Positief blijven tijdens deze Corona crisis! - Charlie's Kitchen

Positief blijven tijdens deze Corona crisis!

Positief blijven tijdens Corona

Het zijn onzekere tijden. We hebben geen idee hoe dit gaat aflopen. We voelen ons kwetsbaar, we houden alle ballen hoog, we zijn bang en angstig tegelijk maar vooral volledig uit balans. Ik help je vandaag een klein stapje verder met drie tips om positief te blijven tijdens deze Corona crisis.

Jouw verhaal

Ik spreek ontzettend veel mensen. Van vrienden tot collega’s tot de mensen die ik coach en mensen die mij volgen op social media. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Iedereen beleeft het anders, want iedereen heeft zijn eigen petje op.

Zo komt iemand thuis te zitten met verschillende petjes (rollen) als vrouw, moeder en juf.
Zo komt de ander als ondernemer zonder werk thuis te zitten.
Zo zit ik als ondernemer mét werk thuis, alleen zonder partner. We hebben allemaal onze eigen emoties en gedachten omtrent de Corona gebeurtenis.

Ik kan hier lang over praten maar ik houd van kort, simpel en praktisch. We maken onszelf gek in ons hoofd, we laten emoties de baas zijn en sommige mensen hebben schijt aan de regels van het RIVM. Daar kunnen we wat van vinden maar alles start bij onszelf. Wat nou als we het kleiner maken en eerst proberen om allemaal als individu zelf de beste stappen te nemen? Waar zal dat onze wereld brengen?

Positief blijven tijdens Corona

Corona: drie tips om positief met deze situatie om te kunnen gaan!

 1. Alles begint in je hoofd.
  Gedachten maken jouw verhaal. En dit verhaal zorgt voor emoties zoals angst en paniek. Maar laten we eerlijk zijn: kunnen wij zien wat er morgen gaat gebeuren? Kunnen wij zien wat de toekomst ons zal brengen? Nee.
  Dus, tip nummer één is: schrijf je gedachten op en stel jezelf dan de volgende vragen:
  • Zijn dit feiten?
  • Is dit de waarheid?
  • Wie ben jij zonder deze gedachten?
 2. Waar heb je wel invloed op?
  Juist. Op jezelf. Maak het klein. Hou het in het hier en nu en bekijk het per dag.
  • Wat kun jij vandaag doen voor de gezondheid?
  • Wat kun jij vandaag doen uit liefde voor een ander?
  • Wat kun jij vandaag wel doen voor je werk of onderneming?
 3. Overvloed start wanneer je loslaat, in welke crisis dan ook.
  Overvloed is er namelijk altijd, in welke situatie dan ook. Maar dat ga jij pas zien er ervaren wanneer je dankbaar bent. Schrijf elke avond aan tafel drie dingen op waar je dankbaar voor bent.

Disbalans?

Als jij ook wilt leren omdenken en anders in het leven wilt gaan staan, lees dan vooral door.
Want hoe fijn zou het zijn als je de tools hebt om, ondanks welke crisis dan ook, in balans te blijven?
Waar sta jij als je alle handvatten hebt om sterk in je schoenen te staan, een gezonde leefstijl hebt die voor jou werkt, op gebied van voeding en je mindset?

Wie ben jij als je barst van de energie en helemaal in balans bent?

Klik hier of op de knop hieronder, en ik vertel je precies wie jij dan bent en wat het jou gaat opleveren!

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders