Tonijn stoof met kikkererwten en heel veel groenten! - Charlie's Kitchen

Charlie’s Kitchen bestaat gewoon 10 jaar!

Om dit bijzondere jubileum te vieren, bundel ik mijn meest bekeken en geliefde recepten van de afgelopen 10 jaar in mijn derde boek. Dit unieke exemplaar is alléén tijdens de jubileumperiode verkrijgbaar, dus grijp je kans!

Tonijn stoof met kikkererwten en heel veel groenten!

Stoof, tonijn stoof

Deze stoof met tonijn en kikkererwten is echt net even iets anders dan wij gewend zijn, een stoof met lappen vlees. Super fris, lekker, mager en een boost voor je energieniveau!

Net even anders!

Voor mij was deze stoof, die ik bij mijn tante kreeg, echt een verrassing. Mijn moeder is dol op stoof en dat is meestal met kip of vlees. Ik heb dan ook tante lief aangekeken en er zelf een andere draai aan gegeven. Met lekker extra groenten voor een boost energie!

Deze stoof kan je ook makkelijk vega maken door de tonijn te vervangen door 200 gram tempeh. Zo is er voor elk wat wils!

Een goed gevoel hebben over je eetpatroon je lijf en meer energie? Wellicht is mijn coaching iets voor jou. Check het hier!

Stoof, tonijn stoof

Een heerlijke voedzame stoof!

Wat heb je nodig:
(voor 4 personen)

  • 1 rode ui
  • 2 el olijfolie
  • 2 gele paprika’s
  • 1 oranje paprika
  • 200 gram gekleurde cherrytomaatjes
  • 2 tenen knoflook
  • 2 blikken kikkererwten (à 4oo gram)
  • 1.5 tl gerookte paprikapoeder
  • 2 blikken biologische tomatenblokjes (à 400 gram)
  • 2 handjes verse peterselie
  • 2 blikjes tonijn op water à 145 gram
  • 2 tl gemalen komijn
  1. Snijd de rode ui in maantjes. Verhit de olie in een pan op het vuur en bak de uien ongeveer in 5 minuten goudbruin.
  2. Halveer ondertussen de gele paprika’s en snijd in reepjes of grove stukken. 
  3. Snijd nu ook de twee knoflooktenen fijn.
  4. Voeg de paprika’s, knoflook paprikapoeder en de komijn toe aan de uien en bak zeker 5 minuten mee. 
  5. Ondertussen giet je de kikkererwten in een vergiet en spoel je ze schoon onder koud stromend water. 
  6. Voeg deze toe  met de tomatenblokjes uit blik. Zet de deksel op de pan, draai het vuur op middelhoog en laat 8 minuten staan. 
  7. Laat ondertussen de blokjes tonijn uitlekken. Snijd de peterselie fijn. Breng de stoof op smaak met peper en zout.
  8. Voeg ook de tonijn toe. Deksel erop en nog 4 minuten laten staan op laag vuur. 

Optioneel: voeg een citroen in partjes toe!

PS de smaak van stoofpotjes te pakken? Deze is ook superlekker!

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders