Nacho's uit de oven met pulled chicken en zoete aardappel - Charlie's Kitchen

Charlie’s Kitchen bestaat gewoon 10 jaar!

Om dit bijzondere jubileum te vieren, bundel ik mijn meest bekeken en geliefde recepten van de afgelopen 10 jaar in mijn derde boek. Dit unieke exemplaar is alléén tijdens de jubileumperiode verkrijgbaar, dus grijp je kans!

Nacho’s uit de oven met pulled chicken en zoete aardappel

naco’s uit de oven, pulled chicken, zoete aardappel

Deze nacho’s zijn een echt weekendrecept en natuurlijk mag een koud biertje niet ontbreken. Of ga je liever voor een glas wijn? Deze nacho’s uit de oven met pulled chicken en zoete aardappel zijn nog voedzaam ook. Dat noemen wij echt in balans!

Paprika feest!

Paprika’s in alle kleuren maken je gerecht niet alleen veel leuker en vrolijker, maar vooral veel gezonder en voedzamer. Deze gekleurde kanjers zijn namelijk echt een vezels- en vitamine C bommetje. Wordt jouw lichaam heel blij van. Goed voor je energieniveau en stoelgang!

nacho’s uit de oven, pulled chicken, zoete aardappel

Nacho's uit de oven met pulled chicken, zoete aardappel en paprika!

Wat heb je nodig:
(voor 2-3 personen)

  • 800 gram zoete aardappel, geschild
  • 1 groene paprika
  • 1 rode paprika
  • 1 oranje paprika
  • 2 lente-uitjes
  • 400 gram pulled chicken (*)
  • 4 el BBQ saus naar keuze (wij gebruikten the Original van Smokey Goodness).
  • 75 gram belegen Beemsterkaas
  • 2 – 4 handen tortillachips naturel

Optioneel: guacamole, limoen en tabasco (dikke aanrader!)

(*) Heb je nu geen pulled chicken? Bak dan 400 gram kippendijen voor 25 minuten in een braadpan met wat peper en zout op middelhoog vuur in een beetje olie. Dan kun je de kip met twee vorken zo uit elkaar trekken.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de zoete aardappel in dobbelsteentjes. Meng met een beetje olie, doe in een ovenschaal en zet voor 40 minuten in de oven.
  3. Ontdoe de paprika’s van de zaadlijsten en snijd in kleine blokjes. Snijd ook de lente-ui in ringetjes.
  4. Haal de zoete aardappels uit de oven. Doe hier de pulled chicken en paprika bij. Meng goed met de barbecuesaus. Strooi de kaas erover en zet de schaal voor nog 15 minuten in de oven op 180 graden.
  5. Strooi tot slot de tortillachips erover en zet terug voor 3 minuten op 180 graden.
  6. Maak tot slot af met de lente-ui en eventueel een beetje tabasco. Serveer met een partje limoen.

Het ziet er niet alleen lekker uit, het is ook heerlijk! En als je nog niet genoeg hebt van gerechten met nacho’s kun je dit ook proberen!

Liefs,
#TeamCharlie

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders