Red velvet cheesecake brownie - Charlie's Kitchen

Charlie’s Kitchen bestaat gewoon 10 jaar!

Om dit bijzondere jubileum te vieren, bundel ik mijn meest bekeken en geliefde recepten van de afgelopen 10 jaar in mijn derde boek. Dit unieke exemplaar is alléén tijdens de jubileumperiode verkrijgbaar, dus grijp je kans!

Red velvet cheesecake brownie

red velvet, cheesecake, brownie, Valentijnsdag, Valentijn

Het kwijl loopt je al in de mond bij het idee dat je een red velvet cheesecake brownie mag eten toch? Bestaat het? JA! En super simpel te maken, extra leuk met Valentijnsdag!

Tony en ik

Voor dit recept gebruik ik Tony Chocolonely, is dit ook jouw beste vriend? Tony zijn  missie is om met elkaar 100% slaafvrij de norm in chocolade te maken. Om dat te bereiken, volgen zij een routekaart. Hoever dat is en hoeveel impact ze maken zie je op hun site

red velvet, cheesecake, brownie, Valentijnsdag, Valentijn

Ben je klaar voor de red velvet cheesecake brownie?

Wat heb je nodig:
(voor 8 stuks)

  • 1 reep Tony Chocolonely Roos Framboos
  • 200 gram boter 
  • 400 gram kristalsuiker
  • 5 eieren 
  • 150 gram bloem gezeefd
  • 30 gram cacaopoeder 
  • Paar druppels rode kleurstof
  • 1/2 tl zout 
  • 400 gram roomkaas
  • 1 tl vanille essence
  • 120 gram frambozen
  1. Verwarm de oven voor op 170ºC.
  2. Begin met het maken van de brownie. Doe 250 gram suiker met de boter in een kom en klop tot een luchtig mengsel.
  3. Voeg daarna 3 van de eieren een voor een toe.
  4. Breek de Tony Chocolonely reep in stukjes en smelt deze au-bain-marie. Laat een beetje afkoelen als de chocolade gesmolten is.
  5. Roer de gesmolten chocolade, zout en de kleurstof erdoor.
  6. Voeg als laatste de bloem en cacao toe en spatel deze er voorzichtig doorheen.
  7. Houd een kwart van het mengsel achter en schep het overige mengsel in de beklede bakvorm (rechthoekig 20×30).
  8. Ga verder met de cheesecake. Klop in een andere kom de roomkaas met de overige suiker, eieren en de vanille glad.
  9. Verdeel hierna over het chocolademengsel.
  10. Schep hoopjes red velvet browniemengsel op de roomkaaslaag en trek er voorzichtig een vork doorheen.
  11. Leg de frambozen er tot slot op en bak in een voorverwarmde voor 50-55 minuten.
  12. Laat de brownies een nacht afkoelen in de koelkast en snijd daarna in blokken.

Helemaal in de Valentijn sfeer? Had je deze recepten dan ook al gezien? 

❤️ Chocolade dadelhartjes
❤️ Valentijnsdag avocado toast
❤️ Tony Chocolonely aardbeien
❤️  Of deze Valentijnstaart?

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders