Romige pasta van courgetti met gamba's - Charlie's Kitchen

Charlie’s Kitchen bestaat gewoon 10 jaar!

Om dit bijzondere jubileum te vieren, bundel ik mijn meest bekeken en geliefde recepten van de afgelopen 10 jaar in mijn derde boek. Dit unieke exemplaar is alléén tijdens de jubileumperiode verkrijgbaar, dus grijp je kans!

Romige pasta van courgetti met gamba’s

courgetti

Toen mijn moeder een jaar geleden verkondigde dat ze nog nooit courgetti had gegeten brak mijn klomp. Nog nooit gegeten? Wat is dat? WAUW! Misschien is het omdat ik een foodblogger ben, dat kan ook. Maar al een tijdje zijn de spirelli’s bij Blokker niet aan te slepen. Nederland eet namelijk massaal courgetti.

Een makkelijke manier om groente binnen te krijgen

Courgetti zijn simpelweg slierten pasta van de courgette. Een stuk magerder, minder koolhydraten en voedzaam! Naast de courgette wordt er tegenwoordig ook vaak pasta gemaakt van zoete aardappel, wortel of pastinaak. Echt ontzettend lekker, ik zal snel een receptje met jullie delen.

Courgetti pasta met gamba's

Romige courgetti met gamba's

Wat heb je nodig:
(voor 2 personen)

  • 2 courgettes
  • 1 avocado
  • 300 gram gamba’s
  • 1 tl geroosterde paprikapoeder
  • 1/2 tl zeezout
  • 2 limoenen
  • 75 gram rucola
  • 2 snufjes peper

Optioneel: verse basilicum

  1. Voor dit recept heb je een spirelli nodig of je koopt bij AH of een andere supermarkt de kant en klare courgetti. Maak slierten van de twee courgettes.
  2. Prak in een bakje de avocado zo fijn mogelijk, knijp het sap van anderhalve limoen erbij en roer goed door.
  3. Maak de gamba’s op smaak met de zeezout en geroosterde paprikapoeder.
  4. Zet een pan op het vuur, ik gebruikte een wokpan, met een beetje kokosvet erin.
  5. Wok de courgetti, voeg de avocado saus toe en roer goed door.
  6. Voeg nu de gamba’s toe en wok deze even 5 minuten mee.
  7. Schep op, beleg de courgetti met de rucola, gamba’s, peper en eindig met een schijfje limoen.

Smullen maar!

Onderaan deze pagina vind je prachtige icoontjes om dit top recept te delen! Maak jij één van mijn creaties? Vergeet mij dan niet te taggen op social media!

Liefs,
Charlie’s Kitchen

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

3 reacties op “Romige pasta van courgetti met gamba’s”

  1. Avatar

    Als ik het recept lees gaan de gamba’s bij de courgetti in de wok. Maar vervolgens lijkt het alsof ze apart gebakken zijn?

  2. Pingback: Courgetti met zeewolf en romige paprikasaus - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders