Gado Gado wraps - Charlie's Kitchen

Gado Gado wraps

Toen mijn vriendin een foto stuurde van haar Gado Gado wraps riep ik meteen; geef mij het recept! 

Altijd leuk als anderen zo creatief zijn dat ik helemaal verrast ben als ik het resultaat zie. Dus bij deze een zeer verrassend, maar onwijs lekker recept voor Gado Gado wraps!

Gado Gado WHAT?

Gado Gado is een Indonesisch groentegerecht. Zeer populair in de Indonesische keuken maar ook bij ons. Je kan hem op verschillende manieren maken, vandaag doen wij de vegetarische variant namelijk in de vorm van wraps!

Gado Gado wraps, gado gado, wraps, groenten, groente, groentegerecht

Wat heb je nodig:
(voor 6 wraps)

 • 6 volkoren wraps
 • 200 gram spitskool
 • 150 gram geraspte of julienne gesneden wortels
 • 200 gram sperziebonen
 • 5 eieren
 • 6 el gebakken uitjes

Optioneel: ¼ komkommer (in halve maantjes), 150 gram gebraden kipfilet of een handje taugé

Voor de satésaus:

 • 200 ml kokosmelk
 • 5 el pindakaas
 • 1 el sambal (naar smaak uiteraard)
 • 3 el ketjap manis

 1. Kook of stoom de sperziebonen in zo’n 15 minuten gaar. Blancheer de spitskool 1 minuut in kokend water.
 2. Leg ook de eieren in een pan met ruim kokend water en kook ze in 10 minuten hard.
 3. Voor de satésaus verwarm je de kokosmelk in een steelpan, voeg zodra deze kookt een paar flinke eetlepels pindakaas toe. Blijf roeren tot het op saus begint te lijken. Voeg daarna naar smaak ketjap en sambal toe. Is je saus te dik, voeg dan nog een beetje kokosmelk of water toe.
 4. Giet alle groenten af, zet in bakjes klaar. Pel het ei en snijd deze in stukjes.
 5. Verwarm de wraps volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Voor het maken van de wraps hoeven de groentes niet warm te zijn. Je neemt een wrap en smeert deze royaal in met satésaus. Vervolgens leg je onderop de spitskool gevolgd door alle overige groenten. Maak af met een ei, eventueel wat kipfilet en gebakken uitjes.

Je kunt er natuurlijk helemaal je eigen draai aan geven. Ik ben benieuwd wat jij er van maakt. Deel deze dan vooral op Facebook of Instagram.

Liefs,
#TEAMCHARLIE

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders