December, de leukste maand van het jaar, echt in balans! - Charlie's Kitchen

December, de leukste maand van het jaar, echt in balans!

Is jouw agenda voor december al bijna weer overvol? Heb jij de eerste pepernoten al achter je kiezen zitten? Ben jij niet echt in balans? December wordt dit jaar de leukste maand van het jaar. Genieten, vullen en voeden, maar vooral heel veel energie! 

Keer op keer kreeg ik stress als oktober aanbrak. De eerste pepernoten lagen al in de schappen en ik kon de verleiding niet weerstaan.

Begin november had ik de eerste chocoladeletter al achter mijn kiezen. De verjaardagen van mijn moeder en zusje vallen een paar dagen na Sinterklaas. De eerste twee kilo’s zaten er toen al aan.

De feestdagen en alle lekkernijen die je bijna niet kunt weerstaan. Je gaat van etentjes naar feestjes naar borrels. Ik werd keer op keer geleefd en riep de hele maand: ‘Ik ben blij als het januari is, dan kan ik weer normaal doen en afvallen.’

Herkenbaar?

Zo ging het keer op keer in december. Gestrest. Geleefd worden. Alle ballen hooghouden. Teveel lekkere dingen eten en totaal uit balans zijn om vervolgens januari met prestatiedruk te beginnen. Ik moet en zal weer ‘normaal’ doen! Eindelijk weer rust!

december, leukste maand van het jaar, #echtinbalans, feestdagen

Zo zonde!

We hebben allemaal een heel jaar achter de rug. Misschien hard gewerkt, nieuwe liefdes gevonden of misschien ben je wel vader of moeder geworden. Je hebt geweldige dingen bereikt of helaas afscheid moeten nemen van anderen. Een jaar waarin veel is gebeurd. Waarin je schaterde van het lachen of waarin de tranen bleven stromen. Een jaar waarin vriendschappen gesloten werden of waarin afscheid genomen werd. Weer een jaar. Bijna voorbij… En jij bent moe, gestrest en propt je vol met van alles om maar door te gaan. Want tijd voor jezelf? Ho maar!

Maar dat is toch helemaal niet de bedoeling? De laatste maand van het jaar zou toch een feest moeten zijn? Vieren dat we er nog zijn. Dat we allemaal mooie lieve mensen om ons heen hebben. Vieren dat we samen zijn. Gewoon, het leven vieren en dankbaar zijn! De maand december is de maand waarin je jezelf juist fysiek en mentaal gaat klaarstomen voor 2020. Door te genieten, te werken aan je energieniveau EN jezelf te voeden met ‘good things’.

Ik wil, samen met jullie allemaal hier in Nederland en België, van de maand december de leukste maand van het jaar maken. Ik ga jullie laten zien dat jij zelf bepaalt hoe leuk deze maand is en vooral hoe waardevol deze maand kan zijn. Dat jij 1 januari wakker wordt en denkt: YEAH, 2020! Ik heb er zin in!

“Ik voel me goed, ik voel me energiek ik ben hier ZO klaar voor, ik ben echt in balans”

Doe jij mee met #echtinbalans?

Natuurlijk wil jij meedoen! Ik barst van de energie en kan niet wachten jou alles te vertellen over mijn nieuwe programma, kijk je mee? (klik HIER)

december, leukste maand van het jaar, #echtinbalans, feestdagen
#echtinbalans de feestdagen door? Doe dan mee!

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

1 reactie op “December, de leukste maand van het jaar, echt in balans!”

  1. Pingback: Gezonde oliebollen om 2019 voedzaam te starten! - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders