Gado Gado schuitjes uit Planken met een Indische Twist - Charlie's Kitchen

Gado Gado schuitjes uit Planken met een Indische Twist

Deze Gado Gado slabootjes met Indische twist passen helemaal in een gezonde leefstijl!

Durf jij de Indische twist aan?

Borrelplanken zijn een blijvertje en terecht. Een grote schaal vol heerlijke hapjes waar je eindeloos van kunt snoepen. Francis Kuijk had het fantastische idee om de lekkerste hapjes van de Indische rijsttafel om te bouwen tot de lekkerste hapjes voor de borrelplank. En ze maakte een volledig boek met feestelijke hapjes voor ieder moment: Planken met een Indische Twist. 

Planken met een Indische Twist kopen

Of je nu zit te denken aan een Indisch geïnspireerde high tea, liever uitgebreid wilt ontbijten met een Indische plank of Indisch aan de vrijmibo gaat? Francis is van alle markten thuis.

Als je op de hartige tour gaat, is iedere plank opgebouwd uit een simpel hapje, eentje waar je wat moeite in moet steken en een hapje waar je iets meer planning (en ingrediënten) voor nodig hebt. Kleurrijk en smakelijk, maar ook geschikt voor vegetariërs en zelfs vegans. 

Ga je op de zoete tour dan is het wel handig dat je van pandan houdt. Want Francis is los gegaan met de groene ‘Indische’ vanille, maar heeft ook een fantastische high tea samengesteld met wat fusion gerechten. En mocht je dan nog willen proosten: er staat ook nog een lekkere collectie met mocktails in Planken met een Indische Twist. 

Luister wekelijks naar de Charlie’s Kitchen podcast waarin ik je als voedingsdeskundige en orthomoleculair deskundige alles leer over dat prachtige lichaam van jou, een gezonde leefstijl, en op de juiste manier wat kilo’s kwijt te raken. Maar vooral nooit meer vreten en diëten!

De gado gado slabootjes

Wat heb je nodig:
(voor
12 stuks)

  • 200 gram taugé, geblancheerd
  • 1/2 komkommer, in stukjes
  • 4 eieren, hardgekookt en geprakt
  • 100 gram haricots verts, geblancheerd en in kleine stukjes
  • Baby romainesla, alleen de blaadjes
  • 100 gram pindasaus, warm
  • 4 el gebakken uitjes
  1. Leg de slablaadjes op een bord, leg hier eerst de taugé op, gevolgd door de komkommer, ei en haricots verts.
  2. Schep hier een beetje saus overheen en maak af met de gebakken uitjes.

     

Nog meer tips voor een overheerlijke borrelplank? Deze is ook niet te versmaden.

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Broodje pittige kip-4
Broodjes

Broodje pittige kip met citroenmayonaise

simpele curry, curry, gamba's
Avondeten

Simpele curry met gamba’s en cashewnoten

zuurkool, zalm, zuurkoolschotel
Avondeten

Zuurkoolschotel met zalm

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders