Mijn favoriete kerstproducten van de Hema + winactie - Charlie's Kitchen

Mijn favoriete kerstproducten van de Hema + winactie

favoriete kerstproducten, HEMA, winactie

Daar stond ik dan in de HEMA met mijn kerstspullen. Klaar om mijn huis te versieren en zo lekker in de kerstsfeer te komen. Vandaag deel ik mijn favoriete kerstproducten van de HEMA!

En ik heb weer een toffe winactie!

favoriete kerstproducten, HEMA, winactie

Ik vind het zo ontzettend tof dat ik met mijn favoriete winkel een samenwerking heb… met de HEMA dus! 

Ik kom graag bij de HEMA voor make-up, bakspullen, verse producten en uiteraard de HEMA worst. Maar ook voor ondergoed, sportkleding, kaarsen, versiersels, WIJN! en schrijfboekjes. Je leest het al, de HEMA heeft alles wat mijn hartje begeert. 

Onderaan dit artikel vind je de winactie!

favoriete kerstproducten, HEMA, winactie

Daar gaan we dan!

favoriete kerstproducten, HEMA, winactie

De gelukskoekjes uit het Kerst en lekkers assortiment zijn gewoon te leuk voor onder de kerstboom! Maar ook leuk om in de kerstboom te hangen en er af en toe eentje uit te halen. Nog beter, maak er een hot choccie bij!

favoriete kerstproducten, HEMA, winactie

Want de Hot Choco bom van de HEMA is elk jaar weer zoooo lekker, daar horen gewoon marshmallows bij en een gelukskoekje 😀

favoriete kerstproducten, HEMA, winactie

De lekkerste koekjes voor het koekiemonster!

favoriete kerstproducten, HEMA, winactie

Dit 200 ml flesje spread the sparkle is super cute EN lekker! Een cava om te geven of te delen tijdens kerst. De Copa Sabia Reserva Brut heeft een rijping van minimaal 15 maanden in de fles (waar andere merken maar 9 maanden rijpen) en is daardoor extra sprankelend. HEMA is trots op deze Reserva. 

favoriete kerstproducten, HEMA, winactie

De tafel met kerst moet er natuurlijk wel waanzinnig uitzien, dus ik ging op zoek naar decoratie. Ik koos voor deze tafelbedekking omdat die mooi bij mijn gouden boom past die in de huiskamer staat!

favoriete kerstproducten, HEMA, winactie

Hoe tof is dit?

Geen idee wat je wil maken met kerst? Ik heb twee menu’s voor je klaarstaan, een wat gezondere en een iets meer in balans menu. Klik hier en hier voor de menu’s en koop hier de menukaartjes voor op tafel!

favoriete kerstproducten, HEMA, winactie

Winner de winnerdewin?

Meedoen is zeer simpel!
Laat een reactie achter onder dit artikel (goed naar beneden scrollen 👇🏻👇🏻). De winnaar krijgt 20 december mail!

Liefs,
Charlotte

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

29 reacties op “Mijn favoriete kerstproducten van de Hema + winactie”

 1. Avatar

  Wat een super leuke win actie weer. En Hema is zo’n fijne winkel en hebben veel fijne producten te koop.
  Love Hema
  Fijne feestdagen

 2. Avatar

  Wat een super leuke actie. Kan ook altijd goed slagen bij de Hema. Je hebt me in ieder geval wat ideeën gegeven die ik van de week nog even ga halen voor onder de kerstboom.

 3. Avatar

  Ik kom elke week wel bij HEMA ik woon er naast of t nu kleding, thee, wat lekkers of make-up is.. of gewoon leuke cadeautjes daar slaag ik altijd .
  Wat een leuke spulletjes heb je uit gezocht wordt er helemaal blij van

 4. Avatar
  Donna Rensen - van sermond

  Wat een leuke actie ! Ik kom ook graag bij de Hema, heerlijk even snuffelen tussen de leuke dingen.
  Gisteren nog enige cadeaulabels en kerstservetten gekocht, en voor me kleine meid een haarspeldje met een rendier. Echt zo schattig!
  Ook de baby kleding is van top kwaliteit.
  En natuurlijk de heerlijke taarten
  Echt een super leuk artikel.
  Alvast hele fijne kerstdagen , groetjes donna

 5. Avatar
  Anneke de Vries

  Mijn favoriete HEMA product? Pfff je kunt beter vragen wat vind je niet fijn van de Hema! Maar oké, de Hema tompoucen vinden we heerlijk, de Hema taarten, of een bakje koffie bij de Hema, het eten bij de Hema, de broodjes van de Hema, de flesjes drinken in het restaurant van de Hema, de vleeswaren van de Hema, de rookworst, en dan heb ik het alleen nog maar over het eten he? De chips, de chocola moeten we ook niet vergeten trouwens!
  Verdere favorieten? De handdoeken, beddegoed en kleding, speelgoed pennen en stiften enzenzenz ik kan niet stoppen maar doe het maar wel! Wij zijn Hema fans dat zien jullie wel!

 6. Avatar

  Mijn favorieten van de hema zijn de make-up spullen en nagellakjes maar ook hun etenswaren zijn superlekker. Meestal kan ik ook goed slagen bij de journal spulletjes. Beddengoed heb ik ook van de hema, heerlijk slapen!

 7. Avatar

  Ik kan de Hema niet in zonder iets te kopen!
  Er is altijd wel iets wat ik MOET hebben!
  Favoriete eyeliner, sokken en ondergoed,.. erg gevoelig voor alles met een leuk printje, kussenhoesjes, beddengoed!
  Hotdogkit gaat ook vaak mee, thuis genieten van een echte Hema hotdog!
  Hema blijft voor mij top!!

 8. Avatar

  De leukste hebbedingetjes , en leuk servies voor je super kerst menu presentatie ! Kan er altijd heerlijk struinen !

 9. Avatar

  HEMA maakt mij blij . Kleding, make up, eten, drinken, personeel etc. Iedereen slaagt er wel voor iets leuks! Ik snap je samenwerking wel!

 10. Avatar

  WhoopWhoop wat een geweldige actie ik doe heel erg graag mee superrrr leuke spulletjes je kan van alles vinden Bij Hema. De lekkerste rookworsten tot kaarsen,ondergoed,schrijfspullen enz ik kom er ook graag al jaren. Fijne feestdagen iedereen

 11. Avatar
  Roshanie Dianda

  Wowiii superleuk, ben echt al tijden niet meer bij de Hema geweest en weet niet of dat nu wel verstandig zou zijn. superleuk dit!!

 12. Avatar

  Hooi! Ik zag het al voorbij komen op fb! Super leuk! Mooie samenwerking! Zelf bij de Hema gewerkt dus ik ben fan! Ik doe graag mee om mijn familie te verrassen! Vooral mijn oma en moeder zijn Hema-fanaten!

 13. Avatar

  Whooohooo!! Jij hebt de kerst vibes zeker gevonden.. ik doe onwijs graag mee, Hema heeft zo’n super leuk assortiment!!

  Alvast hele fijne en mooie feestdagen en ik wens je een heel mooi, gezond, positief en gelukkig 2022!!

 14. Avatar

  De favoriete winkel van mijn dochter en van mij! Altijd leuke dingen waar je blij van wordt. Super leuke winactie weer!

 15. Avatar

  Zulke leuke hebbedingetjes heeft de Hema altijd! Ook in dit pakket, zoals het miniflesje en de fortune cookies! Ik doe dus heel graag mee om kans te maken op deze finishing touches voor de feestdagen

 16. Avatar

  Om het idee van mijn dochter (6 jaar) nog leuker te maken na vanavond; Mam, zullen we onze eigen kerstpakketten maken met allemaal lekkere dingen? Komt dit pakket van de Hema helemaal van pas 😀

 17. Avatar

  Jaaaaa zo’n leuke winactie! Op mijn weg naar de supermarkt kom ik langs de Hema en ik MOET altijd even naar binnen, ook als ik niets nodig heb. Maar het is ook echt mijn go-to winkel voor snoep, kleding voor mijn dochter, hippe kerstballen en nog veel meer. Ik wil heeeel graag winnen! 😀

  Groeten, Caroline

 18. Avatar

  Nou, super super super leuk! Ik word helemaal hebberig van al die leuke, lekkere en vrolijke Hema spulletjes . Heel graag waag ik ook een klein kansje! ⭐️✨

 19. Avatar

  Woehoee who doesn’t love Hema?! Als ik er met de kids binnenloop wordt er altijd wat mn mandje ingegooid. Maar deze kerstspullen zijn voor mij ook moeilijk te weerstaan

 20. Avatar

  Wie houd er niet van Hema? Hema heeft zulke leuke dingen! Ik word altijd zo blij van al die leuke hebbedingetjes en al die vrolijke kleuren die ze altijd hebben ! Ik ga altijd even naar binnen om te kijken wat voor leuks ze weer hebben

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders