Waldo is een enthousiaste patissier en ondernemer van 36 jaar. Maar hij is ook een warme, lieve man waar je urenlang mooie gesprekken mee kan voeren over het leven. Een creatieveling, een bewonderaar en een winnaar!

Ondernemend geboren

Waldo is sinds zijn 15e bezig met het banketbakkers-/patisserievak en heeft veel liefde voor het vak. Ondernemen was niet zozeer een droom, meer een gevolg van alle informatie die hij verzameld heeft in de voorgaande jaren. Het bleek te kloppen, er stroomt meer ondernemersbloed door zijn aderen dan vooraf bedacht.

Als hij terugkijkt, zijn alle stappen die hij heeft genomen steeds gericht geweest op het ondernemersvak. Een herkenbaar product, zowel in smaak als in vorm is de missie geworden.

En Charlie dan?

Waldo en ik hebben elkaar voor het eerst ontmoet in de Verkadefabriek in Zaandam bij het event All you need is food. Met mijn mond vol lekkere taartjes raakten we aan de praat over het leven, persoonlijke ontwikkeling en de groei van onze bedrijven!Al Waldo’s acties komen voort uit zijn dromen. Eerst de droom visualiseren en dan realiseren. Het voor je zien, het voelen tot op het bot. Dromen is belangrijk, ik maak mijn prototype altijd eerst in mijn hoofd. Dan ga ik schaven en kijken wat reëel is. De voldoening is enorm wanneer het effectief uitpakt, zoals je had bedacht.

Waldo, waarom ben jij op deze aardbol?

Om te laten zien dat je ver kan komen als je plezier hebt in dat wat je doet, om kennis te vergaren en om zoveel mogelijk daarvan te mogen delen. Om iets na te laten. Kennis of een bedrijf.Waldo is trots, vooral heel erg trots op de grootste chocoladepuzzel! Maar ook trots dat hij mag ondernemen en zijn plek daarin heeft gevonden. Dat hij mensen mag ontmoeten die onbereikbaar leken en dat er mensen zijn die het leuk vinden om hem te ontmoeten.

Als geld en de meningen van anderen er niet toe doen, wat zou je dan echt nog willen doen in het leven?

Ik zou, net als nu, doen waar ik zin in heb, alleen dan wat extremer. Ik vind het fijn om energie in beweging te zetten en mensen om mij heen te hebben. Werkgelegenheid creëren is dankbaar.

Het geloof in jezelf is je grootste kracht!

Waldo had een droom en Waldo ging ervoor. Elke keer als zijn wekker midden in de nacht afging vroeg hij zich af: ‘Waarom?!’ Maar hij ging door. Hij heeft jarenlang op ongeveer iedere markt gestaan met zijn beroemde brownies. Brownies die iets kosten, want wat waarde heeft en extreem lekker is, daar mag men best iets meer voor betalen. Het is een kwestie van geloven en verlangen. Weten dat als er iemand is die voor de brownie komt, dat diegene daarover gaat praten.

En dat gebeurde. Waldo staat bekend om zijn megalekkere brownie creaties die boterzacht zijn en smelten op je tong. Elke euro is het meer dan waard. Inmiddels heeft hij ook een eigen zaak in Amsterdam en verzorgt hij voor vele mensen de taart tijdens feesten en partijen.

Waldo chocolade & patisserie, dromen, creatieveling, brownies

Win Waldo’s brownies!

Ik wil jullie laten ervaren hoe intens lekker de brownies van Waldo zijn. Daarom mag ik een pakket met 4 verschillende brownies weggeven!

Meedoen is simpel, laat een reactie achter onder deze blog.

WALDO chocolade & patisserie
Elandsgracht 91, 1016 TS Amsterdam
www.waldopatisserie.nl

Liefs,

#TEAMCHARLIE