Crowne Plaza Den Haag - Promenade - Charlie's Kitchen

Crowne Plaza Den Haag – Promenade

Crown plaza Den Haag suite

Vandaag deel ik een nieuwe hotspot waar je niet alleen waanzinnig lekker kunt eten maar ook kan slapen, werken en ontspannen in de wellness. Crowne Plaza Den Haag – Promenade ligt perfect gelegen zodat je de rust kunt opzoeken en ook de prachtige stad kunt bezoeken!

Waarom Crown Plaza Den Haag?

Mijn zusje nam mij een weekendje mee naar Den Haag. Als online ondernemer moet ik 24 uur bereikbaar zijn en de mogelijkheid hebben om te werken. Dit hotel was ideaal om te kunnen werken en ontspannen. 

Crowne Plaza - Promenade, Den Haag, hotspot
Wat een heerlijke kamer daar in Crowne Plaza – Promenade!

Prachtige kamer met een waanzinnig uitzicht in de avond.

Crowne Plaza - Promenade, Den Haag, hotspot

We voelden ons meer dan welkom dankzij het vriendelijke personeel dat in het gehele hotel aanwezig was.

Het Crowne Plaza Den Haag – Promenade hotel is gelegen in het Stolkpark tussen het centrum van Den Haag en het strandgebied Scheveningen. Vanaf het hotel is het nog geen 40 minuten rijden naar Schiphol Amsterdam en binnen 30 minuten ben je in Rotterdam.

Crowne Plaza - Promenade, Den Haag, hotspot

Crowne Plaza - Promenade, Den Haag, hotspot

In de Promenade Healthclub & Spa kwamen wij helemaal tot onszelf. Van baantjes zwemmen tot een gezichtsbehandeling. Als ik in Den Haag zou wonen zou ik het wel weten. Als ‘niet’ hotelbezoeker kun je hier gewoon een abonnement afsluiten!

Waar kun je ze vinden?

Crown Plaza – Promenade
Van Stolkweg 1,
2585 JL Den Haag

Liefs,
Charlotte

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

Ontbijt

Ontbijt crumble met rabarber

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches