Mijn allereerste kookboek: Charlie's Kitchen nu verkrijgbaar! - Charlie's Kitchen

Mijn allereerste kookboek: Charlie’s Kitchen nu verkrijgbaar!

             

Je leest het goed; mijn allereerste kookboek is nu verkrijgbaar!!! En niet zomaar een kookboek. Dit in de energie en balans bijbel die je graag mee naar bed neemt. In dit artikel laat ik je stiekem alvast wat beelden zien en vertel ik je waarom dit prachtige boek niet mag ontbreken in jouw keuken!

Recepten voor meer energie

Ik vind dit toch zo spannend om te delen. Mijn allereerste kookboek. Wie had dat gedacht 4 jaar geleden toen ik mijn eerste foto poste op Instagram. Ik kon toen nog niet vermoeden dat dit op een dag mijn werk zou zijn. Wie had ooit gedacht dat ik een boek zou schrijven. Ik mag mijzelf auteur noemen. Klinkt best spannend eigenlijk haha!

Charlie’s Kitchen, boek, mijn allereerste kookboek

CHARLIE’S KITCHEN is dé energie-balansbijbel in de keuken. Tijdens mijn burn-out leerde ik alles over goed voor je lichaam en geest zorgen en heb ik het tot mijn missie gemaakt om anderen te helpen aan een energiek leven #echtinbalans waarin genieten voorop staat.

De keuken speelt hierin een centrale rol met lekkere, snelle, voedzame en makkelijke maaltijden die ervoor zorgen dat je genoeg brandstof gedurende de dag hebt. 

Maar de keuken is ook de plek om te verbinden, te leren, te genieten en goeie gesprekken te hebben.

Daarom vind je in mijn boek vele tips en simpele praktische oefeningen die jou helpen aan meer energie, rust in je hoofd, rust in je lichaam en meer balans in je leven. 

De keuken is een magische plek!

Charlie’s Kitchen, boek, mijn allereerste kookboek

DÉ ENERGIE-BALANSBIJBEL IN DE KEUKEN: 

 • De beste manier om een gezonden lekker eetpatroon te ontwikkelen is door gewoon te dóén: uittesten, aanvullen en ontdekken wat voor jóú werkt. Ieder lichaam en ieder leven is anders. Daarom mag je lekker gaan voelen en ervaren.
 • Kies voor voedsel (brandstof) waar je lichaam (motor) blij van wordt. Bij ieder recept geef ik aan wat de invloed is op je energie- en balansniveau.
 • Leer beter luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft. 

Een nieuwe leefstijl ontdekken should be FUN!

Charlie’s Kitchen, boek, mijn allereerste kookboek

Blader door het boek en voel de energie!

Mijn allereerste boek biedt 70 voedzame gerechten die in no time op tafel staan en eenvoudig te bereiden zijn met ingrediënten die in elke supermarkt verkrijgbaar zijn. Makkelijk, hou ik van 😉

De recepten bevatten een mooie mix van vlees, vis, vega en vegan. Van ontbijt, lunch en diner tot tussendoortjes en mijn guilty pleasures voor de balans.

Verder deel ik ook mijn basis boodschappenlijstje en een handige mealplanner. En met heel veel liefde geef ik allerhande informatie, inspirerende quotes en vooral heel veel praktische tips/oefeningen. Zodat jij direct aan de slag kan en jouw energieniveau weer snel stijgt!

Charlie’s Kitchen, boek, mijn allereerste kookboek

Het boekt geeft een frisse nieuwe energie!

Dit zeggen anderen over mijn boek:

“Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!” – Michael Pilarczyk

“Charlotte is een creatieve duizendpoot. Met dit boek laat zij zien dat gezond eten helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn”
— Liefs Pauline Weuring (Uit Pauline’s Keuken)
 

” Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Mij energiek en fit voelen vind ik belangrijk. Ik vind het een boek waarvan ik denk‘ dit kan ik ook maken”. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!

— Lienke de Jong — Dear Good Morning

Dit wil je niet missen in de keuken!

Daarom deel ik hier met alle liefde link waar je mijn boek kan bestellen (HIER DUS)

Als je het mij vraagt echt een cadeautje voor jezelf, maar ook voor je vrienden, familie of gezin. De gerechten stralen door alle kleuren, jij straalt omdat het makkelijk te maken is (ja, jij kan dit ook!) en je gaat over op fijne energie. Ik zeg win-win!

Laat je mij weten als je mijn boek hebt gekocht?
Deel het op social en tag mij vooral, anders zie ik het niet. Vind ik megaaaa tof!

Ik wil weten wat je maakt en wil vooral weten hoe erg je genoten hebt!

WINNAARS hebben mail gehad!

Je leest het goed! Tussen 16 en 23 oktober heb jij de kans om mee te doen.

Ik geef in totaal 3 boeken weg!!!!

Meedoen is simpel, laat een reactie achter onder deze blog waarom jij wil winnen!

Winnaars worden voor 26 oktober bekend gemaakt!

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

90 reacties op “Mijn allereerste kookboek: Charlie’s Kitchen nu verkrijgbaar!”

 1. Avatar

  Wil heel graag een poging wagen hem te winnen en in huis te krijgen ! Volg je sinds ik na mijn tweede een postnatale depressie heb gehad . Nu anderhalf jaar later gaat het de goede kant ik en sinds twee maanden goed op mijn voeding aan het letten ! Niet om af te vallen maar voor de energie . Jou boek past nu zeker in mijn levensstijl 🙂

  1. Avatar

   Gefeliciteerd!!! Je eerste boek, wat een prestatie! Mijn prestatie behalen is zodra ik nieuwe ideeen heb en geïnspireerd wordt voor diverse maaltijden. Gezond eten is voor mij en mijn ziekte onwijs belangrijk alleen kom ik er zelf vaak niet helemaal uit. Ik denk dat jij mij daar heel goed bij kan helpen. Ik doe dus erg graag mee met de win actie!! ❤️

 2. Avatar

  Hi Charlotte, heel eerlijk moet ik bekennen dat ik je boek al heb gekocht! Mooi en fijn boek met makkelijk te maken recepten! Ik zou graag toch kans maken om het boek te winnen voor een vriendin van mij, die is op zoek naar meer energie en een goede balans en denk dat zij veel aan jouw boek kan hebben
  Ik zou het haar graag cadeau doen!

 3. Avatar

  Ik doe mee! Heb best veel energie☺️, maar in de avonden níét..Paar easy ideetjes qua avondeten zou ik leuk vinden

 4. Avatar

  Wauw super vet! Knap gedaan! Ik doe graag mee met de actie, mijn doel dit jaar was meer in balans te zijn en daar helpt jouw boek zeker bij!

 5. Avatar

  Meer energie en balans dat ben ik zeker nu op zoek naar!!
  Heb mijn de laatste tijd erg weggecijfert.
  En dat is lichamelijk en mentaal te merken.
  Ik ben ontzettend benieuwd naar het boek en wat het mij kan brengen!!

 6. Avatar

  Zou graag meer in balans met mijzelf willen komen. Gerechten maken die lekker zijn en ook nog gezond. Zou het dus super graag voor mezelf willen winnen.

 7. Avatar

  WAuw je eigen kookboek die wil ik zeker wel winnen!! Lijkt me heerlijk om gerechten te maken om weer wat energie te krijgen en dan gelijk voor me vader te koken … vitamines en engergie kunnen we nu wel gebruiken ik kan wel koken naar denk dat ik heel veel lekkers uit dit boek kan halen… na een klote tijd even weer wat leuk! Hoop dat ik win!!!! (En anders ga ik hem gewoon bestellen!)

 8. Avatar

  Wat zou het leuk zijn dit boek te winnen. Met 2 dochters van 15 en bijna 11 met rondvliegende hormonen, die enorme weerslag hebben op hun lijf, en de onregelmatige werktijden van mijn man en mij is dit boek echt een uitkomst. We houden allemaal van lekker en vers eten, maar soms lukt dat even niet. Het zou zo fijn zijn om meer balans te kunnen aanbrengen in de maaltijden. So fingers crossed

 9. Avatar

  Ik heb je boek al mogen inzien bij mijn dochter en wil deze heel graag voor mijzelf winnen. Ik ben geen keukenprinses maar jouw recepten en handvatten zullen mij zéker verder helpen in mijn afval proces.

 10. Avatar

  Ik ben zo ontzettend moe en wat zou ik graag jou boek als hulpmiddel willen gebruiken om mijn energie level weer op te schalen. Als ik dit zelf moet gaan doen dan zie ik door de bomen het bos niet meer en kies ik toch voor het makkelijke en ongezonde. Bij het zien van bovenstaande pagina’s uit je boek word ik vrolijk en heb ik zin om aan de slag te gaan.

 11. Avatar

  Via iemand anders hier terecht gekomen. Zij was zeer positief over jouw methode. Ik ben 22kg afgevallen, maar zou met jouw methode graag nog de laatste kilo’s voor een gezond gewicht willen afvallen. Ik ga duimen.

 12. Avatar

  Hi Charlie, nogmaals gefeliciteerd met je mooie boek. Helaas heb ik hem nog niet,ivm de financiën. Ik zit al 3 jaar in de ziektewet en heb 2 huisdieren die de afgelopen maanden heel erg ziek waren en daardoor honderden euro’s kwijt was. Je boek is helemaal niet duur, maar voor nu komt het mij helemaal niet uit. Maar wat ben ik toch nieuwsgierig naar je boek en heerlijke recepten. Ik zit in een intensief therapietraject en daardoor best wel moe, en zou door middel van je recepten, weer wat meer energie willen voelen

 13. Avatar

  Wat een prachtig boek zeg kan wel.wat energie en tips gebruiken nu ik in de overgang zit om heerlijk met mijn dochters die ook gek zijn op koken in de keuken te staan

  Groetjes Sandra v Kol

 14. Avatar

  Wat ontzettend leuk, je eerste kookboek! Ik volg je al jaren en ben een ontzettende foodie, dus het lijkt me heel leuk om door je boek te bladeren maar vooral ook om allerlei receptjes zelf te gaan maken ik zal ze dan ook zeker uitproberen (en posten met uiteraard alle credits naar jou)! Liefs, Valerie

  1. Avatar

   Hoi Charlie, ik wil heel graag jouw boek winnen! Waarom??? Omdat jij gewoon the best coach bent die ook nog eens heel veel van voeding weet een heerlijke recepten maakt. Daarom!

 15. Avatar
  Rianne van Rooij

  Hoi, ik doe heel graag mee om een kookboek te winnen. Heb sinds 10 maanden een te trage schildklier, hiervoor een te snelle, zit in de overgang en ben nog steeds aan het herstellen van corona. Dus zeker gezond eten en meer energie kan ik en de rest van mijn gezin zeker wel gebruiken

 16. Avatar

  Ik ben heel erg benieuwd! Met een zoontje van 15 maanden en zelf een drukwerkende moeder met een man die van ma tot vr. weg is voor zijn werk. Heb ik amper tijd om zelf wat lekkers en gezonds te bedenken voor mij en de kleine. Ik kan wel wat inspiratie gebruiken. En wat meer energie kan geen kwaad

 17. Avatar

  Nieuwsgierig naar je boek! Ik ben op zoek naar frisse, nieuwe energie. Wie weet overtuigt dit boek mij om deel te nemen aan het echt in balans programma.

 18. Avatar
  Dianne Kapteijns

  Wauw! Leuke actie! Ik doe graag mee zodat ik kan genieten van je nieuwe boek en heerlijke recepten kan maken!

 19. Avatar

  “dé energie-balansbijbel”, wat klinkt dat goed. Gezond leven in het algemeen en gezonde voeding in het bijzonder, heeft voor mij hoge prioriteit. Ik ben dol op kookboeken omdat ik daar enorm veel inspiratie uit kan halen, maar kookboeken met de nadruk op het gezonde, dat vind ik wel een belangrijke pre. En ja, ik kan natuurlijk prima terecht op internet (en zeker op deze site) wat geschikte recepten betreft. Maar ik heb ze liever gebundeld. Tenslotte: ik kan zeker een portie energie gebruiken!

 20. Avatar

  Heeey lieve Charlotte, ik volg je al jaren met veel plezier. Zo tof hoe jij gegroeid bent de afgelopen jaren en hoeveel inspiratie en motivatie je me gegeven hebt. Het zou dan ook onwijs tof zijn om jou kookboek in mn kast te mogen hebben, waardoor ik nog vaker van je kan genieten!!

 21. Avatar
  Sophie Bakkenes

  Wauw gefeliciteerd met je 1e boek
  Volg je al lange tijd voor je lekkere en makkelijk te maken recepten
  Met dit boek krijg ik weer nieuwe inspiratie ook voor mijn moeilijke eters hier aan tafel.
  Dus nu heel hard duimen dat ik de gelukkige wordt

 22. Avatar

  Vaak vermoeid en dagelijks pijn is het soms een opgave om de dag door te komen. Jouw filmpjes, vol eerlijke emoties, geven weer een boost om de dag door te komen. Met jouw motivatie in een boek hoop ik meer energie te krijgen

 23. Avatar

  Gefeliciteerd met dit prachtige boek, die ik heel graag zou winnen om na een lange ziekteperiode meer energie te krijgen… Ik heb weer zin om aan de slag te gaan door jouw aanstekelijke energie die vast ook van je boek afspat.

 24. Avatar

  Zou graag Je boek willen winnen omdat ik last heb van lipoedeem en ik graag wat zou willen afvallen om beter in mijn vel te zitten ben nu al bijna 20 jaar intens moe de hele dag.

 25. Avatar

  Ik ga een poging doen je boek te winnen. Herstellende van burnout nr 2…
  Ik weet wat goede voeding kan doen voor je energie en je stemming. Ik kan het best zelf bedenken en uitpluizen , de kennis is er.
  Maar op dit moment ontbreekt me de energie en kan ik wel wat inspiratie (en stiekem vooral kant en klare oplossingen) voor snelle feelgood recepten gebruiken. Ik hoop ook op goede vegan recepten want shit wat is dat lastig alle vitaminen, mineralen en eiwitten binnen te krijgen zonder overload aan koolhydraten.
  Help!

 26. Avatar

  Ik kook vaak hetzelfde en wil wat anders eten. Gezond en makkelijk. Ik hoop inspiratie uit het boek te halen en mijn gezin lekkere maaltijden voorschotelen.

 27. Avatar

  Wat gaaf, je eigen ‘inspiratieboek’ want dat lijkt het mij. Ik ben een beetje inspiratieloos en na een huis opknappen en verhuizen en een ander huis leeghalen naast werken en alle andere dagelijkse dingen een beetje energieloos. Dit boek lijkt mij een uitkomst!!!

 28. Avatar

  Het is niet altijd makkelijk om gezond, gevarieerd en lekker te koken als bourgondisch bent aangelegd (net als de rest van mijn gezin) dus ik ben heel erg benieuwd naar je kookboek!

 29. Avatar

  Meer balans in je leven, wie wil dat nu niet in deze”rare” tijd? En in de keuken kan ik wel wat hulp gebruiken.
  Jouw boek zou ik dus graag winnen om wat inspiratie op te doen.

 30. Avatar

  Ik ben heel benieuwd naar dit boek! Inspiratie en energie is wat ik aan het eind van de dag mis, dus kom maar op met die simpele maar heerlijke gerechten

 31. Avatar

  Wauw dat lijkt me een super gaaf boek!!! Hier zou die positiviteit en lekkere gezonde recepten zeer welkom zijn!! Ik ben in afwachting van m’n 3e operatie ivm lipoedeem. Zou eigenlijk vorige week zaterdag zijn maar weekje ervoor had ik ineens corona ben er goed doorheen gekomen gelukkig. alleen nog niet veel energie en kortademigheid. Nu in afwachting van nieuwe oproep voor operatie.. maar ik moet daarvoor wel m’n energie en conditie weer omhoog krijgen. Vandaag voor t eerst gesport. Wel even confronterend als blijkt dat alle gewichten zoveel minder zwaar moeten en je na 5 min fietsen 10 min moet bijkomen . Dit boek lijkt me een mooie hulp bij het terug vinden van m’n energie zodat ik fit ben als ik opgeroepen wordt.

 32. Avatar

  Wauw echt gaaf je eerste kookboek! Gefeliciteerd!
  Zou het heel graag willen winnen, al kauwen bezig om balans te vinden. En voor een niet keukenprinses zou dit kookboek ideaal zijn. Happy me, happy vriend, die eindelijk wat lekkers voorgeschoteld krijgt van mij

 33. Avatar

  Ik zou dit boek heel graag willen winnen.
  Op het moment zit ik niet lekker in mijn vel dus ik kan wel wat tips en goede voeding gebruiken.

 34. Avatar

  Goedemorgen!
  Wat straalt er een positive energie van jouw met dit boek in je handen. Momenteel zit ik in een klein dalletje en smacht naar meer balans in wat ik doe denk en eet… hoop dat ik een beetje een leidraad vind door dit mooie boek van jou. En een stap in de goede richting kan zetten..
  Liefs suus

 35. Avatar

  Oh wat zou het geweldig zijn om jouw boek te mogen winnen. Af en toe maak ik een los recept van jou en het is altijd een feestje zo lekker. Alle recepten in een boek dus het boek zal hier iedere dag gebruikt gaan worden.

 36. Avatar
  Lisanne van Dijk

  Gefeliciboek! Wat een energie spat er af van de kaft en van jouw berichten. Dat wil ik ook WEER ervaren. Na een hernia operatie en zit ik in week 6 van het herstel en ben ik klaar met moe zijn en pijn hebben. Ik ga ervoor terug naar de ENERGIEKE Lisan en hopelijk met inspiratie vanuit jouw toffe boek! Ik hou van delen en enthousiasmeren dus als ik eruit ga koken laat ik anderen meebeleven en genieten. Woehoeeeee zin in!

 37. Avatar

  Ik doe mee..ik kan wel een portie energie gebruiken en zeker in deze hectisch tijden op mijn werk in de zorg!! Dat wordt duimen!!

 38. Avatar

  Whoop whoop Gefeliciteerd met je eerst boek Wat een geweldige actie ik ben heel erg nieuwsgierig naar je boek,het lezen van het verhaal hier boven krijg ik al energie van. Ben zelf erg opzoek naar nieuwe gezonde makkelijke recepten,ben erg benieuwd naar al je 70 recepten.

 39. Avatar

  Ieder mens bereikt mijlpalen in het leven,
  Soms blijvend, soms maar voor even.
  Je eerste kookboek, een blijvend ding,
  Een mooie en tastbare herinnering.

  Hedendaags eist de drukte soms haar tol,
  Onze agenda’s zitten vaak overvol.
  De innerlijke batterij raakt leger bovendien,
  Deze moet van nieuwe energie worden voorzien.

  Als uitkomst hiervoor, creëerde jij dit kookboek,
  Voor mij is dit precies wat ik zoek.
  Als kookfanaat heb ik enige ervaring in de keuken,
  Dit nieuwe boek zou de kooksessies verder opleuken.

  Een burn out is je helaas overkomen,
  Maar gelukkig mag je nu van veel moois dromen.
  Je hebt je balans in het leven terug gevonden,
  Daarmee is alles weer tot een mooi geheel gebonden.

  Nu weer groots genieten met een zachte G!
  Meer stabiliteit in het dagelijkse wel en wee.
  Lekker in je vel zitten, dat is pas magie.
  Dat lukt je momenteel prima, als ik dit resultaat zo zie.

  Je weet mensen met je verhaal en gerechten te inspireren,
  Door jouw ervaring kunnen we veel van je leren.
  Als voedingsdeskundige en coach in één, dat voelt vertrouwd.
  Hoop ik inspiratie te krijgen van jouw 10 regels van goud.

  Charlotte, ik heb respect voor je verhaal.
  Het kan iedereen overkomen, ons allemaal.
  Maar er ligt altijd iets zonnigs in het verschiet.
  Ga zo door, inspireer ons en geniet!

 40. Avatar
  Masja Rutgrink

  Al heb ik meestal veel energie, toch blijf ik geïnteresseerd in lekker eten en toch verantwoord. Ik volg jou al een tijd. En jou boek zou heel goed bij mij passen. Ook al ben ik best in balans, ik sta altijd open voor advies en inspiratie. Het boek wordt een succes. Dat kan niet anders. Geniet ervan

 41. Avatar
  Jacqueline Roose

  Van harte gefeliciteerd met je eerste kookboek “charlie’s Kitchen”. Alle heerlijke gezonde recepten gebundeld in een prachtig kookboek. Meer energie opdoen met uitgebalanceerde gerechten lijkt me fantastisch! Daarbij vind ik het heerlijk om samen met mijn dochter Martine nieuwe kook-ideeën op te doen en te bladeren in een kookboek! Het oog wil ook wat. Supernieuwd naar het kookboek!

 42. Avatar

  Gefeliciteerd met je nieuwe boek!
  Ik zou graag het boek willen hebben omdat ik meer energie wil hebben.. en de 10 tips voor een goede balans spreekt mij ook wel erg aan.
  Ben erg benieuwd naar je boek door alle reacties ik volg je al een tijdje op insta en FB en zie regelmatig lekkere dingen voorbij komen.ik zou het boek gebruiken om meer te variëren in het eten..

 43. Avatar

  Ik zou graag winnen en dit boek willen gebruiken als hulpmiddel om terug in balans te komen na een turbulente tijd. Begin 2020 hebben we het huis van mijn schoonouders gekocht en een mantelzorgwoning in de tuin geplaatst. Al snel kregen we, zoals heel Nederland te maken met corona. Voor mijn zieke schoonvader een verschrikkelijke tijd. Tijdens de coronatijd overleed de broer van mijn schoonvader plotseling en in juli is mijn schoonvader zelf plotseling overleden. In die tijd ben ik zwanger geraakt en ben ik ontzettend misselijk geweest, 6-7x overgeven per dag was geen uitzondering. Daar bovenop kwam het regelen van de uitvaart van mijn schoonvader, thuiswerken en weinig sociale contacten door het virus. Als klap op de vuurpijl overleed 5 weken na mijn schoonvader wederom een familielid. Nu het virus weer in volle hevigheid terug is merk ik dat ik erg veel moeite heb om in balans te blijven. Je boek zou een fijne steun in de rug zijn!

 44. Avatar

  Wauw, Gefeliciteerd met je eerste kookboek
  Mijn energie is al een paar jaar verstoppertje aan het spelen Momenteel zitten we midden in een verbouwing van onze droomkeuken. Midden december moet de verbouwing afgerond zijn. Dus alle tips voor meer energie zijn welkom, vooral nu. In een verbouwing een gezonde maaltijd op tafel zetten is soms best lastig…

 45. Avatar

  Van ❤️ e gefeliciteerd met je 1e boek! Het ziet er erg professioneel uit, met mooie foto’s en aantrekkelijke gerechten! Ik duim voor een exemplaar !

 46. Avatar

  De keuken als magische plek? Ja!! Je kunt hier wonderen verrichten. Met jouw inspiratie is de weg vrij om levens te veranderen. Zoveel moois, zoveel mogelijkheden, wat een heerlijke inspiratie. Ik sta er helemaal open voor!!

 47. Avatar

  Wat een mooi boek, en het verhaal dat je uit je burn out bent gekomen. Ik zit er helaas nog in, maar als ik het geluk mag hebben om jouw kookboek te mogen winnen dat het dan een stapje sneller gaat.

 48. Avatar
  Jennifer Annuschek

  Heeel graag! Ik heb al jaaaaaaren een schildklier ziekte, daardoor ben ik heel veel moe. Mijn lichaam vraagt om gezonde voeding wat energie geeft dus dit boek zou echt goed van pas komen!

 49. Avatar

  Ik weet nog dat ik je online vond toen ik zelf een burn out kreeg. Gaaf om te zien hoe ver je bent gekomen en dat je de kansen hebt gegrepen.
  Natuurlijk wil ik daar meer over lezen! Ben benieuwd

 50. Avatar

  Gefeliciteerd met de lancering van je eerste boek. Ziet er goed uit! Ik ben begin deze maand begonnen met sporten maar de kilo’s willen er nog niet af… Ik hoop nieuwe energie en gezonde recepten uit je boek te halen.

 51. Avatar

  Super leuk! Ik doe graag mee! Ik volg je al jaren en het lijkt me heerlijk om met je recepten aan de slag te gaan. Vorige week zaterdag (10.10.2020) ben ik getrouwd en die dag zijn we ook in ons allereerste huisje gaan samen wonen! Die extra energie van de lekkere en gezonde recepten zullen nu wel heel goed van pas komen! Ik hou van koken, maar niet al te ingewikkelde recepten vind ik altijd heel fijn! Ik kan niet wachten…!

 52. Avatar

  Hoi Charlotte, het lijkt me super tof jouw boek te mogen winnen, dus ik doe graag mee met deze actie! Ik kan zeker wel wat extra energie gebruiken. Dit corona jaar heeft me met m’n autisme en 3 kids enorm veel extra energie gekost dus ik zou heel graag weer energie terugkrijgen. Koken is voor mij ook een moment van ontspanning dus dat zou een mooie combi zijn. Hartelijke groet, Irene

 53. Avatar

  Gefeliciteerd met je eerste boek!
  Het lijkt mij een heel fijn kookboek dus ik wil graag meedoen met de winactie. Ik ben net 22 kilo afgevallen en wil graag nog meer energie en uiteraard balans vinden. Het vasthouden van een gezonde leefstijl is toch altijd een uitdaging. Met behulp van jouw boek gaat dat vast en zeker lukken!

 54. Avatar

  sinds ik Corona heb gehad blijf ik maar moe en futloos, wat ik ook doe of eet…..
  Ik hoop dat jouw boek me wel een handje in de goede richting weer kan helpen en waag daarom graag een kansje.

 55. Avatar

  Het leven wordt steeds drukker bij ons allen,
  Iedereen kan op den duur eens omvallen.
  De agenda overvol, steeds meer taken,
  Waardoor we allemaal uit balans kunnen raken.

  De batterij loopt bij iedereen wel eens leeg,
  Het zou fijn zijn als de hoeveelheid energie dan weer steeg.
  Wat fijn dat dit boek daarbij helpen kan,
  70 recepten, uit de oven of gewoon uit de pan.

  Daarnaast bevat het jouw 10 regels van goud,
  Zodat ieder kan blijven doen waar hij/zij van houdt.
  Een magisch boek, waarop nu een winkans,
  Zodoende op weg naar een leven in balans.

  Een mooie, tastbare herinnering is dit boek,
  En met de tips en recepten precies wat ik zoek.
  Fantastisch dat je dit hebt gecreëerd,
  Zodat over een tijdje mensen van je hebben geleerd.

  Charlotte, ik heb bewondering voor je daden,
  Waarbij het drukke leven je even had verraden.
  Maar gelukkig is er aan het eind van de tunnel weer licht,
  Ga zo door, zet hem op! Einde van het gedicht.

 56. Avatar

  O ja wat doe ik ontzettend graag mee. Tijdens mijn 2e zwangerschap nu 2 jaar geleden ontwikkelde ik diabetes type 2. Na mijn zwangerschap bleef ik dit houden dus werk aan de winkel. Inmiddels iets meer dan een jaar verder ben ik wel wat afgevallen waar ik ontzettend trots op ben maar ben ik nog niet waar ik wezen moet en ondanks dat ik goed oplet met eten en streng ben voor mezelf lukt het nu even niet . Mijn energie pijl (ook te maken met 2 kids werk huishouden enz) is ver te vinden en daar baal ik van ik wil wel weer eens wakker worden vol energie!!! Dus ja ik doe heeeeeeeeeel erg graag mee!!

 57. Avatar

  Ik kan wel wat energie gebruiken, zeker nadat we zijn genezen van corona. Hopelijk kan voeding een rol spelen in het terugkrijgen van mijn energie.

 58. Avatar
  Marianne Backhausen

  Wat geweldig dat je 3 kookboeken weggeeft. Ik volg je al een hele tijd en heb o.a. het echt in balans programma gevolgd. Zo inspirerend wat je allemaal doet. Helaas dit hele jaar al zo ziek en zit al maanden thuis…. zou normaal gesproken dan ook je kookboek meteen gekocht hebben. Maar helaas door mijn ziekte en dat ik al zolang thuis zit, zit ik even te krap om hem op dit moment te kunnen kopen. Dus zou fantastisch zijn als ik hem kan winnen! Maar zo niet zal ik wel proberen om hem over een tijdje toch te kunnen aanschaffen. Want ik vind het geweldig wat je allemaal doet en creërt. Ga vooral zo door topper!!! X

 59. Avatar

  Wat ontzettend leuk dat jij je eigen boek hebt uitgebracht en ook nog zo mooi en interssant! Zo divérs, ik ben fan. Wat zal je trots zijn en terecht
  Gave actie om wel 3 boeken weg te geven en hopelijk komt er eentje mijn kant op.

 60. Avatar

  De balans die je biedt zal de keuken vullen met liefde. Dat is de balans die ik zoek!

  Mooi om te volgen hoe jij je ontwikkelt, ga zo door!

 61. Avatar

  Ik zou dit boek heel graag kado willen doen voor mijn 16-jarige dochter die net als ik t heerlijk vindt om in de keuken te staan en lekkere dingen te maken. Hoe heerlijk is t om dat met n prachtig mooi kookboek nog meer te kunnen doen, ook samen

 62. Avatar

  Ik heb snel last van eten en daarom probeer ik de laatste jaren gezond te eten dus ik zou heel graag dit boek winnen dat zou me nog meer stimuleren om lekker en gezond te eten!

 63. Avatar

  Hoi Charlie!
  Ik ben altijd al iemand geweest die zich bezig houd met een gezonde levensstijl en nu sinds 1 oktober doe ik mee aan stoptober om het laatste ongezonde ook achter mij te laten. Dit boek zou een super aanvulling zijn om mij weer energiek te laten voelen aangezien ik niet zo goed ben met avond eten! We gaan duimen!

 64. Avatar

  Allereerst nóg een “G”, van Gefeliciteerd! En nog een van Geweldig, een kookboek uitbrengen, dat is een mooie mijlpaal in je leven Charlotte!
  En tenslotte, want ook mijn goede dingen bestaan uit drieën : een G voor Graag! Ik feest namelijk héél graag mee, bij elk gerecht uit jouw ongetwijfeld heerlijke boek waar ik van mag Genieten!

 65. Avatar

  Gefeliciteerd met het uitbrengen van je allereerste kookboek!
  Erg leuk dat je deze winactie hebt opgezet.
  Graag zou ik een poging wagen om te winnen. Sinds de lockdown in maart is koken mijn hobby geworden en ik zou erg graag nieuwe inspiratie op willen doen uit jou kookboek! Daarbij komt nog dat het een erg leuk verjaardagscadeautje zou zijn, 24 oktober ben ik jarig 😀
  Het zou superleuk zijn als ik binnenkort jou recepten kan / mag proberen!

 66. Avatar

  Ik zou het heel graag voor mezelf willen winnen! Misschien dat ik dan eindelijk ook de balans voor mezelf kan vinden.

 67. Avatar

  Ik loot graag mee voor mijn vriend die na 27 jaar het koken ontdekt heeft en het nog super leuk vindt ook. Daarnaast zijn we aan het afvallen en kunnen we gezonde recepten gebruiken

 68. Avatar

  Gefeliciteerd!

  Een volger vanaf het begin van jou, en wat ben jij gegroeid, wat een inspiratiebron voor vele mensen, hoe het ook kan. Ik waag dan ook zeker een gokje om hem aan mijn collectie kookboeken toe te voegen, en hij krijgt een ereplaats op mijn aanrecht.

 69. Avatar

  Hoiii Charlotte!
  Gefeliciteerd met het uitbrengen van je kookboek. Kei leuk! Waarom zou ik dit prachtige boek willen winnen? Je geeft aan dat je recepten hebt die je meer energie geven maar ook je energie in balans brengen/houden. En precies daar ben ik naar opzoek. Daarom doe ik mee met deze leuke actie!
  Succes met kiezen uit alle mooie reacties!
  Groetjesss

 70. Avatar

  Wauw! Gefeliciteerd met je 1e boek ❤ ik zou heel graag winnen nadat ik heel ziek ben geweest en in coma heb gelegen is mijn energie ver te zoeken en ben echt een kook gek hahaha laat mij maarblekekr een dag in de keuken staan en ik ben gelukkig ❤

 71. Avatar

  Ik zou heel graag je boek willen winnen. Ik weet dat ik de balans in mezelf al heel lang kwijt ben, en ik denk dat ik met jouw boek een begin kan maken met het terugvinden van mezelf.

 72. Avatar

  Mijn energielevel was al 0,0. Na mijn operatie is het nog erger geworden. Gezien ik tot de risicogroep behoor helpt Corona ook niet. Leef al maanden vrij geïsoleerd om kans op besmetting te beperken. Wat ik wel kan doen is de juiste voeding eten. Het zou mooi zijn om hulp te krijgen van jouw bijbel. Het ziet er allemaal heerlijk uit. Ben benieuwd!

 73. Avatar

  Gefeliciteerd met je boek! wat ziet hij er prachtig uit. Maat ik ben nog veel nieuwsgieriger naar de smaak van alle recepten. Nu ik een paar keer in de week alleen voor mezelf kook maak ik vaak hetzelfde, makkelijk of haal ik iets af. Om weer variatie erin te krijgen zot dit boek fantastisch welkom zijn. Ik ga dus heel hard duimen

 74. Avatar
  Natasha Davies

  Oh dat zou super zijn om dit boek te winnen!
  Zag het ook in de santé!
  Ik gun dit boek voor mijn moeder. Zij doet alles voor iedereen en kan meer energie gebruiken.

 75. Avatar

  Ik doe heel graag mee met deze winactie,
  hopelijk win ik dit mooie kookboek met deze reactie.

  Zelf volg ik jou met charlie’s kitchen al een hele lange tijd op Instagram,
  Ik kijk zowel naar je foto’s en video’s van je kookkunsten en je uitleggende stem.

  Het zijn mooie creaties die je maakt,
  Zowel gezond als lekker, voor ieder wat wils, en ik geloof zeker dat het smaakt!

  Het boek zou ik graag willen winnen,
  Om mijn gezonde levensstijl ook over te kunnen brengen op mijn vriendinnen.

  Samen koken met vrienden en familie vind ik erg leuk om te doen,
  Zo kunnen we samen gezond zijn en blijven door receptjes van jou na te doen.

 76. Avatar
  Ingrid mensink

  In deze tijd kan ik meer balans in mijn leven gebruiken, zeker met alles wat er in mijn werk bij de thuiszorg voorbij komt

 77. Avatar

  Hoi Charlie, wat leuk dat je een win actie hebt op je eerste boek. En wat heb ik al goede feedback voorbij zien komen! Super leuk om te zien en te lezen.
  Op dit moment ben ik zelf weer bezig met mijn eigen balans te zoeken. Ben nu als eerst een paar maanden geleden gestart met fitness, om zo het sporten weer structureel toe te passen in mijn dagelijks leven en sta er nu voor open om ook weer bewust om te gaan met gezonde voeding. Jouw boek lijkt mij zeer inspirerend om deze volgende stap goed te gaan ondernemen. Ik zou het super leuk vinden om dit boek te winnen en kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan!

 78. Avatar

  Ik zou het geweldig vinden je boek te winnen.
  In deze tijden net begonnen mn leefstyle aan te passen. Je boek past daar helemaal in.
  Ik ga voor een positieve toekomst.

 79. Avatar
  Suzanne Verkooijen

  Gefeliciteerd met je eerste boek!
  Ik zou graag willen winnen omdat ik gezond en lekker wil eten en meer in balans zou willen zijn. Jouw boek geeft mij heel veel inspiratie om niet al te ingewikkelde maar wel lekkere, gezonde maaltijden op tafel te zetten voor mijn gezin!!

 80. Avatar

  Nou zou super zijn na 13 jaar moet ik dagelijks koken voor gezin.
  Mijn man deed dat altijd. Ik ben echt geen held en zonder recepten of hoe ik moet doen kom niet ver.
  Dus is vooral voor me Kids dat ze smaak aan eten krijgen hahhahha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders