Pasta, het is gewoon zo lekker makkelijk. Tegenwoordig heb je zoveel pastasoorten. En dan heb ik het niet eens over spelt of glutenvrij, nee, ook de vorm verschilt. Deze keer gebruikte ik penne!

Varieer elke dag

Ik wissel altijd af en kijk naar de aanbiedingen. Een beetje op het budget letten vind ik belangrijk. Vandaag ging ik voor glutenvrij omdat mijn vriendin kwam eten en zij niet tegen gluten kan.

Een gezonde maaltijd boordevol smaakverrassingen! Maar vooral heel erg makkelijk. Een echte Pasta di Simpel, ook wel eens fijn toch?

pasta, glutenvrije, simpel, sinaasappel

Een super simpele glutenvrije pasta die fris is door de sinaasappel

Simpele pasta

Wat heb je nodig:
(voor 2 personen)

  • 200 gram glutenvrije penne
  • 1 sinaasappel
  • 1 bakje cherrytomaatjes
  • 8 el biologische tomatensaus
  • Verse peterselie
  1. Kook de penne zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Giet af en voeg een scheutje olijfolie toe.
  3. Snijd de tomaatjes in vieren.
  4. Doe de pasta op een bord en knijp per bord een halve sinaasappel uit.
  5. Leg er tenslotte 4 el tomatensaus (warm of koud), de tomaatjes en verse peterselie bovenop.

Optioneel: Ik raspte op het einde nog wat van de sinaasappelschil eroverheen. Een echte Pasta di Simpel die je zowel koud als warm kan eten!