Taco cups met gehakt en kidneybonen - Charlie's Kitchen

Charlie’s Kitchen bestaat gewoon 10 jaar!

Om dit bijzondere jubileum te vieren, bundel ik mijn meest bekeken en geliefde recepten van de afgelopen 10 jaar in mijn derde boek. Dit unieke exemplaar is alléén tijdens de jubileumperiode verkrijgbaar, dus grijp je kans!

Taco cups met gehakt en kidneybonen

Die Kim weet wel wat ze voor ons maakt. Deze taco cups met gehakt en kidneybonen zijn super simpel te maken, extra leuk samen met de kinderen in de keuken (kidsproof!) en ook nog eens ontzettend lekker!

Mexicaanse twist?

Ik denk dat we allemaal wel eens wraps gegeten hebben of taco’s. Vandaag maken we van deze een combinatie. Net even anders, ziet er onwijs leuk uit en is uiteraard heerlijk!

De wraps kan je makkelijk gebruiken als mini taco en worden extra knapperig als je ze een beetje insmeert met olijfolie. 

Wij maakten het wel af met verse guacamole. Wij delen er vandaag maar liefst 3 heerlijke variaties op guacamole voor bij de taco cups!

taco cups met gehakt en kidneybonen

Taco cups met gehakt

Wat heb je nodig:
(voor 6 stuks)

  • 3 grote wraps (volkoren is bewuster!)
  • ½ zakje burritokruiden
  • 300 gram rundergehakt
  • 1 ui gesnipperd
  • 6 el kidneybonen
  • 50 gram Beemsterkaas, (wij gebruikten jalopeno geraspt)
  • 1 paprika, in stukjes
  • Handje nachochips verpulverd en wel

Optioneel: tabasco

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Fruit de ui en voeg na twee minuten het gehakt en de burritokruiden toe. Bak het gehakt rul en zet daarna weg.
  3. Vet een muffinvorm in met een beetje olie.
  4. Snijd de zijkanten van de wraps, zodat je een groot vierkant overhoudt. Snijd hier ook vierkanten van. Vul zes van de gaatjes met twee velletjes wrap, zodat je een klein bakje hebt.
  5.  Vul de bakjes met een beetje gehakt, de paprika en de kidneybonen. Strooi hier de kaas overheen.
  6. Zet voor 15 minuten in de oven en maak af met een beetje nachos en een paar druppeltjes tabasco.

Serveer meteen!

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders