Jij scoort tijdens kerst met deze feestelijke vistartaar met zalm, garnaal en kappertjes. Supermakkelijk te maken, feestelijke uitstraling en een smaaksensatie!
Gezond met kerst?
Tijdens mijn “Voor altijd energiek en slank” coachingstraject kreeg ik van mijn cliënten veel vragen over gezonde opties met de kerst. Laat ik eerst even melden dat je niet dik wordt van 3 dagen kerst. Wel van een maand losgaan 😉
Bij mij vind je altijd recepten die bijdragen aan meer ENERGIE en balans. Recepten in balans zijn misschien minder voedzaam voor je lijf maar voeden wel je mind. Dan noem ik ook wel je brein bevredigen. Zo blijf je mooi in balans!
Volg je mij trouwens al op Instagram? Dat doe je hier!
En als ik je een tip mag geven voor het dessert? Deze appels uit de oven zijn WAANZINNIG!
Feestelijke vistartaar met zalm en garnalen
Wat heb je nodig:
(voor 4 personen)
- 300 gram rauwe zalmfilet
- 12 knoflookgarnalen
- 2 el kappertjes
- ½ citroen
- 6 handjes rucola
- 2 tl sojasaus
Optioneel: een avocado
- Snijd de zalm in kleine blokjes.
- Bewaar 8 garnalen voor de garnering.
- Snijd de 6 overige fijn.
- Snijd 2 handjes rucola helemaal fijn.
- Meng in een kom de rucola (fijngesneden), garnalen (in stukjes), zalm, citroensap en sojasaus.
- Verdeel het mengsel over 4 vormpjes en druk goed aan. Haal de vorm eraf en serveer op een mooi bord.
Maak af met rucola, avocado en garnalen.