Mijn favoriete producten van Inika + kortingscode - Charlie's Kitchen

Mijn favoriete producten van Inika + kortingscode

Mijn favoriete producten van INIKA Organic voor jou op een rij. Wat zo fijn is aan INIKA is dat het helemaal natuurlijk is, mijn huid is zo verbeterd en iedereen geeft complimenten over mijn make-up. Mijn favorieten op een rij plus een kortingscode voor jou zodat je zelf ook INIKA kan testen!

Inika Radiant Glow

Inika, make-up, favoriete

Als je vaker op mijn site kijkt, of mij volgt op Instagram, dan weet je dat energie voor mij ontzettend belangrijk is. Een energieke huid is een mooie stralende huid (helemaal als je 35 bent 😉).

Ik heb mijn hele leven al een gevoelige huid gehad en alles wat ik er opsmeerde om net even dat puntje op de i te zetten voelde als verstikking aan. Totdat INIKA op mijn pad kwam, al zeker 2 jaar terug. Toen heb ik het zelf uiteraard gewoon eerlijk en nu, na 2 jaar, is dit een samenwerking geworden. Ik krijg niet betaald om dit artikel te schrijven, wel mag ik een kortingscode aan jou geven en zelf daarvoor mijn nieuwe make-up halen indien nodig. Wij (Suzanne van Biocareonline.nl) girlbosses supporten elkaar omdat we 100% geloven in de boodschap die wij delen!

Ik gaf mijn huid direct een gezonde energieke stralende glow met deze vochtinbrengende crème, primer & highlighter ineen!

Dit all-in product (zo zie ik het echt) voedt mijn huid terwijl het mij ook nog mooier maakt.  

De GLOW bestel je hier!
👉🏻 Kortingscode = CHARLIE10

Kijk zelf maar!

Geen pandabeer oogjes meer voor Charlie!

Inika, make-up, favoriete

MINDBLOWING!

Echt oprecht – ik deel hieronder nog een foto – jaar in jaar uit heb ik alle soorten mascara’s geprobeerd. Ik had altijd twee problemen. 

  1. Ik ben nogal een blij-ei en van al dat lachen en knijpen met mijn ogen had ik altijd zwarte vegen onder mijn ogen. 
  2. Ik heb gevoelige ogen dus om de haverklap een ontstoken oog. Om gek van te worden!

Totdat ik als tip van iemand op mijn Instagram kreeg om een natuurlijke mascara te gebruiken. Hmmm… werkt dat?

 

JA DUS!

Ik gaf mijn wimpers direct meer lengte & volume met deze vegan formule met 100% natuurlijke ingrediënten. Deze Long Lash Mascara van INIKA is verrijkt met gecertificeerde biologische ingrediënten voor gezonde wimpers en dus een FANTASTISCHE uitstraling!

So you know: 
Deze mascara is 100% natuurlijk, biologisch & veganistische mascara. Dierproefvrij & halal gecertificeerd, versterkt je wimpers (maakt gezonder) en stimuleert ook nog je wimpergroei. Geen grapje – ik gebruik deze al 2 jaar en ben mega fan. Ik overleef er zelfs mijn festivals mee 😂 en dat is knap!

Ook belangrijk:
>> Verpakt in een duurzame & recyclebare verpakking.
>> Vrij van microplastics, alcohol, parfum, parabenen en chemische ingrediënten.

Koop hier mijn favoriete long lash maskara.
👉🏻 Kortingscode = CHARLIE10

KIJK MIJN WIMPERS... SERIEUS!

INIKA MINERAL BLUSH PUFF POT​

Dit maakt het mijn make-up echt af! En ik snap wel dat deze 100% natuurlijke, biologische & veganistische blush (niet op dieren getest!!!) een award heeft gewonnen. Deze natuurlijke blush is zo gemakkelijk aan te brengen door de puff pot en bevat een spiegeltje, ideaal voor op mijn feestjes. Mijn redder in nood als ik even extra wil shinen 😉

Inika, make-up, favoriete

Ook deze beauty heeft mooie eigenschappen

  • Zachte, natuurlijke kleuren.
  • Geeft natuurlijke glow voor een stralende look.
  • Handige applicator & spiegel, ideaal voor onderweg.
  • Super easy in gebruik.
  • Ook voor een gevoelige huid.
  • INIKA is het eerste plastic-neutrale cosmeticamerk ter wereld! 
  • Verpakt in een duurzame & recyclebare verpakking.
  • Vrij van microplastics, alcohol, parfum, parabenen en andere chemische ingrediënten.

Bestel hier de Blush
👉🏻 Kortingscode = CHARLIE10

Inika lip serum

Voed jij jouw lippen? Jarenlang gebruikte ik standaard Labello. Ruikt lekker en smeert fijn – maar ik kon niet meer zonder.  Nu gebruik ik deze voedingsrijke behandeling van INIKA Organic voor mijn lippen en wat een verschil. Dit lipserum zit vol 100% natuurlijke, plantaardige ingrediënten zoals vitamine A & E om de lippen intensief te voeden en te herstellen! 

Lees hier meer over het serum

Check hier alle lippenstift opties van INIKA!
Kortingscode = CHARLIE10

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders