Hotspot Bar Fisk Amsterdam - Charlie's Kitchen

Hotspot Bar Fisk Amsterdam

Deze Hotspot Bar Fisk is een jong, hip restaurant middenin De Pijp met een op Tel Aviv geïnspireerde keuken. Zoals ze zelf zeggen: gemaakt voor shared dining!

Dit is voorlopig het laatste Tel Aviv geïnspireerde restaurant dat ik bespreek. BELOOFD! Maar ik kon echt echt écht niet anders, na een avondje Bar Fisk, een enorme loftrompet over dit restaurant spelen en zeggen dat je hier echt echt écht een keer moet gaan eten. Lijk ik enthousiast? Dat ben ik ook!

Hot Spot, Bar Fisk, Tel Aviv, Israelisch

Wat staat er op het menu?

Bar Fisk heeft geen grote kaart, maar ze zijn apetrots op alles wat er op staat. Van de mooiste vlees- en visgerechtjes tot een aantal heerlijk vega-opties. Ga er overigens niet vanuit dat ze kosher koken. Het is Israëlisch, niet Joods. Daarnaast serveren ze ook nog eens de lekkerste cocktails en geweldige wijnen. En dan ben ik nog niet eens begonnen over de dessertkaart.

Hoe smaakt het?

Wij kozen voor het experience menu, waarbij de chef losgaat op een heerlijk menu met alles erop en eraan. En als je mij gelukkig wilt maken, begin je met cocktails en oesters (wat ik zei: niet kosher). En wat voor cocktails: een koriander mojito met een kokosslagroomlaag. Het toffe van de cocktail specials is dat ze van iedere verkochte special een euro doneren aan The Plastic Soup Foundation.

De broodjes met dips waren al een feestje an sich. Van de koude gerechtjes die volgden (ceviche, zalm en eendenlever) was de eendenlever echt een van de lekkerste dingen die ik de afgelopen tijd gegeten heb. Net als de mosselen en de polentafrietjes. Maar waar ik echt helemaal van uit mijn dak ging, was een van de desserts. We kregen er 3 (!) waaronder de Malabi – een extreem luchtige vanillepudding met rozenwater – echt zo waanzinnig lekker, zo op het warme terras, dat ik alleen daarvoor al nog een keer terugkom.

Hoe is de sfeer?

Een gezellig eetcafe. Binnen staan er hoge tafels en er is mogelijkheid om buiten op het terras te zitten. Basic, vol, maar supergezellig. De gastheer is wat ik van Israëliërs gewend ben: een prettige charismatische verschijning met verstand van zijn product. Nog bedankt voor de Arak 😉

Hot Spot, Bar Fisk, Tel Aviv, Israelisch

Waarom gaan we terug?

Alleen al voor de koriander mojito, maar ook omdat ik nog zeker 5 andere gerechten van de kaart wil proeven. Gelukkig verandert de kaart iedere drie maanden met het seizoen mee, zodat ik heel vaak een reden heb om er nog een keer te gaan eten. Een beetje Tel Aviv in Amsterdam!

Waar?

BAR FISK, Eerste Sweelinckstraat 23, 1073 CL AMSTERDAM
www.barfisk.nl

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders