Haalden jullie vroeger ook wel eens uit de snoepmachine een Bounty? Zo’n tropische smaak heeft deze overnight oats. Makkelijk te maken en echt een feestje in je kommetje!
Bounty Island
Door mijn jarenlange ervaring als voedingsdeskundige en transformatiecoach weet ik dat een gezond voedingspatroon volhouden voor veel mensen lastig is. Het beste middel is dan ook het eten lekker maken maar ook de ontdekkingsreis LEUK maken. Gezond leven mag FUN ZIJN!
Wat vind je lekker en zou je vaker willen eten?
Maak daar heerlijke variaties in!
Overnight oats die smaakt naar Bounty
Wat heb je nodig voor dit overheerlijke recept van Melissa:
(voor 1 persoon)
- 40 gram glutenvrije havermout
- 1 el kokosrasp
- 75 ml kokos/amandelmelk (niet de volvette kokosmelk, maar uit bijvoorbeeld een Alpro pak)
- 50 gram kokosyoghurt
- 1 tl cacaopoeder (deze van Superfoodies is top)
- 1 el honing/maple syrup
- Meng de havermout met de kokosrasp en cacaopoeder.
- Roer hier de melk, yoghurt en eventueel het zoetmiddel doorheen.
- Zet je bakje voor minimaal 4 uur in de koelkast.
- Roer de volgende ochtend goed door en serveer met vers fruit en wat kokosrasp.
Simpel toch? Maar een feestelijk om je dag mee te starten.
Liefs,
Charlie & Melissa
PS nog meer overnight oats recepten? Probeer deze dan ook eens.