fbpx

December, de leukste maand van het jaar, echt in balans!

Is jouw agenda voor december al bijna weer overvol? Heb jij de eerste pepernoten al achter je kiezen zitten? Ben jij niet echt in balans? December wordt dit jaar de leukste maand van het jaar. Genieten, vullen en voeden, maar vooral heel veel energie! 

Keer op keer kreeg ik stress als oktober aanbrak. De eerste pepernoten lagen al in de schappen en ik kon de verleiding niet weerstaan.

Begin november had ik de eerste chocoladeletter al achter mijn kiezen. De verjaardagen van mijn moeder en zusje vallen een paar dagen na Sinterklaas. De eerste twee kilo’s zaten er toen al aan.

De feestdagen en alle lekkernijen die je bijna niet kunt weerstaan. Je gaat van etentjes naar feestjes naar borrels. Ik werd keer op keer geleefd en riep de hele maand: ‘Ik ben blij als het januari is, dan kan ik weer normaal doen en afvallen.’

Herkenbaar?

Zo ging het keer op keer in december. Gestrest. Geleefd worden. Alle ballen hooghouden. Teveel lekkere dingen eten en totaal uit balans zijn om vervolgens januari met prestatiedruk te beginnen. Ik moet en zal weer ‘normaal’ doen! Eindelijk weer rust!

december, leukste maand van het jaar, #echtinbalans, feestdagen

Zo zonde!

We hebben allemaal een heel jaar achter de rug. Misschien hard gewerkt, nieuwe liefdes gevonden of misschien ben je wel vader of moeder geworden. Je hebt geweldige dingen bereikt of helaas afscheid moeten nemen van anderen. Een jaar waarin veel is gebeurd. Waarin je schaterde van het lachen of waarin de tranen bleven stromen. Een jaar waarin vriendschappen gesloten werden of waarin afscheid genomen werd. Weer een jaar. Bijna voorbij… En jij bent moe, gestrest en propt je vol met van alles om maar door te gaan. Want tijd voor jezelf? Ho maar!

Maar dat is toch helemaal niet de bedoeling? De laatste maand van het jaar zou toch een feest moeten zijn? Vieren dat we er nog zijn. Dat we allemaal mooie lieve mensen om ons heen hebben. Vieren dat we samen zijn. Gewoon, het leven vieren en dankbaar zijn! De maand december is de maand waarin je jezelf juist fysiek en mentaal gaat klaarstomen voor 2020. Door te genieten, te werken aan je energieniveau EN jezelf te voeden met ‘good things’.

Ik wil, samen met jullie allemaal hier in Nederland en België, van de maand december de leukste maand van het jaar maken. Ik ga jullie laten zien dat jij zelf bepaalt hoe leuk deze maand is en vooral hoe waardevol deze maand kan zijn. Dat jij 1 januari wakker wordt en denkt: YEAH, 2020! Ik heb er zin in!

“Ik voel me goed, ik voel me energiek ik ben hier ZO klaar voor, ik ben echt in balans”

Doe jij mee met #echtinbalans?

Natuurlijk wil jij meedoen! Ik barst van de energie en kan niet wachten jou alles te vertellen over mijn nieuwe programma, kijk je mee? (klik HIER)

december, leukste maand van het jaar, #echtinbalans, feestdagen
#echtinbalans de feestdagen door? Doe dan mee!

======================================================================

Wil jij ook meer energie maar vooral meer balans, rust in je hoofd en een slank en gezond lichaam?

De #ECHTINBALANS groep van vorig jaar
Herken je dit?
 • Heb jij het gevoel dat je alle ballen moet hooghouden?
 • Heb jij het gevoel dat je geleefd wordt?
 • Voel jij je niet goed genoeg en ben je bang ergens tekort te schieten?
 • Voel jij je met regelmaat moe, futloos of leeg?
 • Heb je vaak negatieve gedachten?
 • Heb je moeite een gezond eetpatroon vast te houden en kies je snel voor makkelijk en minder gezond?
 • Maak je je vaak druk over wat anderen van jou vinden?
Verlang je naar:
 • rust
 • energie
 • balans
 • een gezonde relatie met eten
 • ritme
 • structuur
 • een gezonde dosis aan zelfvertrouwen
En heb je behoefte aan simpele, praktische handvatten die je dagelijks kunt toepassen voor het bovenstaande?
 
Zit je nu hard ja te knikken? YES!
Dan kan ik je helpen met mijn 12-weekse programma volgens de #ECHTINBALANS methode.
 
Wat krijg je allemaal voor 197 euro (normaal 499 euro!!!):
 • 12-weeks programma volgens de #ECHTINBALANS methode
 • Het Charlie’s Kitchen leefstijl boek inclusief 70 recepten voor meer energie en balans!
 • 12 weken lang toegang tot mijn besloten community met gelijkgestemden
 • 12 weken lang dagelijkse coaching van mij (Charlotte) en Naomi
 • Elke dinsdagavond om 20:00 uur een live (online) training (altijd terug te kijken als je er niet bij kunt zijn) plus Q&A
 • Toegang tot meer dan 50 video’s voor meer energie, balans en rust in je hoofd.
 • 2 weken BONUS materiaal

Benieuwd wat oud-deelnemers van mijn programma vinden? Klik dan hier → www.echtinbalans.nl

Is dit wat jij ook graag wilt?

Meld je dan hier aan of klik op de knop hieronder

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
frittata
Avondeten

Zoete aardappel frittata met pit

Lunch

Poké bowl maar dan glutenvrij

Borreltijd

Gezonde chocoladetruffels met pompoen

1 reactie op “December, de leukste maand van het jaar, echt in balans!”

 1. Pingback: Gezonde oliebollen om 2019 voedzaam te starten! - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform