Lauwwarme maaltijdsalade met zalm - Charlie's Kitchen

Lauwwarme maaltijdsalade met zalm

Ik ben gek op salades, niet alleen als lunch maar ook als avondeten. Alleen in de herfst en winter vind ik zo’n koude prak toch niet alles.

Ik besloot de restjes die ik nog in huis had samen te voegen en kwam er zo achter dat een lauwwarme salade de oplossing is! Een maaltijdsalade met overheerlijke aardappeltjes, zo heb ik net even dat beetje extra power voor mijn sportavond.

Zalm is super gezond

Dat zalm veelzijdig is wisten we eigenlijk al. Of het nu rauw op de sushi zit, gebakken door een romige pasta of uit de oven met citroen en tijm. Maar wat dacht je van een rijstwafel met zalm of gewoon op een broodje? Alles kan! Maar wist je ook dat zalm supergezond is? Niet alleen is het rijk aan eiwitten die ons helpen bij ons spierbehoud en spieropbouw, ook zit zalm boordevol omega 3 dat dan weer goed is voor ons hart en onze bloedvaten. Maar ook werkt het cholesterolverlagend.

Lauwwarme maaltijdsalade met zalm

Wat heb je nodig:
(voor 1 persoon)

 • 75 gram aardappeltjes
 • 125 gram zalm
 • 2 augurken
 • 100 gram broccoli
 • 1/2 zoete puntpaprika
 • 1/4 rode ui
 • verse bieslook

Voor de dressing:

 • 1 tl mayonaise
 • 1 tl magere kwark
 • Beetje dille
 • Beetje citroensap

 

 1. Was de aardappeltjes goed, snijd ze in partjes en kook ze naar wens.
 2. Kook de broccoli en snijd in stronkjes.
 3. Snijd de puntpaprika, rode ui en augurken in stukjes.
 4. Grill de zalm even om en om en snijd daarna in reepjes.
 5. Meng alle ingrediënten voor de dressing goed met een lepel.
 6. Doe alles samen op het bord en bedek met nog een beetje verse bieslook.

Liefs,

Charlie’s Kitchen

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Mexicaanse bietenwrap
Avondeten

Mexicaanse bietenwraps vega of niet!

Corndog Bake
Avondeten

Corn Dog Bake

shoarmaschotel, ovenschotelbijbel, Janneke Philippi
Avondeten

Shoarmaschotel uit de oven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders