Spaanse Baketray met kip, courgette en paprika - Charlie's Kitchen

Spaanse Baketray met kip, courgette en paprika

Spaanse baketray met kip, baketray met kip, courgette en paprika, cretanthos olijfolie, olijfolie

Een Spaanse baketray met kip, courgette en paprika is wat jij wil. Super makkelijk te maken, mediterraans, voedzaam en extra lekker door de olijfolie!

Olijfolie gezond?

Ik zeg meteen JA. Maar eerst een leuk verhaal. Een tijdje terug kreeg ik via Instagram een bericht van Boas. Boas zat vroeger bij mij op de basisschool. Hij vertelde super enthousiast over zijn nieuwe passie: olijfolie die hij uit Griekenland haalt omdat hij daar al 31 jaar komt en vele connecties heeft.

De Cretanthos Bio Early Harvest olijfolie is afkomstig uit Kreta en wordt geperst uit de beroemde “koroneiki” olijf. Olijven van een ”vroege oogst” zijn zeer rijk aan antioxidanten die zorgen voor een intense smaak: bitter, pittig en licht fruitig. Na de oogst worden de olijven binnen vijf uur geperst. De groene, nog rauwe olijven, worden koud geperst waardoor alle goede voedingstoffen behouden blijven. Alle olijfolie van Cretanthos is daarom van een premium kwaliteit. Deze specifieke olijfolie heeft een zuurtegraad van slechts 0.3%, is rijk aan polyfenolen en is diabeet gezond.En dit proef je. Ik heb ze allemaal geprobeerd en ik ben enorme fan. Dit is kwaliteit en zo maak je echt gebruik van alle gezondheidsvoordelen van de olijf!

– Goed voor je huid
– Goed voor je haar
– Goed voor je hart
– Goed voor je hersenen

Cretanthos heeft de prijs gewonnen van beste biologische olijfolie Griekenland 🥳

Gebruik de code charlieskitchen en krijg 15% korting

Spaanse baketray, baketray met kip, courgette en paprika, Cretanthos olijfolie, olijfolie

Spaanse baketray met kip

Wat heb je nodig:
(
4 personen)

 • 2 rode uien, in ringen
 • 4 takjes tijm
 • 2 rode paprika’s, in stukjes
 • 1 courgette, in halve maantjes
 • 1 grote aubergine, in blokjes
 • 800 gram krieltjes met gerookte paprikapoeder
 • 400 gram kippenvleugels
 • 3 el De Cretanthos Bio Early Harvest olijfolie
 1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
 2. Meng alle groentes met de kip en de krieltjes.
 3. Ris de blaadjes tijm van de steeltjes en strooi die eroverheen.
 4. Giet de olijfolie over het mengsel en zorg dat de olijfolie goed verdeeld is.
 5. Verdeel over een bakplaat en zet voor 35 minuten in de oven
 6. Breng de schaal op smaak met zout en peper en wat extra olijfolie. 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Mexicaanse bietenwrap
Avondeten

Mexicaanse bietenwraps vega of niet!

Corndog Bake
Avondeten

Corn Dog Bake

shoarmaschotel, ovenschotelbijbel, Janneke Philippi
Avondeten

Shoarmaschotel uit de oven

95 reacties op “Spaanse Baketray met kip, courgette en paprika”

 1. Avatar

  Ik ben sowieso dol op alles dat met eten te maken heeft (overigens kies ik doorgaans wél voor gezonde opties). En die Griekse keuken bevalt me wel. Beetje barbaars misschien, maar ik gebruik meestal olijfolie uit de supermarkt. En ik ben dus ook wel heel benieuwd naar deze luxere variant zeg maar. Lijkt me in elk geval een pakket om van te genieten.

  1. Avatar
   Dianne kapteijns

   Grieks eten is echt heerlijk!!
   Ik zou deze olijfolie graag willen proberen!
   De gerechten wat ik allemaal zou maken met deze olie.. ik kan niet wachten!

  2. Avatar

   Poging nr 3.

   Gefeliciteerd met je eerste kook boek.

   Wij willen graag deze olijf olie van Cretanthos Bio Early Harvest , proberen.
   Ga graag een nieuwe uitdaging aan.

 2. Avatar

  Zalig, ik Ben 12 jaar geleden naar Griekenland geweest. Dat eten was zoooo lekker. Ik Zou graag Nog eens een keertje deze lekkere smaken terug proeven en me terug in het heerlijke Griekenland voelen

 3. Avatar

  Ten eerste ben ik natuurlijk héél benieuwd naar de olie, ten tweede heb ik zin in het zomerse gevoel gevoel van dit lekkere gerecht. Om mijn vingers bij af te likken 🙂

 4. Avatar

  Dat ziet er lekker uit en wil ik ook graag maken. Ik ben benieuwd naar deze olijfolie. Het smaakt vast lekker zoals jij het beschrijft.

 5. Avatar

  Ik wil graag mn hormonen in balans houden en om die reden opzoek naar natuurlijke voeding. Deze olie lijkt er perfect in te passen en maakt me heel nieuwsgierig!

 6. Avatar

  Oeh lekker! Gek op olijfolie, dat geeft vaak net dat beetje extra smaak aan je gerechten én is nog gezond ook. Top combi
  Ben benieuwd naar deze olijfolie

 7. Avatar

  Oeh lekker! Olijfolie is top, net een beetje extra smaak en nog gezond ook én dan zien de flessen er ook nog leuk uit. Top combo dus

 8. Avatar
  elisabeth maria martina

  grieks eten is bij ons favoriet, een maaltijd waar ik altijd graag van geniet
  verras ons maar met dit verrukkkelijke exemplaar #duimenmaar

 9. Avatar
  Inge Bergsma-Kiezebrink

  Ik hou erg van lekker koken en eten, en zou graag meedingen om de griekse keuken verder te introduceren bij mijn zoons.

 10. Avatar

  Heimwee naar Griekenland -Heimwee naar het heerlijke Griekse eten! Heimwee naar de zorgeloosheid als ik daar ben! Heimwee -zoveel heimwee!
  Nieuwsgierig ook want als deze olijfolie iets kan goedmaken waardoor ik mij even in Griekenland kan wanen! Graag! Dank jullie wel en blijf gezond!

 11. Avatar
  Karin Noordzij

  Ik kom al 30 jaar op het vasteland van Griekenland…….ik doe mijn ogen dicht en kan het ruiken, voelen……en zou graag weer de Griekse sfeer proeven.

 12. Avatar

  Ik ken grieks alleen van de restaurants met overdadige vleesgerechten. De suzuki en de hermes schotels, waar ik zelf niet zoveel mee heb. Hoewel ik nog nooit in Griekenland ben geweest lijkt jouw gerecht me veel authentieker. Ik zou het graag proberen.

 13. Avatar
  Corinne Audibert

  Goedemorgen, wat een super prijs!
  Olijfolie ja dat heb ik altijd in huis.
  Ik ben ook Frans, geboren in Zuid-Frankrijk en we eten iedere dag salades, en gezond eten met veel olijfolie, niets lekkerder!
  En meestal koop ik mijn olijfolie bij de AH zo ik ben benieuwd wat het verschil is met deze olijfolie van De Creanthos Bio Early Harvest Olijfolie.
  Mijn dochter en mezelf we koken graag en we proberen altijd nieuwe recepten, zo deze Spaanse Baketray met Kip Courgette en Paprika willen we graag ook uitproberen

 14. Avatar

  Wat een heerlijk recept weer, deze staat op het lijstje om komende week te eten! En wat een prachtige flessen olijfolie, een plaatje voor in de keuken en na jouw enthousiaste verhaal ben ik heel erg benieuwd naar de smaak!

 15. Avatar

  Ik doe graag mee met deze winactie. Een leuke en lekkere manier om de Griekse sfeer naar mn keuken te kunnen brengen!

 16. Avatar

  Door de beschrijving moet ik wel reageren, ik kom al helemaal in vakantiesfeer en ruik de heerlijke geuren in de keuken….

 17. Avatar

  Grieks is zeker een favoriet, het land is altijd zonnig en het vlees altijd goed gekruid. Kan niet wachten om het te gaan maken!

 18. Avatar
  Ingrid Veltkamp

  Geweldig!!!!! Wij zijn gek op de Griekse keuken en op Griekenland. Helaas is onze reis ernaar toe afgelopen jaar gecancelled, maar hopelijk komend jaar weer!!!!

 19. Avatar

  Wij zijn een aantal keren in Griekenland geweest , met name op de eilanden . Het eten is daar echt heerlijk . Altijd vers en smakelijk. Probeer dat thuis eens . Je kijkt wat er zoal in zit en toch is de smaak er niet. Graag doe ik dan ook mee aan deze leuke win actie.

 20. Avatar

  Wat zou ik dit pakketje graag winnen! Normaal gesproken gaan wij minstens 1 keer per jaar op vakantie naar Griekenland. Voor het lekkere weer, de vriendelijke mensen, de prachtige cultuur maar natuurlijk ook de heerlijke Griekse keuken! Ik vind het lastig om die echte authentieke Griekse smaak in mijn gerechten te krijgen in Nederland, dus hopelijk kan dit pakket daarbij helpen!

 21. Avatar

  Heerlijk, zo het ‘Griekse gevoel krijgen. Prachtig land, en niet te vergeten de Grieken zelf, zo gastvrij en vriendelijk.

 22. Avatar

  Ik doe mee!!!! Deze tray ga ik zeker maken! maar het zou fantastisch zijn als ik dit pakket zou winnen!! daar kunnen we weer heerlijke recepten mee maken welke ik uiteraard ga delen op mijn insta @Rose.kookt

  Duimen maar!!!!

 23. Avatar

  Wat een tof pakket! Als medewerker van de Kinder Intensive Care die tegelijkertijd aan het afstuderen is kan ik wel een boost gebruiken. Uitgebreid koken laat me ontspannen. Een goede olijfolie kan een gerecht echt naar een hoger niveau tillen! Heel veel zin om te gaan experimenteren met dit pakket. Duimen!

 24. Avatar

  Ons gezin houdt van lekker eten . Wij kunnen met deze heerlijke griekse avond organiseren . Zal een super gezellige avond zijn !! Met zijn allen kunnen wij niet naar Griekeland vliegen maar op deze manier kunnen wij de griekse sfeer in ons huis brengen en een gezellige avond met ons gezin doorbrengen ! …..Ik gebruik dagelijks olijfolie in de dipsaus dressing voor de salade en ook om mee te bakken en braden en het is ook nog heel erg gezond .Een goede olijfolie een gerecht echt kan maken.Wat olijfolie betreft, daarvan kan je niet genoeg hebben.Ik zal zeker dolgelukkig en dankbaar zijn als ik de bofkont mag zijn !!

 25. Avatar

  Graag doe ik mee. Omdat ik superveel van koken houd . Het maakt mij niet uit welke keuken… Neem maar eens een kijkje op mijn instagram @anneliestako daar deel ik veelal de creaties die ik heb gemaakt..

 26. Avatar
  Jacqueline Pallett

  Ik zou het pakket graag winnen om zelf te houden, want het ziet er fantastisch uit, maar ik ga niet egocentrisch zijn en geef het aan mijn schoondochter die ook dol is op gezond koken.

 27. Avatar

  Ik houd van koken, van olijfolie én van Griekenland. Win-win-win dus 😉

  Deze traybake zal ik helaas niet maken, want ik ben vegetarisch, maar een vegetarische variant hierop kan ik vast wel bedenken 🙂

  Fingers crossed voor deze leuke prijs!

  Groetjes.

 28. Avatar

  Wat een gave prijs weer! Met mijn vriend eten we eens per week iets compleet nieuws. Meestal iets uit de buitenlandse keuken. Ik moet eerlijk bekennen dat er nog maar weinig Griekse gerechten voorbij zijn gekomen tot nu toe. Tijd voor verandering! Ik loop alleen al warm voor de prachtige verpakking. Hopelijk mogen we binnenkort genieten van deze heerlijke olijfolie. Fingers crossed!

 29. Avatar

  Ik kook veel met olijfolie en het kan echt een recept dat extra zetje geven. Ik ben heel benieuwd naar deze olijfolie van premium kwaliteit en de smaakumami die deze olie teweeg kan brengen! 🙂

 30. Avatar

  Lekkere actie!! Charlie.
  M n man wijst me op verschillende soorten olijfolie. Gewone-, Vierge -, extra Vierge- , Arachideolie en of geraffineerde olijfolie.
  Zal me daar ook beter in moeten verdiepen. Dit smakelijke pakket zou daar heel geschikt voor zijn.
  Open je grenzen, durf iets anders te eten / te proberen.
  Het recept, wat je laat zien, zal ik dit weekend wel willen uit proberen.

  En: Van harte gefeliciteerd met je allereerste kookboek. De keuken is het hart van het huis. Daar komen de gesprekken tot stand en worden de lekkerste recepten gemaakt en gedeeld.

  Is het al weekend?.

 31. Avatar
  Sharon de Ridder

  Wauw, dat leest als een lekker recept! Ik zou graag winnen, omdat – nu we toch allemaal maar thuis zitten – ik het koken weer helemaal opnieuw heb ontdekt! Ik heb er zo veel plezier in en dit zou het alleen maar groter maken!

 32. Avatar

  Ik ga er meteen mee aan de slag. De meeste ingredienten heb ik al in huis en ik was voor vanavond nog op zoek voor en lekkere schotel. Alleen even aubergine en krieltjes halen, krijg er nu al honger van .

 33. Avatar
  Karine Scheldeman

  Ik ben al verschillende keren in Griekenland geweest; ik ben er verliefd op geworden ! En niet alleen op het land maar ook op het Griekse eten !
  Van zodra we terug veilig kunnen reizen ga ik opnieuw naar Griekenland, ondertussen zou ik mij wat meer willen verdiepen met Griekse gerechten klaar te maken. Daarom zou dit heerlijke pakket mij echt wel van pas kunnen komen !
  Ik doe héél graag mee !

 34. Avatar
  C. Verbruggen-Schampers

  Ons hart gaat hiet sneller van kloppen! Zelf graag olijfolie eten, en meer willen weten om ook voor lichaam en geest te gebruiken. Met hart en zaligheid houden van authentiek, de passie en dit persoonlijke verhaal specialer maakt. We halen de liefde voor Griekenland meer binnen en het recept ook opgeslagen zeker gaan maken!! Mijn lief voor Valentijnsdag wellicht kan verrassen!

 35. Avatar

  Aangezien een griekse maaltijd mijn favoriet is, ben ik erg nieuwsgierig geworden. Ik zou graag een kansje willen wagen om te winnen!
  Fingers crossed!

 36. Avatar
  Jitte Van den Berg

  Mijn ouders hebben hun huwelijksreis is doorgegaan in Griekenland. Het was een prachtige reis met veel en lekker eten! Het lijkt me super om eens Grieks te koken voor hen. Met dit pakket zou dat perfect kunnen! Dagelijks gebruik ik olijfolie, heerlijk in gerechten en dressings. Hoe beter de olijfolie, hoe beter het gerecht! Ik stel mijn ouders niet graag teleur op een dinertje! Super leuke winactie en perfect voor olijfolie lovers!

 37. Avatar

  Wij zijn gek op olijfolie: Om in te bakken, als dressing, als dip… Heerlijk! Daarnaast houden wij van het prachtige Kreta. Helaas konden we afgelopen jaar niet op vakantie ivm verhuizen (en eerlijk gezegd zag ik het ook niet zitten gezien de hele COVID-situatie) en komend jaar wordt het ook “jardin” vrees ik… Met deze heerlijke olie kunnen we tóch een beetje Griekenland naar ons toe halen. Verwarming op 30 graden en in bikini op de bank met een ouzootje

 38. Avatar

  Ik doe graag mee. We kunnen thuis allemaal lekker koken en verrassen elkaar met recepten. Dit recept zou ik graag gebruiken om mijn ouders en broer en zus te verrassen

 39. Avatar

  Met dit Griekse bakpakket
  word ik als hobbybakker en Griekenland-ganger echt in het zonnetje gezet.
  Dan beleef ik veel kook- en eetpret
  en weet ik dat ik de heerlijkste Griekse gerechten op tafel zet!

 40. Avatar

  Lekker! Ik maak graag kans omdat mijn vriend een enorm fan is van de Griekse keuken, ik verras hem graag met dit lekkere pakket.

 41. Avatar
  Eveline van Gelder

  Ha! Deze olijfolie lijkt mij op het lijf geschreven. Ik heb enorm hard gewerkt afgelopen jaar, veel plannen moesten omgegooid worden. Het olijfoliepakket zou voor mij een mooie oppepper zijn en me te inspireren goed voor mezelf te (blijven) zorgen!

 42. Avatar

  Hoi Charlie en team,

  Van harte gefeliciteerd met je eerste ( kook) boek. Geweldige prestatie.
  Er zijn heel veel verschillende soorten olien. Meestal nemen we het merk waar we ons goed en tevreden bij voelen. Maar we staan open om meerdere varianten uit te proberen.
  Stokbrood doormidden snijden en dan besprenkelen met olijf olie, even in de oven en bij soep opeten. Echt heerlijk.
  Wel grappig: Spannse gerechte met Griekse olie. Gemaakt met Hollandse paprika en Duitse courgette.
  Heel Europa op je bord. Eet smakelijk.

 43. Avatar

  Toevallig vorige week mijn griekse olijfolie opgemaakt, die ik van mijn ouders kreeg toen ze in Griekenland waren geweest. Was inderdaad mijn favoriete olijfolie dus ben heel benieuwd wat voor lekkers dit land nog meer te bieden heeft!

 44. Avatar

  Oh, wat een heerlijk pakketje! Sinds kort staat ook mijn vriend in de keuken en hij is groot fan van olijfolie. Dit pakketje zal hem zeker inspireren!

 45. Avatar

  Wauw! Dat ziet er heerlijk uit….. Met 4 kip liefhebbers in huis die graag lekker eten en altijd open staan voor inspiratie van nieuwe gerechten zijn wij erg nieuwsgierig naar dit gerecht!

 46. Avatar

  Dit ziet er heerlijk uit. Ik ben wel toe aan iets lekkers en om iets te winnen! 🙂
  En ook meteen super leuk om verder te kijken op jou website!

 47. Avatar

  Ah, écht goede olijfolie is zo’n genot! Doet me denken aan dinertjes in de warme buitenlucht in mediterrane landen. Rozig van de zon & rode wijn. Brood dopend in olijfolie en zeezout. Maar dan écht goede kwaliteit. Zijn immers veelal – om maar in culinaire termen te blijven – niet zo’n azijnpissers als de NL’ers die overal op willen beknibbelen. (OK, daarom staat NL er wel financieel veel beter voor dan die landen maar soit ;-)).

  Olie blijft trouwens wel een dingetje. Jarenlang heb ik olie & boter als ‘verboden product’ aangemerkt (vet was slecht), en gebruikte ik dit nagenoeg niet. Pas sinds afgelopen jaar heb ik deze rigide gedachtes iets meer los kunnen laten. Blijft moeilijk als ze zo verweven zitten in je hoofd, maar will get easier 🙂

 48. Avatar

  Ik hoor eigenlijk vooral vaak over de Italiaanse olijfolie, dus ik ben wel benieuwd naar deze Griekse variant.

 49. Avatar

  Wij gebruiken altijd olijfolie om in te bakken en om dressings mee te maken.
  Dit pakket olijfolie spreekt mij heel erg aan, en lijkt mij dan ook heel leuk om het pakket te winnen. Ik zou er dan ook heerlijke gerechten mee kunnen maken.

 50. Avatar

  Wat zou ik dit pakket graag willen winnen, koken met goede olijfolie om te beginnen. Een (h)eerlijke schotel uit de oven, gaat alle pakjes en zakjes te boven. Makkelijk het pakket compleet, dan zijn we voor het maken van dit recept gereed.

 51. Avatar

  Ik wil heel graag dit recept gaan maken. Olijfolie gaat bij ons bijna overal bij maar ik heb nog nooit bijzondere olie gebruikt.

 52. Avatar
  petra de Bruin

  Griekse olijfolie voor de spaanse baketray met kip; krijgen we toch nog een beetje het vakantiegevoel tijdens de lockdown!
  Europese roadtrip, zijn we volgens mij wel aan toe!!!

 53. Avatar

  Lekker , die Griekse keuken!
  Zo uitgebreid in mogelijkheden dat er steeds wel iets nieuw valt uit te proberen.
  Graag maak ik kans op dit pakket

 54. Avatar
  Anneliese de Waal

  Lijk me heerlijk vooral de Griekse olijfolie zou ik graag willen proberen, doe erg graag mee voor het pakket Groetjes Anneliese de Waal

 55. Avatar

  Griekse gerechten zijn heerlijk! Souflaki, s, moussakka of andere ovenschotels allemaal jammie. Olijfolie is een must ingrediënt! Van dit pakket zouden we graag van genieten. Daarom ..we doen graag mee.

 56. Avatar

  Heel graag doe ik mee met deze winactie en ben heel erg benieuwd naar deze olijfolie.
  groetjes en blijf gezond, Will

 57. Avatar
  Mirjam Hellingman

  Ik ben gek op Grieks eten en een goede olijfolie is daarbij erg belangrijk. Ik maak dus ook graag kans op dit pakket!

 58. Avatar

  Het lijkt mij zo leuk om dit pakket te winnen, leuk om eens te koken met verschillende oliën en dan is het ook nog gezond! De verpakking ziet er ook nog eens super mooi uit, wat dus ook alweer een feestje is om uit de kast te pakken! Echt super leuk!☺️

 59. Avatar

  Deze wil ik graag winnen.. en wij met zijn drieën zijn helemaal gek op alles uit Griekenland. Het eten,zon,zee,strand.

 60. Avatar

  van Andros tot Zakynthos…
  van Avgolémono tot Zoete Kadaïfi
  de Griekse keuken bezorgt me altijd een glimlach
  Ik weet zeker dat deze olie zich in mijn keuken ‘als een vis in het water ‘voelt !

  καλή όρεξη !!

 61. Avatar

  Nu Griekenland niet goed bereikbaar is
  haal ik Griekenland maar in mijn huis via de keuken.
  Zolang ik niet uit het keukenraam kijk ( er ligt sneeuw buiten )
  waan ik mij door de geuren
  in Griekenland. Spijtig genoeg zijn de griekse kruiden en olijfolie bijna op
  dus zal het pakket goed van pas komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders