauty Shake je huid verstevigt en verbetert van binnenuit! Dat moest ik gewoon testen! Lees hier of het wel ECHT werkt en andere tips voor een mooiere huid!

Sorry ik ben sceptisch!

Jongens, ik was me toch een partijtje sceptisch toen iemand die ik coach (om af te vallen) vroeg of ik de Luminous Beauty Shake kende en ze vertelde hoe het haar huid ENORM had verbeterd.

Maar ik ben een sucker voor nieuwe dingen proberen en helemaal als ik er iets gratis bij krijg haha. Daar ben ik eerlijk in. Ik bestelde dus de Luminous Beauty Shake en kreeg er ook nog eens een boek bij met allemaal beauty recepten (I LOVE GRATIS!!!)

Superfoodies, Luminous Beauty Shake, Luminous

Verrassend makkelijk!

Wat ik belangrijk vind is dat dingen makkelijk zijn. Ik hou niet van gedoe en uren ergens mee bezig zijn. Dus een theelepel van de Luminous Beauty Shake toevoegen aan een glas water of smoothie kan zelfs ik nog aan😉. Heerlijk, zowel gemak als succes!
 
Ik heb serieus mijn Beauty ritueel aangepast en merk dat mijn huid veel minder droog is, dat ik straal (een natuurlijke glow) en mijn nagels veel minder snel afbreken. Wat altijd best een dingetje is met veel koken en handen wassen. 
 

WAT JE EET BEN JE ZELF!

Laten we eerlijk zijn: uiteindelijk is het belangrijk om je goed te voeden van binnenuit. Dus – lees heel goed – het is niet DE oplossing, maar wel eentje die heel veel verschil kan maken. Maar vergeet dus niet dat het daarnaast zo belangrijk is om niet te veel alcohol te drinken, maar wel veel water, voedzaam te eten en vooral natuurlijke gezichtsverzorging te gebruiken. Je huid is je grootste orgaan, smeer daar geen troep op!

Even alles op een rij, want wat doet die shake nu eigenlijk echt allemaal?

Allright, dat het de huid verbetert van binnenuit dat heb ik je al vol enthousiasme verteld, maar het versterkt ook je huid en haar. Waarom? Het is een natuurlijk plantaardig collageen supplement. Het is dus GEEN vervanging, dat wil ik wel duidelijk zeggen. Ik ben voedingsdeskundige en orthomoleculair deskundige en helaas halen we niet altijd voldoende uit de juiste voeding. Daarnaast vraagt de moderne wereld waarin wij nu leven veel meer van ons. Het is dus iets wat je erbij neemt!

De basis blijft dus veel water drinken, minimaal 500 gram groenten, 2 à 3 stukken fruit, juiste huidverzorging en dagelijks bewegen. Ja bewegen is goed voor celvernieuwing!

Op de site staat trouwens dat het een geweldig bedtijd ritueel is om dit poeder te mengen met water en op te drinken. Zelf doe ik het door mijn smoothie heen in de ochtend, dat kan ook. Wellicht ga ik het bedtijd ritueel nog even testen de komende weken.

Op deze site bestelde ik hem dus met boek. Geen idee wanneer jij dit artikel leest of het boek nog gratis is. Het kijken waard in ieder geval 😉

Ik gebruik nog veel meer producten van Superfoodies, zoals bijvoorbeeld de Green Juice. Lees hier waarom ik zo enthousiast ben!

Liefs,
Charlie

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders