Happyhappyjoyjoy is het ultieme Asian streetfood concept in AmsterdamOndertussen heeft de keten drie vestigingen, verspreid over de hoofdstad, waar je je tegoed kunt doen aan de heerlijkste kleine Aziatische gerechtjes van het hele continent. Je zou het niet verwachten, maar nu introduceren ze ook een heuse high tea.

So what’s new?

Naast All Day Asian Streetfood serveert Happyhappyjoyjoy nu ook een Asian High Tea. Ja, je hoort het goed. Een high tea. Een prachtige stoommand vol heerlijke hapjes en een bijzondere Japanse thee, die speciaal door Happyhappyjoyjoy is geselecteerd.

Happyhappyjoyjoy high tea

Hoe smaakt het?

WAANZINNIG! Natuurlijk heeft het weinig met een originele high tea te maken. De thee is er wel, samen met de hartige en zoete hapjes, maar daar is ook alles mee gezegd. Geen kleffe sandwiches of droge brownies die je in Nederland meer dan eens krijgt voorgeschoteld, maar een heerlijk geurende stoommand vol met kleine gerechtjes. Garnalenloempia’s, bao’s met eend of een geweldig stukje spekkoek: ieder gerechtje is een kleine smaakexplosie.

Happyhappyjoyjoy high tea, Julius Jaspers, Asian High Tea, winactie

Zijn we fan?

Absoluut! Want dit is dé manier om niet alleen met je vriendinnen van een middagje theedrinken te genieten, je kunt je vriend/man hier ook mee naartoe slepen. Dit is eigenlijk een stoere versie van de soms ietwat tuttige high tea. En als je klaar bent, kun je altijd nog over op de cocktails.

Waar?
Happyhappyjoyjoy EAST, SOUTH & WEST
www.happyhappyjoyjoy.asia

Winactie!

Omdat we zo enthousiast zijn mogen we in samenwerking met Happyhappyjoyjoy een high tea voor 2 personen weggeven! Hoe tof is dat?

Het enige wat je hoeft te doen is onder dit artikel te reageren met ‘Ik wil winnen’!

De winnaar krijgt over 7 dagen een persoonlijke uitnodiging.