Chia pudding ontbijt van Deliciously Ella - Charlie's Kitchen

Chia pudding ontbijt van Deliciously Ella

Lekker en voedzaam eten doe je altijd met de kookboeken van Deliciously Ella. Vandaag haar nieuwe boek en het heerlijke chia pudding ontbijt recept! 

Hi! Ik ben Kim

En ik speur in de stapels kookboeken die wekelijks uitkomen naar de leukste recepten en deel die natuurlijk met jullie. Deze keer met misschien wel de koningin van de vegankeuken: Deliciously Ella, die haar ultieme kookboek heeft uitgebracht: Het Plantaardige kookboek.

Boek: Deliciously Ella – Het Plantaardige Kookboek 
Auteur: Deliciously Ella
ISBN: 9789021572147

Kennen we die Deliciously Ella wel?

Ella’s missie is om iedereen wat meer groente en fruit te laten eten. Daarnaast heeft ze een hippe vegan hotspot in London en doet ze de catering op grote events. Ze is in Engeland een van de populairste chefs op het gebied van plantaardig eten.

Wat kunnen we vinden in Het Plantaardige Kookboek?

Genoeg gerechten om de hele dag plantaardig door te komen! Van ontbijtjes tot de lekkerste falafel – bij mij staat die met zongedroogde tomaatjes echt op mijn must-make list – maar ook taarten en de lekkerste gerechten om tijdens een diner te serveren. Het is een compleet naslagwerk met waanzinnig mooie foto’s en simpele gerechten.

Is het alleen een kookboek?

Nee, Ella neemt je mee in haar leven door stukjes dagboek te publiceren tussen de receptenrubrieken. Superleuk geschreven, waardoor het boek echt als een boek aanvoelt en niet als een recepten-naslagwerk. En nogmaals, die prachtige foto’s maken het boek echt af.

Is het voor iedereen?

De verstokte Bourgondiër zou waarschijnlijk gruwelen van alle chiazaden, kikkererwten en havermout in het boek. Voor fitgirls en iedereen die iets gezonder wil gaan leven, is dat wel een fijn boek. Je zult wel zo nu en dan naar het gezondheidsschap in de supermarkt moeten, maar daar is ook niets mis mee.

Deliciously Ella, Chia pudding ontbijt
Ziet dit chia pudding ontbijt er niet heerlijk uit?

Chia pudding ontbijt

Wat heb je nodig:
(voor 2 personen)

  • 100 gram diepvriesbramen
  • 1 tl kardemom
  • 100 ml plantaardige melk (kokos, amandel of haver)
  • 1 tl agavesiroop
  • scheutje citroensap
  • 50 gr chiazaad
  1. Maal de bramen, kardemom, melk, ahornsiroop en citroensap in de keukenmachine tot een gladde massa.
  2. Voeg al roerend de chiazaadjes toe en zet het geheel in de koelkast voor minimaal een halfuur.

Tip: ook lekker om te serveren met verse bramen!

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Mexicaanse bietenwrap
Avondeten

Mexicaanse bietenwraps vega of niet!

Corndog Bake
Avondeten

Corn Dog Bake

shoarmaschotel, ovenschotelbijbel, Janneke Philippi
Avondeten

Shoarmaschotel uit de oven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders