The Avocado Show in Amsterdam - Charlie's Kitchen

The Avocado Show in Amsterdam

Een restaurant waar je alleen maar gerechten met avocado kunt krijgen, die ook nog eens zo hard van je Instagram spatten dat je er wel een keertje gegeten moet hebben? Bij The Avocado Show draaien ze er hun hand niet voor om en nu openen ze hun grootste vestiging, waar je voor ontbijt, lunch en diner terecht kunt!

Wie?

The Avocado Show is op Instagram een van de meest gehypte restaurants van Amsterdam. Vooral bij influencers en fitgirls doen de fotogenieke gerechten het bijzonder goed. Het is niet voor niets dat er na de opening van de eerste vestiging lange rijen voor de deur stonden. Nu hebben ze de flagshipstore geopend aan de Keizersgracht. 

 
The Avocado Show
Je moet natuurlijk wel van avocado houden, maar The Avocado Show is echt een topper!

Wat staat er op het menu?

Avocado’s! Van prak je eigen guacamole – die prachtig wordt opgediend – tot poké bowls. Maar ook avocado’s die als bun worden gebruikt voor een burger en avocadofrietjes.

Je kunt het zo gek niet bedenken of The Avocado Show heeft het op de kaart staan. Zelfs de desserts zijn gemaakt met avocado: het recept van het pindakaas moeten ze me toch maar eens gaan geven. Je kunt er overigens vegan, vegetarisch en vis en vlees eten. Dat maakt het wel zo makkelijk.

Hoe smaakt het?

Je moet wel van avocado houden natuurlijk. Persoonlijk had ik iets meer smaakexplosie verwacht. De smaken vind ik soms een beetje vlak en ik mis een beetje structuur. Als je de gerechtjes ziet, zijn het kleurige plaatjes. De poké bowls zijn overigens prima, maar ik zou hier eerder gaan lunchen dan dineren. 

Hoogtepunten: het pindakaasijs en de vegan cheesecake. Bij The Avocado Show weten ze hoe ze dessertjes moeten maken! 

Hoe is de sfeer?

Hipper dan hip! Het kenmerkende babyroze met groen is door het hele pand te vinden. Daarnaast zijn er veel comfortabele zitplekken en in combinatie met de klassieke uitstraling van het pand is dat wel weer erg tof.

 
 

Waarom gaan we terug?

Lunch met een poké bowl, maar ook absoluut voor het pindakaasijs! Wat een goddelijke smaak op een hoorntje is dat!

Waar?

The Avocado Show 
Keizersgracht 449, Amsterdam
www.theavocadoshow.com

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders