Dromen najagen met WALDO chocolade & patisserie - Charlie's Kitchen

Dromen najagen met WALDO chocolade & patisserie

Waldo is een enthousiaste patissier en ondernemer van 36 jaar. Maar hij is ook een warme, lieve man waar je urenlang mooie gesprekken mee kan voeren over het leven. Een creatieveling, een bewonderaar en een winnaar!

Ondernemend geboren

Waldo is sinds zijn 15e bezig met het banketbakkers-/patisserievak en heeft veel liefde voor het vak. Ondernemen was niet zozeer een droom, meer een gevolg van alle informatie die hij verzameld heeft in de voorgaande jaren. Het bleek te kloppen, er stroomt meer ondernemersbloed door zijn aderen dan vooraf bedacht.

Als hij terugkijkt, zijn alle stappen die hij heeft genomen steeds gericht geweest op het ondernemersvak. Een herkenbaar product, zowel in smaak als in vorm is de missie geworden.

En Charlie dan?

Waldo en ik hebben elkaar voor het eerst ontmoet in de Verkadefabriek in Zaandam bij het event All you need is food. Met mijn mond vol lekkere taartjes raakten we aan de praat over het leven, persoonlijke ontwikkeling en de groei van onze bedrijven!Al Waldo’s acties komen voort uit zijn dromen. Eerst de droom visualiseren en dan realiseren. Het voor je zien, het voelen tot op het bot. Dromen is belangrijk, ik maak mijn prototype altijd eerst in mijn hoofd. Dan ga ik schaven en kijken wat reëel is. De voldoening is enorm wanneer het effectief uitpakt, zoals je had bedacht.

Waldo, waarom ben jij op deze aardbol?

Om te laten zien dat je ver kan komen als je plezier hebt in dat wat je doet, om kennis te vergaren en om zoveel mogelijk daarvan te mogen delen. Om iets na te laten. Kennis of een bedrijf.Waldo is trots, vooral heel erg trots op de grootste chocoladepuzzel! Maar ook trots dat hij mag ondernemen en zijn plek daarin heeft gevonden. Dat hij mensen mag ontmoeten die onbereikbaar leken en dat er mensen zijn die het leuk vinden om hem te ontmoeten.

Als geld en de meningen van anderen er niet toe doen, wat zou je dan echt nog willen doen in het leven?

Ik zou, net als nu, doen waar ik zin in heb, alleen dan wat extremer. Ik vind het fijn om energie in beweging te zetten en mensen om mij heen te hebben. Werkgelegenheid creëren is dankbaar.

Het geloof in jezelf is je grootste kracht!

Waldo had een droom en Waldo ging ervoor. Elke keer als zijn wekker midden in de nacht afging vroeg hij zich af: ‘Waarom?!’ Maar hij ging door. Hij heeft jarenlang op ongeveer iedere markt gestaan met zijn beroemde brownies. Brownies die iets kosten, want wat waarde heeft en extreem lekker is, daar mag men best iets meer voor betalen. Het is een kwestie van geloven en verlangen. Weten dat als er iemand is die voor de brownie komt, dat diegene daarover gaat praten.

En dat gebeurde. Waldo staat bekend om zijn megalekkere brownie creaties die boterzacht zijn en smelten op je tong. Elke euro is het meer dan waard. Inmiddels heeft hij ook een eigen zaak in Amsterdam en verzorgt hij voor vele mensen de taart tijdens feesten en partijen.

Waldo chocolade & patisserie, dromen, creatieveling, brownies

Win Waldo’s brownies!

Ik wil jullie laten ervaren hoe intens lekker de brownies van Waldo zijn. Daarom mag ik een pakket met 4 verschillende brownies weggeven!

Meedoen is simpel, laat een reactie achter onder deze blog.

WALDO chocolade & patisserie
Elandsgracht 91, 1016 TS Amsterdam
www.waldopatisserie.nl

Liefs,

#TEAMCHARLIE

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

11 reacties op “Dromen najagen met WALDO chocolade & patisserie”

 1. Avatar

  Al een aantal keren voorbij zien komen, maar helaas nog nooit zelf geproefd! Lijkt me echt lekker met een kopje thee! Spannend, veel liefs

 2. Avatar

  Hoe mooi dat Waldo zo zijn passie in zo’n product kwijt kan ! Een product vol passie en liefde, dat hoop ik te mogen proeven en ervaren !

 3. Avatar

  Mmm zien er echt super lekker uit en zullen ook super lekker smaken! Ik wil graag proefkonijn zijn om dat te testen haha

 4. Avatar

  Het water loopt me in de mond!!! Nomnomnom… ik kan niet wachten om het proefpakketje in mn handen te hebben… 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders