Ik ben dol op nieuwe dingen bestellen, zo heb ik vorige week mijn bankrekening geleegd bij superfoods.nl. Ik kocht o.a. een gezonde maar vooral voedzame Superfoodies Hot Choccie. Vandaag deel ik het recept van overnight oats.

Hot choccie?

Ik ben fan van kunnen genieten zonder schuldgevoel, gewoon een moment voor jezelf. Of het nu in de vorm is van een warme chocolademelk die ik aanmaak met bijvoorbeeld amandelmelk of een overnight oats waar ik deze gezonde variant in verwerk. Er zit geen suiker in, geen soja en geen rare andere middelen. Pure rauwe cacao en natuurlijke smaakmakers als carobe poeder.

Superfoodies Hot choccies, overnight oats

Overnight oats

Wat heb je nodig:
(voor 1 persoon)

Optioneel: 1 el geschaafde amandelen

  1. Doe alle ingrediënten behalve de amandelen in een kom en meng goed. Schenk in een afsluitbare bak en zet minimaal 8 uur in de koelkast.
  2. Serveer de volgende ochtend desgewenst met de geschaafde amandelen.

Je ziet het, zo klaar! Superfoodies Hot Choccies bestellen? Dat kan HIER.

Nog een lekker en gezond ontbijt recept? Wat dacht je van deze groene smoothie?

YES!!! Mijn eigen kookboek!

De afgelopen maanden ben ik achter de schermen keihard bezig geweest met mijn droom: een eigen kookboek uitbrengen. En niet zomaar een kookboek. Een betaalbaar kookboek dat ervoor zorgt dat jij met gemak heerlijke en vooral voedzame maaltijden op tafel krijgt. Dat je smaakpapillen worden verrast en dat jij punten scoort bij degene waar jij misschien voor kookt.

Een boek dat je dagelijks kunt openslaan voor inspiratie, met makkelijke ingrediënten die gewoon verkrijgbaar zijn in de supermarkt. Een boek met genoeg variatie zodat jij voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt, waardoor jij gaat bruisen van energie. En misschien wel het allerbelangrijkste: #ECHTINBALANS!

Wil jij ook met gemak gezonde en lekkere recepten op tafel zetten?

Pre-order mijn eerste kookboek dan hier of klik op de knop hieronder.