Zelfgemaakte fruitsorbet met munt - Charlie's Kitchen

Zelfgemaakte fruitsorbet met munt

Ik ben gek op fruit tijdens de zomer. En op ijs, wie niet… Hoe mooi is het om die twee te combineren tot een zelfgemaakte fruitsorbet met munt die er nog eens super feestelijk uitziet? Voedzaam, feestelijk en kleurrijk!

Daily fruit

Tijdens mijn online programma Energiek en in Balans (klik hier) vertel ik mijn deelnemers alles over voeding. Niet alleen waarom we het moeten eten maar ook in welke hoeveelheden en variaties. Veel mensen hebben moeite met hun dagelijkse portie groenten en fruit. Om je lichaam optimaal te voeden is drie stuks fruit per dag perfect, dus heb jij even geluk dat in dit ijsje genoeg zit!

fruitsorbet met munt, aardbeien, kiwi, bramen, bananen

Fruitsorbet met munt

Wat heb je nodig:
(voor 1 stuk)

 • 50 gram bevroren aardbei
 • 50 gram bevroren kiwi stukjes
 • Verse munt (zoveel jij wil)
 • 50 gram bevroren bramen
 • 50 bevroren bananenstukjes
 • 4 blaadjes verse basilicum
 • 1 snufje kardemom
 • Paar eetlepels kokosmelk
 • Een paar eetlepels kokoswater
 • 1 tl honing
 • Fruit en kokos voor garnering
 1. Zet een hoog glas klaar.
 2. Doe de aardbeien met een paar blaadjes basilicum, kokoswater en eventueel wat honing in de blender, giet in het glas.
 3. Gooi daarna de kiwi’s met een paar blaadjes munt, kokoswater en eventueel wat honing in de blender, giet op de laag met aardbei.
 4. Doe de bramen met kokoswater en eventueel wat honing in de blender, giet op de vorige laagjes.
 5. Tenslotte nog de banaan met wat kardemom en kokosmelk in de blender en giet deze op de vorige laagjes.
 6. Versier met fruit, kokos en andere vruchten.

Liefs,
Charlie & Kim

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders