Heerlijke nachoschotel uit de oven + WINACTIE! - Charlie's Kitchen

Heerlijke nachoschotel uit de oven + WINACTIE!

Ik kreeg een waanzinnig perspakket opgestuurd van HAK. Het doel was mij te inspireren om vaker bonen te eten. Dat is gelukt en het recept waar ik de meeste reacties op kreeg deel ik vandaag met jullie. Namelijke de HAK bonenschotel met nacho’s. Extra lekker in het weekend met een wijntje erbij 😉

Bonen?

Bonen zijn ontzettend gezond. Ze zijn rijk aan vezels die weer goed zijn voor onze darmwand. En als onze darmwand gezond is dan nemen we onze voedingsstoffen beter op. En juist die voedingsstoffen zijn zo belangrijk voor ons energieniveau en of we lekker in ons vel zitten. Daarnaast zijn peulvruchten/bonen een super vervanging voor dierlijke producten, want ze zitten vol eiwitten.

Extra voordeel is dat, behalve dat ze gezond zijn, bonen en peulvruchten ook nog eens super betaalbaar zijn!

Nachoschotel uit de oven

Wat heb je nodig:
(voor 2 personen)

Optioneel: fijngesneden rode peper, avocado in blokjes, fijngehakte peterselie en een schijfje limoen.

nachoschotel uit de oven, nacho’s, kidneybonen, HAK
 1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
 2. Snijd de paprika, ui en courgette in kleine blokjes. Zet een pan op het vuur en verwarm er een scheutje olie in. Bak de ui op middelhoog vuur glazig, voeg daarna de paprika en courgette toe. Als je van knapperige groenten houdt, bak ze dan 2-3 minuten mee, wil je de groenten zachter houd dan 5-6 minuten aan.
 3. Voeg de zak Hak Kidneybonen Chili toe. Verwarm kort en breng op smaak met zout en peper. Mik het mengsel in een ovenschaal. Leg hier een laagje nachochips – ongeveer de helft – op en maak af met de geraspte kaas.
 4. Zet de schaal ongeveer 10 minuten in de oven (of totdat de kaas is gesmolten). Haal uit de oven en maak af met naar keuze/smaak de peper, avocado, peterselie en/of limoen. Serveer met de overgebleven nacho’s.

Zelf ook een keer zo’n nachoschotel uit de oven maken? Als je onderstaand pakket wint houdt niets je meer tegen. Dus doe mee met de WINACTIE!

WIN een HAK pakket!

nachoschotel uit de oven, nacho’s, kidneybonen, HAK

Met één bonenschotel in stazak krijg je maar liefst ruim 400 gram groenten en peulvruchten binnen!
Ze bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten en zijn op smaak gebracht met kruiden, specerijen en slechts een snufje zout. En geen suikers toegevoegd! Omdat de groenten en bonen door middel van hitte in de zak houdbaar zijn gemaakt, zijn conserveermiddelen niet nodig. Kortom; deze wil je proberen!

Nu was ik ontzettend blij met het pakket dat ik als cadeautje kreeg en heb ik heel brutaal gevraagd of ik ook zo’n pakket onder mijn volgers mocht delen. Het antwoord was JA!

Meedoen is heel simpel!

👉 Laat een reactie achter onder dit artikel waarom jij wil winnen! Volgende week vrijdag maak ik de winnaar van het pakket bekend.

Alles start bij energie

Nog een extra leuk weetje: deze week is namelijk mijn gratis energie-challenge weer begonnen en jij kunt meedoen. Je krijgt vijf video’s om jou te helpen bij het verhogen van jouw energieniveau.

Helemaal GRATIS, hoe tof is dat? 

Opgeven kan door te klikken op de button hieronder of via de volgende link: https://www.echtinbalans.nl/energie-challenge

Liefs,

#TEAMCHARLIE

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

36 reacties op “Heerlijke nachoschotel uit de oven + WINACTIE!”

 1. Avatar

  Ik hou van makkelijk en snel. Met de inhoud van zo’n zakje heb je zo een fijne maaltijd bereid. Er hoeft volgens mij alleen nog maar rijst en wat zout bij. Super.

 2. Avatar

  Wauw wat klinkt dat super simpel, snel gemaakt en goed van smaak.
  Mochten we het niet winnen, dan zelf snel naar de winkel.

 3. Avatar

  Ik zou het zo leuk vinden om te winnen, ben een beetje inspiratieloos geworden wat betreft eten. Dus eet de laatste tijd vaak slecht en hetzelfde. Dus dit winnen is altijd leuk

  1. Avatar

   Leuk! Heb dit nog niet geprobeerd. Ben altijd in om iets nieuws te proberen.. zelfs mijn kinderen vinden het leuk wanneer er regelmatig iets anders dan standaard op tafel staat.

  2. Avatar

   Ik zou graag dit bonenpakket voor mijn kinderen willen winnen. Hopende dat ik ze dan wel enthousiast kan maken voor avondeten met bonen en chips.

  3. Avatar

   Oh ik ben echt gek op nacho’s, maar ik kan vaak met mijn “gekke” recepten hier geen kant op (wat een boer niet kent…) naar door de bonen zullen ze deze zeker wel willen proberen

 4. Avatar

  Jaaa super gaaf! Ik doe mee 😉
  Wil graag meer gaan doen met bonen omdat ze zo gezond zijn en ik zo goed als geen vlees meer eet nu!
  Ben echt mijn voedingspatroon aan het omgooien…!

 5. Avatar

  Ik ben al tijden aan het experimenteren met recepten voor lekkere nachoschotels en dit recept zou ik graag eens proberen omdat het me niet alleen erg lekker maar ook nog gezond lijkt.

 6. Avatar

  Jaa ik zou graag winnen. Ben gek op de zakken van hak! Je kan het met vanalles combineren en je hebt meteen een goede portie groenten binnen. Daarnaast zijn ze ideaal als je weinig tijd hebt. Bij mij staan ze standaard in de voorraadkast !!

 7. Avatar

  Oeee! Wij eten heel graag bonen, momenteel mag ik alleen geen boodschappen doen dus hoe praktisch en leuk zou het zijn als ik dit pakket win :D!

 8. Avatar

  Oooh yasss! Dit pakket is mij op het lijf geschreven! Mensen die bij ons op bezoek komen staan vaak gruwelend naar onze voorraadkast te kijken en vragen vervolgens waarom wij zo veel bonen op voorraad hebben… Mijn man en ik zijn er beiden gewoon dol op! Wij eten elke week wel een keer Chili con carne ofwel de vega variant met zoete aardappel in plaats van gehakt, ook super lekker! Wij hebben een super lekker nacho recept wat het echt heel goed doet bij onze vrienden, maar bonen hebben we er nog nooit in gebruikt. Als we dit pakket winnen probeer ik jouw nacho gerecht graag eens uit om te zien of we ze toch aan de bonen krijgen! Ik weet in elk geval zeker dat wij het heerlijk zullen vinden.

 9. Avatar

  Wij willen winnen omdat we gék zijn op bonen en op makkelijk, ik zzp-er ben in de sport, dus nu nul euro verdien en mijn dochter enthousiast roept “hey mam, bonen met chips als avondeten? Dát wil ik!” Groetjes Marijke en Fem

  1. Avatar

   Ik eet nog veel te weinig bonen, terwijl je er zulke lekkere recepten mee kan maken. En daarnaast ideaal om een snelle en gezonde maaltijd op tafel te zetten na mijn vele diensten in de zorg!

 10. Avatar

  Hoi!
  Ik zou dit pakket graag willen winnen, omdat ik bonen helemaal aan het uitvinden ben in gerechten sinds ik minder vlees wil eten maar de inspiratie wil nog niet helemaal komen dus ik denk dat dit pakket goed kan helpen!

 11. Avatar

  Het lijkt me erg leuk om dit te winnen, omdat wij zeer regelmatig bonen eten. Heerlijk! Extra leuk om dit te winnen: ik woon in Giessen waar de Hak fabriek staat en de familie Hak is ooit begonnen met appelmoes in potten van huis uit! Dat waren neven van mijn oma (zij was ook een Hak)!

 12. Avatar

  Heee!! Ow, wat een heerlijk recept!
  Mijn vriend is gek op mexicaans en ik zou m zo graag extra willen verwennen! Ik kook nooit uit pakjes, maar dit is met natuurlijke ingrediënten.
  Super om eens uit te proberen

  Ik zal eens kijken of ik net zo’n mooie foodfoto als jij kan maken

   1. Avatar

    Jaaa ik houd van bonen…eet vaak een wrap met bonen of een chili of mexicaanse bonensoep. Ze zijn gezond zitten vol proteine en als deze zakken toch gezond zijn…wil ik ze erg graag proberen. Ik probeer zoveel mogelijk zelf te koken from scratch en zo min mogelijk pakjes en zakjes te gebruiken om het zo gezond mogelijk te houden. Maar soms is het stiekem toch wel makkelijk… Dus zou ze graag winnen en uitproberen!

 13. Avatar

  Ik zou graag dit bonenpakket voor mijn kinderen willen winnen. Hopende dat ik ze dan wel enthousiast kan maken voor avondeten met bonen en chips.

 14. Avatar

  Ik heb ze pasgeleden ontdekt.. de zakken van Hak! Altijd standaard in de kast voor noodgevallen dagen of de geen zin in koken momenten!
  Waarom winnen? Omdat ik fan ben? Omdat ik op moment door de Coronacrisis werkloos ben.. gewoon omdat bonen lekker zijn om met maaltijden te variëren.. Om een lekkere en simpele maaltijd met vrienden te eten (wanneer het weer kan en mag)… omdat je twee keer een maaltijd bereid met 1 zal (als je alleen bent)…zo kan ik nog heel wat redenen bedenken

 15. Avatar

  Ik heb ze pasgeleden ontdekt.. de zakken van Hak! Altijd standaard in de kast voor noodgevallen dagen of de geen zin in koken momenten!
  Waarom winnen? Omdat ik fan ben? Omdat ik op moment door de Coronacrisis werkloos ben.. gewoon omdat bonen lekker zijn om met maaltijden te variëren.. Om een lekkere en simpele maaltijd met vrienden te eten (wanneer het weer kan en mag)… omdat je twee keer een maaltijd bereid met 1 zal (als je alleen bent)…zo kan ik nog heel wat redenen bedenken

 16. Avatar

  Wat een onwijs gave actie. Deze pakketten zouden erg welkom zijn. Ik ben nu 36 kg afgevallen in 10 maanden tijd door op mijn voeding te letten en zou deze bonenpakketten graag willen uitproberen.

 17. Avatar

  Jaaaaa!! Deze wil ik zo graag winnen Ben er dankzij een EMB test (gezien op jouw insta destijds) dat ik intolerant ben voor lactose, koemelk en soja en sindsdien de weg kwijt met hoe ik aan eiwitten kom, zeker omdat ik minder vlees was gaan eten.. Dit zou mega helpen

 18. Avatar

  Met de zakken van Hak wil mijn puber graag koken. Hij maakt de lekkerste Chili met de kidneybonen Chili. Konoflook, ui, rode peper en komijn aanfruiten, 2 stazakken, Hak erbij. goed doorwarmen verse spinazie erdoor en de wraps vullen. Bestrooien met kaas en nog even de oven in, zijn favoriete gerecht! Rest van de zakken zijn we nog niet mee bekend… wel rooster ik vaak kikkererwten en gebruik linzin in curry en soepen maar nooit uit de zakken van Hak. Enige voordeel van Corona is dat we alle tijd hebben om samen te koken!

 19. Avatar

  Ahhh wij zijn thuis gek op nacho’s. En met kinderen die thuis zitten en wij die beiden gewoon door werken hebben we op vrijdagmiddag wel zin in iets makkelijks, maar wel lekker! Dit zou erg welkom zijn 🙂

 20. Avatar

  Oh dit lijkt me leuk om te proberen! Heb nog 2 zakken nachos liggen die ik niet zomaar wil opeten, dus deze combi spreekt me zeker aan

 21. Avatar

  Nu 4 wk na de bevalling nog een veel te laag Hb, bonen zijn dus erg goed voor mij. En met nu toch minder tijd zou zo’n pakket ideaal zijn.

 22. Avatar
  Loes RUIVENKAMP

  O deze wil ik heel graag winnen! Ik maak met deze HAK bonen al vaak een soort Chili con carne. Mijn kleinkinderen zijn er gek op. Maar met macho’s lijkt me ook heel lekker, vooral nu het we naar beter weer gaan. Ik hoop dat ik dan heel snel weer voor de hele familie zal,kunnen koken.

 23. Avatar

  Ik wil dit pakket heel graag winnen!! Omdat.. Mijn vriend echt niks lust MAAR hij houdt wel van bonen mix en nacho’s! Ik wil daarom heel graag dit pakket winnen zodat ik een keer iets op tafel kan toveren wat hij wel lekker vindt!

 24. Avatar

  Hai ,
  Ik wil ook echt vaker bonen eten omdat ik weer hoe gezond Ze zijn maar man en kids werken me echt tegen
  Dus dit wil ik dolgraag proberen !!! Denk dat ze dit echt heerlijk gaan vinden !!
  Marjella

 25. Avatar

  Ik maak graag gerechten met de bonenschotels van Hak. Een snelle, smaakvolle chili con carne op tafel. Geen probleem!

 26. Avatar
  Melanie Huyghe

  Ik wil heel graag gezond koken voor mijn Griekse man. Hij groeide op met rijst, bonen en linzen en eet ze supergraag. Hoe tof is het dan om ook nog snel en origineel uit de hoek te kunnen komen ???!!!

  1. Avatar

   Wat een super gaaf pakket! Gezond maar toch snel een lekkere maaltijd op tafel, dat zou ik heel graag willen winnen ❤

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders