Heerlijke paas high tea, maar wel snel op tafel! - Charlie's Kitchen

Heerlijke paas high tea, maar wel snel op tafel!

high tea, pasen, paas, heerlijke, lekker, makkelijk, HEMA

Kim van #TEAMCHARLIE stond al vanaf kerst te trappelen om aan de gang te gaan met een nieuwe insteek voor Pasen, namelijk een simpele maar oh zo lekkere high tea. Van een zalmrol tot arretjescake en natuurlijk paaseitjes!

Maak pasen extra feestelijk!

Ik vind het echt onzin dat alles vers gemaakt moet worden. Sommige dingen kan je prima vers of kant en klaar kopen en andere dingen zijn te lekker om zelf te maken, zodat je ook nog even je vingers kan aflikken. Ik deel in dit artikel alles wat op tafel staat en je mag zelf natuurlijk invullen wat je vers maakt of niet 😉

Deze high tea is voor 2 personen, maar je kan zelf natuurlijk zoveel maken als je wil 😉 extra lekker met deze thee!

Recept arretjescake

Wat heb je nodig?

Hoe maak je het?

  1. Doe de eieren met de suiker in een kom en mix in 3 minuten luchtig met een handmixer. Voeg lepel voor lepel al roerend de cacao toe. Smelt ondertussen de boter in een steelpan op laag vuur. Schenk de boter al roerend bij het cacaomengsel. Blijf roeren tot een egaal mengsel.
  2. Hak de paaseitjes doormidden – houd er een paar achter – en meng samen met de koekjes door het chocolademengsel.
  3. Bekleed een cakeblik met bakpapier en schep het mengsel erin. Versier met de overgebleven paaseitjes en eventueel vrolijke sprinkels.
  4. Laat minimaal twee uur in de koelkast opstijven.

Druk hier voor de Paasspullen bij de Hema!

high tea, pasen, paas, heerlijke, lekker, makkelijk, HEMA
high tea, pasen, paas, heerlijke, lekker, makkelijk, HEMA

Pastrami zuurkool bonbon

Wat heb je nodig?
(voor 2 stuks)

  • 4 plakken dun gesneden pastrami
  • 4 el wijnzuurkool
  • 4 el cranberrycompote

Hoe maak je het?

  1. Pak een stuk huishoudfolie en leg in een heel klein rond schaaltje. Leg de pastrami er kruislings in, smeer in met 3/4 van een eetlepel cranberrycompote, leg een lepel zuurkool erop en vouw de overhellende lappen pastrami over de zuurkool heen.
  2. Vouw de uiteinden van het plastic bij elkaar en draai tot een bonbon. Leg tot gebruik in de koelkast.
  3. Maak af met een dotje cranberrycompote.
high tea, pasen, paas, heerlijke, lekker, makkelijk, HEMA

Wat heb je nodig?
(2 stuks)

  • 2 plakjes stokbrood
  • 50 gram geraspte Beemsterkaas jong
  • 1 el Jean Baton truffelmayonaise

Hoe maak je het?

  1. Roer de kaas en mayo door elkaar. 
  2. Verdeel over de plakjes stokbrood en leg voor 10 minuten onder de grill. Serveer meteen.

Vul de high tea tafel verder nog aan met:

Lekker zoet

high tea, pasen, paas, heerlijke, lekker, makkelijk, HEMA

Aardbeienmousse

Wat heb je nodig?
(voor 2 glaasjes)

  • 50 gram aardbeien
  • 3 el Griekse yoghurt
  • 1 druppel vanille essence
  • 2 el opgeklopte gezoete slagroom

Hoe maak je het?

  1. Prak de aardbeien, meng met de Griekse yoghurt en de vanille essence. Schep daarna voorzichtig de slagroom er doorheen, zodat de mousse luchtig wordt.
  2. Schep in shotglaasjes en maak af met fijngehakte verse aardbeitjes.

Laat je ons weten of je onze high tea hebt gemaakt? Vergeet ons niet te taggen op Instagram of Facebook!

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Corndog Bake
Avondeten

Corn Dog Bake

shoarmaschotel, ovenschotelbijbel, Janneke Philippi
Avondeten

Shoarmaschotel uit de oven

Gevulde croissant met scrambled eggs
Ontbijt

Croissant gevuld met scrambled egg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders