Is jouw agenda voor december al bijna weer overvol? Heb jij de eerste pepernoten alweer achter je kiezen zitten? Niet echt in balans? December wordt dit jaar de leukste maand van het jaar. Genieten, vullen en voeden, maar vooral heel veel energie! #echtinbalans.

Keer op keer kreeg ik stress als het oktober was. De eerste pepernoten lagen al in de schappen en ik kon de verleiding niet weerstaan.

Begin november had ik de eerste chocoladeletter al achter mijn kiezen. De verjaardagen van mijn moeder en zusje vallen een paar dagen na Sinterklaas. De eerste twee kilo zaten er toen al aan.

De feestdagen en alle lekkernijen die je bijna niet kan weerstaan. Je gaat van etentjes naar feestjes naar borrels. Ik werd keer op keer geleefd en riep de hele maand: ‘ik ben blij als het januari is, dan kan ik weer normaal doen en afvallen.’

Herkenbaar?

Zo was  keer op keer mijn maand december. Gestrest. Geleefd worden. Alle ballen hooghouden. Teveel lekkere dingen eten en totaal uit balans zijn om vervolgens januari met prestatiedruk te beginnen. Ik moet en zal weer “normaal” doen! Rust.

 

Zo zonde!

We hebben allemaal een heel jaar achter de rug. Misschien hard gewerkt, nieuwe liefdes gevonden of misschien ben je wel vader of moeder geworden. Je hebt geweldige dingen bereikt of helaas afscheid moeten nemen van anderen. Een jaar waarin veel is gebeurd. Waarin je schaterde van het lachen of waarin de tranen bleven stromen. Een jaar waarin vriendschappen gesloten werden of waarin afscheid genomen werd. Weer een jaar. Bijna voorbij… En jij bent moe, gestrest en propt je vol met van alles om maar door te gaan. Want tijd voor jezelf? Ho maar!

Maar dat is toch helemaal niet de bedoeling? De laatste maand van het jaar zou toch een feest moeten zijn? Vieren dat we er nog zijn. Dat we allemaal mooie lieve mensen om ons heen hebben. Vieren dat we samen zijn. Gewoon, het leven vieren en dankbaar zijn! De maand december is de maand waarin je je juist fysiek en mentaal gaat klaarstomen voor 2019. Door te genieten, te werken aan je energieniveau EN te voeden met “good things”.

Ik wil, samen met jullie allemaal hier in Nederland en België, van de maand december de leukste maand van het jaar maken. Ik ga jullie laten zien dat jij bepaalt hoe leuk deze maand is en vooral hoe waardevol deze maand kan zijn. Dat jij 1 januari wakker wordt en denkt YEAH 2019! Ik heb er zin in! Ik voel me goed, ik voel me energiek ik ben hier ZO klaar voor!

Doe jij mee?

Natuurlijk wil jij meedoen! Ik barst van de energie en kan niet wachten jou alles te vertellen over mijn nieuwe programma, kijk je mee? (KLIK HIER)