Pasen bij Hema + recept bananenbrood & arretjescake - Charlie's Kitchen

Charlie’s Kitchen bestaat gewoon 10 jaar!

Om dit bijzondere jubileum te vieren, bundel ik mijn meest bekeken en geliefde recepten van de afgelopen 10 jaar in mijn derde boek. Dit unieke exemplaar is alléén tijdens de jubileumperiode verkrijgbaar, dus grijp je kans!

Pasen bij Hema + recept bananenbrood & arretjescake

HEMA, pasen, paasdagen

Dat ik fan ben van de HEMA is geen geheim denk ik zo. Nu het bijna Pasen is mocht ik van mijzelf eens flink Paasshoppen en maakte ik een bananenbrood + arretjescake!

Jij paasei!

Voor de paaseitjes moet je dit jaar echt naar de HEMA. Tientallen smaken en zelfs een nog luxere variant, namelijk de opschep eitjes. Leuk in een mooie cadeauverpakking of natuurlijk gewoon lekker voor jezelf! Door de winkel lopen is echt een hele paasbeleving! Ik kwam thuis met verschillende eitjes, nieuw servies en een paas bakblik.

Paas bananenbrood - perfect voor de brunch!

HEMA, pasen, paasdagen

Wat heb je nodig:
(1 cake) 
➡️ Bakblik van de Hema

  • 200 gram havermeel (of fijngemalen havermout)
  • 4 rijpe bananen (de schil moet al bruine stippen hebben!)
  • 3 eieren
  • 4 tl bakpoeder
  • 1 el koekkruiden (speculaaskruiden of kaneel kan ook)
  • snufje zout
  • 8 pure chocolade paaseitjes van de HEMA
  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Bedek het bakblik met bakpapier.
  3. Hak de paaseitjes fijn.
  4. Meng in een blender de eieren met de bananen goed totdat het een glad mengsel is.
  5. Meng dit met alle droge ingrediënten met een mixer.
  6. Bak de cake 45 minuten en controleer met een satéprikker. De cake is gaar als de prikker er schoon en droog uit komt, als je deze in het midden van de cake steekt.
HEMA, pasen, paasdagen

Recept arretjescake

Wat heb je nodig?

Hoe maak je het?

  1. Doe de eieren met de suiker in een kom en mix in 3 minuten luchtig met een handmixer. Voeg lepel voor lepel al roerend de cacao toe. Smelt ondertussen de boter in een steelpan op laag vuur. Schenk de boter al roerend bij het cacaomengsel. Blijf roeren tot een egaal mengsel.
  2. Hak de paaseitjes doormidden – houd er een paar achter – en meng samen met de koekjes door het chocolademengsel.
  3. Bekleed een cakeblik met bakpapier en schep het mengsel erin. Versier met de overgebleven paaseitjes en eventueel vrolijke sprinkels.
  4. Laat minimaal twee uur in de koelkast opstijven.

Heb je trouwens ook al de recepten voor de paas high tea gezien? DELICIOUS!

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders